Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 21
felicia_ spune:
Elara, stai linistita, semnele sunt f bune! Daca esti abia z 9 DPO, eu zic sa mai astepti cu testul! E prea devreme pt a fi detectat... si o eventuala valoare mica mai mult te-ar descuraja!
Poti lua linistita 2 capsule de utrogestan vaginal, seara asa cum ai zis, nu face rau, doar ajuta la fixare, daca e cazul! Tin pumnii si te asteptam cu vesti bune!
elara spune:
Clauclau si Felicia, va multumesc foarte mult pentru raspuns.
M-am mai linistit. Mai ales ca am postat intrebarae si la "Aspirante optimiste >20" si la "vine barza" si am primit numai raspunsuri incurajatoare si de la voi la fel...
Adevarul e ca ma bosumflasem si ma cam ingrijorasem. Acum am ajuns acasa si abia astept sa pun utrogestanul.
O sa ma intorc si sa va dau vestea buna (sper).
Am mai identificat un simptom la "Vine barza" pe care il am si eu: mameloanele moi si se retrag in interior. Daca le ating se ridica si apoi f repede revin la loc.
Clauclau, ma bucur sa te revad.
Tu ec faci? Cum merge proiectul cu bebe 2?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Elara, te pup si eu . Nu prea merge bine cu bebele 2, abia ce mi-a trecut ciclul...
Iti tin pumnii sa vii tu cu o veste buna in cateva zile!
CLAU
astept surioara de Razvanel
elara spune:
Lasa, ca asta inseamna sansa nou, nu?
Curaj! Tin pumnii si eu pentru amndoua.
Tuturor fetelor de fapt le doresc sa li se indeplineasca dorintza.
quote:
Originally posted by clauclau
Elara, te pup si eu . Nu prea merge bine cu bebele 2, abia ce mi-a trecut ciclul...
Iti tin pumnii sa vii tu cu o veste buna in cateva zile!
CLAU
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elly_me spune:
AngeliquedeS
Cred ca vreau si eu rolele alea- poate
Doar le ating si gata.
Feli - ia-ti role
Clauclau ia-ti role si te invit in parc la o plimbare.
Presimt ca o sa-mi ia sotul meu role.
Sau mai bine spus sper.
Iar la iarna ne luam patine
Elly
elly_me spune:
Clauclau - nu te stresa o sa vine si bb 2.
Kya - eu stiu cu HSG si laparo.
Elera - sa fie cu ochisori
Elly
clauclau spune:
Elly, asa facem, ne luam role si mergem in parc impreuna.
Eu stau in Titan, chiar langa parcul I.O.R. Si-apoi vine si bebe...
Elara, multumesc pentru pumnii stransi!
CLAU
andriushca spune:
fetelor! eu am role de vreun an, cred ca nu sunt bune, ca n-am ramas insarcinata! :)
andreea
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
danangie spune:
ANJELIQUE multumesc de cuvintele frumoase....mare ca sunt curajoasa.....dar sa stii ca nu sunt chiar asa......am plansul in gat de-o saptamana dar nu vreau sa plang.......in rest, viata merge inainte.....
O zi buna
POZELE MELE
smaranditza spune:
Fetelor,
De ceva timp "lucram" si noi pentru bb, dar nimic.
Citind pe aici, parca citesc tratate de medicina; imi cam prind urechile in terminologia asta.
Stiu ca multe veti rade, dar asta e: sunt o neinitiata (inca) si am o intrebare: cum se ia temperatura bazala? se introduce termometru in vagin? cat timp? exista o anumita pozitie?
Este vre-un subiect care sa ma "initieze" cat de cat in toata terminologia si procedurile astea?