Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 26
felicia_ spune:
Turturica,
asa facem si noi, speram ca pana la urma banii adunati pt fiv sa fie folositi pt altceva!
Dar daca nu se intampla... o facem si pe asta!
noname spune:
Felicia, sa vezi tu pana la urma ca o sa fie foarte bine.
O prietena de a mea careia nu i-a dat medicul prea multe sanse era programata pentru FIV in August anul trecut si in Iunie a ramas insarcinata si are acum o mandrete de fetita.
Sper din tot sufletul sa fie bine pentru toata lumea si sa nu se ajunga la FIV.
Pupicei multi si 
si mai multi!!!
elly_me spune:
feli ma bucur ca nu este grav, de fapt, nici nu ma gandeam ca ar putea fi ceva grav.
Cu cateva luni in urma am primit o carte despre cancer la san- si normal am rasfoit-o si dupa aceea aveam si eu toate simptomele.
Doamne fereste.
Autosugestia "inflorise" si simteam tot felul de chistulete, ma dureau sanii rau ....
M-am dus la dr. si nu avea nimic grav - de la medicam. pe care le luam ma dureau sanii ff rau.![]()
![]()
![]()
La sf lunii aceasta ma duc si eu la dr cu dosarul de analize sa vad ce verdict imi da; daca nu e de bine ma abonez si eu la FIV la anu'.![]()
![]()
![]()
ufff
timpul trece si nimik
parca imi pierd speranta ca natural se va intampla ceva
AZI sunt Z1.![]()

Elly
felicia_ spune:
Noname,
ai dreptate, am auzit si eu de astefe de cazuri... si bine ar fi sa nu avem niciuna nevoie de fiv...
Elly,
imi pare rau pt z1... Uite o
sa iti mai treaca supararea! Si eu am impresia ca timpul zboara...
Bubule,
creste burtica? ![]()
Boo spune:
Salutare fetelor !
Am fost azi la pria monitorizare din viata mea. Sunt in Z11 si am endometru 7 mm si un folicul de 14 mm pe OS. Am inteles ca sunt ok. Dar eu nu ma prea pricep.
Spunea dr ca ar trebui in mod normal sa ma mai duc duminica, dar nu are program atunci, iar s-ar putea sa fie deja spart. Asa ca ma mai duc maine o data sa-l masoare sa vedem daca a crescut.
Intrebare indiscreta: cand ar trebui sa
? azi sau maine ? Voi ce ziceti ? 

Idaira spune:
Indicat e o data la doua zile pt a da timp spermatozoizilor sa se regenereze.Urmareste-ti mucusul(albusul de ou)sau fa-ti teste de ovulatie pt a prinde exact momentul.
felicia_ spune:
Boo,
ar trebui sa
cu cateva ore inainte de a se sparge foliculul, ca ovulul rezista mai putin decat "gigeii" , si ca ei sa aiba timp sa ajuga in trompa.. deci, daca foliculul e doar de 14 mm, eu zic ca se va sparge duminica cel mai devreme. Deci maine seara... asa as zice eu!
Boo spune:
Am fost ieri din nou la monitorizare si foliculul era acum de 17 mm si endomentru de 9 mm. Cica "a crescut ca Fat Frumos"
Mi-a spus ca ar trebui sa
asta seara si maine seara pentru ca s-ar putea sparge azi sau maine.
multumesc mult pentru raspunsuri!!!

7+