Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 25
elly_me spune:
Azi este o zi obisnuita- nimik deosebit.
Insa voi avea o saptamana incendiara -azi Z27 ; peste 2 zile ma invadeaza rushii.
feli- nu-ti fa griji cu nodulul, caci se va resorbi cu tratament.
O colega si o prietena au avut cam la fel, dar au facut trat si acum sunt ok.
Elly
nemary spune:
tuturor fetelor stresate. vreau sa va spun ca la mine are efect MENTATUL. eu iau 2/zi. se gaseste la orice farmacie, la 2na costa cam 15 ron.
am inceput sa ma gandesc mai putin la bb, la faptul ca nu vrea sa vina si incerc sa-mi gasesc alte preocupari care sa-mi distraga gandul. am zis ca atunci cand va fi vreamea lui el va veni cu siguranta si ne va umple viata cu soare.
incercati sa va relaxati si sa petreceti mai mult timp afara, in aer liber.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Kya spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
kya: temperatura scade in ziua ovulatiei deci tu ai ovulat in Z15. Ovulatia are loc in ultima zi cu temperatura scazuta urmata de 3 zile consecutive de temperatura ridicata
bubuleana
6+
Acum chiar ca sunt confuzata: eu stiam ca TB creste chiar inaintea ovulatiei. Tu zici ca scade?
Of, chestia asta cu masuratul TB imi da dureri de cap, si mai rau ma incurca decit sa ma descurce...
Cred ca am citit prea multe site-uri, si fiecare se exprima alfel...
Kya
irlandeza spune:
Da, Kya, temp. scade inainte de ovulatie si apoi creste. Iti scriu un ex. de la mine, dintr-una din luni.
Z1 - 36.9 ( DUPA AMIAZA MI-AU VENIT URATII)
Z6 - 36.4
Z10 - 36.4
Z12 - 36.3 ( CAND AM OVULAT)
Z13 - 36.6
Z19 - 36.7
Z23 - 36.8
Z25 - 36.7 ( SI AU VENIT din nou URATII)
Cand apare sarcina in ultimele zile temp. trebuie sa fie mai mare, 36.9 , 37.0 , 37.2, depinde de fiecare persoana in parte.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
Dado spune:
Buna fetelor !
Acum este prima oara cand va scriu, dar va urmaresc de multa vreme. Noi incercam de putin timp sa ne facem o adevarata familie.. sa devenim 3. Nelamurirea mea este urmatoarea: sunt in Z17, am prestat cam din 2 in 2 zile, am un cm destul de regulat (cam de 31 zile) si de ieri am dureri abdominale (ca inainte de cm), tensiune in sani si greata din cand in cand. Credeti ca exista vreo posibilitate sa fie simptome de sarcina atat de devreme?
Va pup... si va doresc multa sanatate si... rabdare !
felicia_ spune:
Elly, Turturica
Dado , bine ai venit! nu pot fi semne de sarcina asa devreme, mai degraba de ovulatie!
Dado spune:
Bine v-am gasit fetelor !
Multumesc frumos pentru raspuns... ma gandeam ca asa trebuie sa fie... dar am sperat ca poate...
felicia_ spune:
Dado, semne de sarcina ar putea fi totusi, daca CM trecut ar fi fost diferit, mai putin cantitativ, eventual, si sa fi fost ciclu peste sarcina...
Eu am fost ieri la dr, am reusit sa merg la Corina Neamtu, (auzisem ca e buna), m-a linistit, a zis ca e chist, dar se rezolva, mi-a dat tratament si a zis sa merg iar la eco dupa CM, deci peste vreo 3 sapatamani, sa vada daca are efect tratamentul.
S-a uitat peste toate analizele, inclusiv spermograma sotului, desi nu e specializata pe asta...Si ca parere personala, a zis ca daca anul asta nu raman, ar fi mai bine sa incerc un FIV (asa cum hotarasem si eu... deci adunam bani pt primavara viitoare)...
Pupici si o zi buna tuturor!
turturica spune:
feli, ma bucur ca nu e grav
S-ar putea sa ne luam de mina la anul cu FIV-ul, eu fac acum 3 luni de tratament pentru endometrioza, incerc sa-l tratez si pe-al meu de oligospermie, dar daca nu reusim naturel dupa aia om considera fivul la anul.
Desi inca sper ca nu ajungem la asa ceva, dar incerc sa ma pregatesc pisihic