Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 29
L5845 spune:
Nu-i bai jubica, eu fac galerie in avans, sa sperii uratii, sa nu mai vina la nimeni, daca nu luna asta, macar luna viitoare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
felicia.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
elaa spune:
va multumesc ptr. mana intinsa sa ma scoateti din butoi...se pare ca m-am resemnat luna asta, si am sa ma iubesc pana pleaca asa cum spuneati si voi....si cum vrea dumnezeu, ciclul meu intradevar nu-i la 28 de zile , de 2 luni e undeva la 33 de zile, iar luna trecuta am ovulat undeva in zilele 17-19, nu stiu cu exactitate, ptr. ca la fel din z16 pana in z21 nu ma putut monitoriza.
legat de schimbatul medicului.....sincer am schimbat destui din oras, m-am gandit ca daca tot mi-a facut HSG luna trecuta, tot la ea am facut testul papanicolau, clamydia, ..m-am gandit sa merg si luna asta tot la ea la monitorizare...si tocmai asta am cautat sa aflu exact cand se intampla.......numai ca aseara a fost f evaziva, ca-s mici, ca era mai bine 1 si bun....si mai vin-o maine si dupa aia pana luni nu sunt.........m-am dus acasa am tras o repriza de bocete si m-am decis sa iau o pauza luna asta.
va pup si va multumesc
http://tt.lilypie.com/TnCpp3.png-decembrie 2006
Ela
L5845 spune:
elaa, cam zapacita dr. asta a ta..., pai daca am putea sa ne comandam marimea foliculului, ar fi boierie curata...tu lasa tristetea si rupe-l pe sot, sa se prinda luna asta, chiar daca nu apuci sa faci monitorizare.
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
gabi_ducu spune:
Buna,
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine.
Amm fost la monitorizare in ziua ZIUA 9 si aveam pe ovarul stang un folicul de 17mm.
Ovulatia cand s-ar produce in acest caz la un cilu de 24 zile ?
Merci
felicia_ spune:
Nemary, imi pare rau, dar nu pot sa te ajut... macar rana nu am avut, ca in rest, le-am cam experimentat pe toate...
Gabi_Ducu, la un cm de 24 de zile e f probabil ca ovulatia sa fie in z 10,(max z 11) foliculul mai creste spre 20 mm. Eu zic sa cu spor!
Elaa, incearca sa nu mai fi suparata, lasa ca luna viitoare nu il mai lasi pe sotior sa plece! Oricum, poate il asteapa foliculii sa se intoarca!
noname spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti ca eu sunt intr-o situatie disperata.
Trebuie sa iau menogon de luni si nu prea gasesc pe nicaieri.
Stiti cumva de unde pot sa cumpar ca este criza de menogon.
multa lume in situatia de a nu putea sa faca un Bb
Va pup!