Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Lasa nemary, nu mai fii trista . Cu siguranta data viitoare nu mai ratezi II ! Asa ca incarca-te cu mult optimism, multa incredere si iti va fii indeplinita.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs aici !

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Lau, multumesc mult pt.incurajari.
asta doresc tuturor fetelor de aici, sa fie cat mai repede.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Andriushca eu in z 3 am urmatoarele valori:
FSH 8,18 (2-10)
LH 8,73 (2-20)
Estradiol 120,48 (30-120)
Prolactina 9,84 (2,39-25,15)

Z14 FSH 17,17 (7-20)
Estradiol 180 (130 - 370)

z21 LH 4,81 (2-20)
Progesteron 10,331 (4-25)

Doctorul mi-a spus ca rezultatele sunt bune dar nu stralucite. Acestea sunt exact cuvintele lui.

Acum fa-ti si tu o parere.

oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Andriushca eu in z 3 am urmatoarele valori:
FSH 8,18 (2-10)
LH 8,73 (2-20)
Estradiol 120,48 (30-120)
Prolactina 9,84 (2,39-25,15)

Z14 FSH 17,17 (7-20)
Estradiol 180 (130 - 370)

z21 LH 4,81 (2-20)
Progesteron 10,331 (4-25)

Doctorul mi-a spus ca rezultatele sunt bune dar nu stralucite. Acestea sunt exact cuvintele lui.

Acum fa-ti si tu o parere.

oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dragele mele, m-am tot codit daca sa scriu sau sa nu scriu, dar nu mai rezist. Am o veste mare de tot:

PENTRU PRIMA DATA IN VIATA MEA SUNT INSARCINATA!!!

Evident, inca nu realizez, nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie...ieri, Z10 am facut test sure check care a iesit cu a doua liniuta fff pala, mai mult ca o umbra dar era acolo asa ca am fugit si am facut testul de sange:
Beta Hcg in Z10 DPO este de 25,75

azi sunt Z11 si am facut teste clear blue, sure check si barza: toate clar pozitive dar cu liniuta nu la fel de intensa ca prima.
Insa pt mine e clar, n-am vazut niciodata afurisita aia de liniuta, nu-mi vine sa cred ca sunt testele mele...ma uit la ele incontinuu de 2 ore...
deja ma resemnasem ca poate suntem incompatibili genetic ...ma gandeam ca poate nu voi avea copii niciodata...cand fetele spuneau ca se va produce minunea si sa am rabdare, toate astea: sarcina, copii, teste pozitive imi pareau fff departe de mine si de viata mea...
Nu stiu daca e SEU sau daca e viabila sarcina, sau daca va fi totul ok, dar sunt fericita ca am reusit si eu sa raman insarcinata: chiar daca pierd sarcina, tot o sa fiu mai linistita pt ca am vazut ca SE POATE!!! asta imi da speranta si putere pt viitor! SE POATE SI LA NOI! CHIAR SE POATE!!!

Laurica, Gina: stiu prin ce ati trecut si va felicit din toata inimioara mea care zburda de fericire!!! sa aveti copii frumosi si sanatosi!

irda, dana: felicitari si sarcina usoara!!!

felicia: cum stai cu stimularea? in ce zi esti? nu-ti mai spun cat de mult mi-ar placea sa ne dai vestea cea mare luna asta...stii deja!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bubuleana, FELICITARI.

Doamne ce fercire. In sfarsit , vezi ca pana la urma Dumnezeu te-a ascultat ?
Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si sa o duci cu bine pana la capat.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne ce fericire!!!!!!!!!1
Bubule o sa fii mamica!!!!
FELICITARI!!!!!!!!
Fuga la Odisee ca laurici este acolo.
Felicitari si ptr celalalte gravidute

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubuleana e insarcinata! URA!!!!!!!
Doamne, ce mult ma bucur! FELICITARI din tot sufletul, sarcina usoara si bb sanatos si voinic!
Eu nu stau nicicum cu stimularea, ca am avut endometrul prea mic, asa ca nu am facut IA, si nici sperante nu am luna asta... urmatorul pas ar fi stimulare cu menogon, ma mai gandesc...
Lau, gata, de acum vei deschide tu capitolele!

Mergi la inceput

ancutza, irlandeza: dragele mele, multumesc mult, mult!
nu-mi vine sa cred ca urarile voastre sunt pentru mine

bubuleana

Mergi la inceput

feli: mersi mult, mult!!!
sa sti ca eu in ultimele 2 luni am luat maca 1/zi pana la ovulatie si aveam in Z17 (inainte de ovulatie cu 2 zile) endometrul de 10 mm
tu n-ai incercat cu maca?

bubuleana

Mergi la inceput