Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetele
Am facut si eu saptamana trecuta monitorizari si am o mare dilema:"nu stiu cand are loc ovulatia si daca am prestat cand trebuie?"
Rezultatele monitorizarilor:
-ziua a 9 a folicul de 14 mm pe OD(am prestat)
-ziua a 11 a folicul de 18 mm pe OD
-ziua a 12 a am facut injectie cu Pregnyl(am prestat)
-ziua a 15 a (am prestat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

jubica, cred ca s-a intamplat in Z12,deci ai prestat cand trebuia.doctorul nu ti-a zis nimic?iti tin pumnii sa se fi prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

buna fetelor!
dar cam cat trebuie sa aiba foliculul ca sa se prinda ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

noname, am auzit ceva de 20 mm,dar nu stiu nimic sigur despre asta. imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Teo2rina multumesc pt raspuns.Dr. mi-a zis sa prestez zilele care urmeaza dupa Pregnyl joi,vineri, simbata,duminica.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Saluti fetelor, am fost la monitorizare si foliculul meu ajunsese pe la vreo 23 mm si nu se sparsese... Dr a zis ca dupa cum arata nu pare ca ar urma sa se sparga ci mai degraba ca ar urma sa scada in dimensiuni si sa nu se sparga deloc. Asa ca am insistat totusi sa-mi faca un pregnil (spunea ca la dimeniunile astea nu prea se mai face, ca e tarziu, ca se face cand e un pic mai mic deobicei, dar ca putem incerca totusi), pe care l-am facut si acum sa vedem ce o sa mai fie...Ma mai duc joi sa vedem ce s-a intamplat. Sunt cam dezumflata si nu prea stiu ce sa cred. Mai ales ca tot pe OD mai apare "ceva" care pare sa fie ori un folicul luteinizat (sper ca am scris bine) adica ramas de la ciclul anterior si care nu s-a spart, ori un corp galben cu aspect de folicul ... Deci posibil ca mie sa nu mi se sparga foliculii ??
Voi ce ziceti ?

Mergi la inceput

Boo da,exista cazuri in care foliculii cresc,insa nu se sparg.Tocmai de aceea se face injectia cu Pregnyl.
Te sarut si sper sa nu fie cazul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna! Da , este posibil sa nu ti se sparga foliculii.
Mie de exemplu, nu mi se sparg decat cu pregnyl si luna trecuta chiar am avut 3 f. mari pe OD si am ajuns la decorticare ca aveam foarte multe chisturi si am fost diagnosticata cu ,, ovare de portelan'' .
Luna asta dupa operatie imi daduse mai multe sanse, ca s-ar sparge singur, dar totusi am revenit la duphaston.
Si deja fetelor, iar am intrat in faza aia proasta , cand nu mai am chef si pofta de nimic.
Sper sa ies din starea asta tampita..dar cine stie?

Pupici multi si si mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ups ... Noname imi pare rau !! Sper sa iesi repede din starea asta pentru ca cel mai bine din toate punctele de vedere este sa gandim pozitiv si sa incercam sa vedem partea buna a lucrurilor chiar daca uneori e groaznic de greu.

Stau eu sa ma intreb, daca nu s-ar sparge asta nu ar insemna ca ar trebui sa am chisturi ? sau ovare polichistice ? Dar eu la nici o ecografie pe care am facut-o pana acum nu am avut asta. Mi se vedea doar chistul endometric si atat. In rest era ok. Asta nu inseamna ca totusi se sparg ?
Sau ideea e ca nu se sparg si se rezorb ulterior ?

Scuze, dar eu chiar nu stiu nimic despre asta si incerc sa-mi dau seama.

multumesc mult pentru raspunsuri !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Desi nu am mai scris de mult timp, pe aici, totusi v-am urmarit mereu, pentru ca si eu sunt o aspiranta la titlul suprem de "mamica".
noname cred ca ar fii bine sa asculti ce zice Boo si sa te departezi de tristete ca nu-ti aduce nimic bun. Totul e sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca o sa vina si ziua fericita cand o sa anunti mandra, ca esti posesoarea unui test +. Asa ca , lupta in continuare, nu ai voie sa depui armele.
Boo e foarte bine ca iti faci monitorizari, pentru ca in felul asta, cu siguranta o sa reusesti pana la urma, sa prinzi momentul "magic" si o sa vina si la tine .Bafta si spor in continuare, tin pumnii.
jubica sa speram ca dupa cum ai avut "activitati", in curand vii cu vesti cu doua liniute, nu? Eu incep deja galeria !!
Elly, nu mai fii trista, chiar daca au venit uratii.Gandeste-te si mobilizeaza-te, ca in curand vine perioada cand ai de "lucru" si tre'sa fii pregatita, sa prinzi si tu Odiseea luna asta sau inceputul lunii viitoare. Deci nu mai e mult, asa ca...spor si tie.
felicia tu cum mai esti? Sper ca bine ..
Haideti fetelor, ca si eu sper ca vin din urma, urmeaza sa fac monitorizare, saptamana viitoare si pana atunci, sper sa nu ratez nici eu luna asta, daca tot am avut noroc sa vina rushii, sper sa fi avut si ovulatie .
-ici la toata lumea si optimism, ca o sa fie bine.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput