Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 28
Kya spune:
quote:
Originally posted by Boo
Stau eu sa ma intreb, daca nu s-ar sparge asta nu ar insemna ca ar trebui sa am chisturi ? sau ovare polichistice ? Dar eu la nici o ecografie pe care am facut-o pana acum nu am avut asta. Mi se vedea doar chistul endometric si atat. In rest era ok. Asta nu inseamna ca totusi se sparg ?
Sau ideea e ca nu se sparg si se rezorb ulterior ?
Si eu am aceeasi intrebare. Ne lamureste cineva, pls?
Kya
AngeliquedeS spune:
In mod normal, daca e totul ok in organism, foliculii care nu se sparg, se resorb.
Pupici,
Angelique 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
noname spune:
Buna! Multumesc mult fetelor pentru incurajari.Sper si eu ca intr-o zi sa fie testul cu 2 liniute, dar parca nu mai vine ziua aia.
Astazi sunt in prima zi de ,,uratzi'' dar a fost foarte foarte putin.
Sa vad maine ce o sa fie.
As vrea daka se poate sa imi dea si mie cineva niste informatii despre doctorul Pana de la Giulesti,care pana sa imi faca operatia mi se parea un medic foarte bun, dar acum........ nu stiu ce sa mai cred: ori mi se pare mie, ori nu prea mai are chef de pacienti.
Multumesc si pupici!
Pupici multi sisi mai multi!
felicia_ spune:
Kya, Boo, asa cum a zis si Angy, de obicei aceste chisturi se resorb (de fapt, nu sunt chisturi pr-zise), dispar o data cu venirea CM. Boo, eu zic ca se va sparge totusi(sau s-a spart), mai ales daca ai facut pregnyl.Depinde mult de fiecare, stiu fetea carora li se spargeau doar pe la 23-25, sau altele 19-21. Daca tu n-am mai facut monitorizare, nu stii inca, dar vei vedea, o sa inveti sa iti cunosti "foliculii"
Noname, ma bucur ca ai mai iesti putin din butoi, nu e bine acolo, zau! Despre dr Pana, nu am auzit, dar uite, am gasit ceva aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24507&whichpage=8
mai erau cateva aprecieri pozitive la acelasi subiect.
Lau, eu sunt bine, nu prea am noutati...
Boo spune:
Fetelor, nu s-a spart. Are 30 mm .. A zis dr ca nici nu se mai sparge si ca exista sanse sa se rezoarba pana la CM. Asa ca luna asta n-a fost sa fie !! Poate luna viitoare. Asta e
Multumesc mult pentru raspunsuri !!
elaa spune:
Buna,
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine de aici din butoi:((,sa-mi spuneti daca mai am ceva sanse luna asta:
am fost aseara la monitorizare fiind z12 si aveam pe ovarul drept un folicul de 13mm si pe ovarul stang un folicul de 12 mm (ideea e ca m-am uitat si eu pe monitor si am vazut mai multi, numai ca ia masurat pe aia mai mari).....din experienta voastra nu ar fi cam mici ptr. z12?
normal luna asta trebuia sa fac pregnyl, numai ca madam dr. pleaca din localitate si nu are cum sa ma mai monitorizeze pana luni, iar de luni imi pleaca sotul 3 zile....asa ca m-am suparat rau de tot si nu mai fac nimic luna asta
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
L5845 spune:
Boo, uite aici si nu mai fii suparata. Inarmeaza-te cu rabdare si optimism si cu siguranta luna viitoare va fi cu noroc, o sa vezi.
elaa sa faci bine si sa iesi din butoi, ca altfel adun fetele si venim la tine si ...o sa fie vai de pielea ta. Nu gasesti tu un medic care sa te monitorizeze, daca dr.ta pleaca? Asta nu e o scuza pentru tine care sa te impiedice sa faci monitorizare ca sa nu ratezi momentul...asa ca grabeste-te si gaseste un dr.sa rezolve problema.Iti tin pumnii de pe acum, sa fie cu noroc .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
felicia_ spune:
Elaa, depinde de lungimea CM. Daca e de 28 de zile, intr-adevar sunt cam mici pt z 12... in conditiile in care ovulatia ar trebui sa fie prin z 14 . Daca tu ai CM mai lung, sunt sanse sa mai creasca! In legatura cu monitorizarea, daca nu ai facut stimulare, si ti-e greu sa mergi la alt dr, mai bine nu te mai stresa, iubiti-va pana pleaca sotul, si nu fi suparata tare...
Lau, Boo
nemary spune:
am fost si eu aseara la control si dna doctor a spus ca momentan intrerupem tratamentul pt.bb(initial imi spusese ca o sa-mi mai dea doar duphaston).
mi-a spus ca am o rana pe col (cam mare zice ea, dar acum 3 luni a spus doar ca am o rana, si nimik mai mult), mi-a luat analiza pt.testul papanicolau (azi imi da deja raspunsul, nu e prea repede?) si luni mi-a zis sa merg sa-mi cauterizeze rana.
dupa ce am citit mai multe pareri despre cauterizare aici pe forum am inceput sa am dubii daca sa merg luni la spital sau nu. nu am facut niciodata o colposcopie si am inteles ca este obligatorie inainte de cauterizare.
credeti ca din cauza acestei rani nu pot sa fac ?
ma bate gandul sa mai merg la un medic sa vad ce-mi zice si el.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
jubica spune:
L5845 multumesc pt galerie,esti dulce.Sper sa fie cu noroc,insa eu sunt dupa tratamentul cu Diphereline,sunt la primul CM dupa tratament.
Va sarut