Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 20
elly_me spune:
AngeliquedeS
O sa-i arat acest mesaj al tau sotului meu.
Ma rog de el de nu stiu cat timp sa-mi ia role si nu vrea - poate imi ia acum.
M-am ales cu .
Nici coarda nu vroia sa-mi ia si nu mi-a luat ; mi-am luat eu.
Ca sa scap de stres chiar mi-ar trebui role - nu sa ma streseze ca nu-mi ia.
Poate primesc de ziua mea Constantin si Elena ROLE.
Si sa incep programul artistic acum.
Mi-am luat analizele din ziua 14 si cred ca sunt ok toate - se incadreaza in limitetele normale.
Azi Z21 mi-am facut progesteron-ul si VSH.
Nu stiu de ce nu mi-a iesit bine estradiol-ul in Z2-3. Nu era bun.
O sa-mi mai refac analiza luna aceasta.
Cam atat.
Elly
AngeliquedeS spune:
Elly, vaaaai, cum sa nu iti ia role? Roaga-te frumos frumos de tot de el sa iti ia role fiindca atunci sigur va veni bebe! Am o prietena care a luat rolele de la prietena ei, care ramasese insarcinata, le-a purtat ea de doua ori si a ramas si ea graviduta. Si eu la fel, abia de doua ori m-am dat cu ele si uite, sunt si eu acum....
Cred ca asta e secretul... cine isi ia role ramane graviduta!!! Daca stiam asa, imi luam role de acum doi ani!
Sa nu va suparati pe mine ca glumesc asa, daca nu am mai face si haz de necaz...
Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Kya spune:
Puteti sa ma lamuriti si pe mine cu ceva, va rog:
Cum se poate testa daca trompele sunt desfundate si permeabile?
Doar cu laparoscopie?
Sar'mana
signora spune:
fetelor, vin si eu cu o intrebare...azi sunt z12, deci inainte cu 2 zile de ovulatie...am un ciclu regulat de 28 de zile ( nu de mult timp)
ieri, (z11), am eliminat un fel de mucus gros, elastic(de fapt semana mai mult cu o pielita); ok, pb ca este vb de mucusul cervical care indica ca sunt fertila...dar, pe de alta parte, din cate l-am putut examina, era ceva mai gros si parca consistenta lui nu era aceea...stiti voi...
aveti cumva vreo idee?
luptam si noi pt bebe
clauclau spune:
Signora, eu nu am idee, dar sigur esti in perioada fertila asa ca presteaza cu drag si spor o zi da, una ba.
Kya, cred ca e vorba de HSG, dar nu sunt foarte sigura, o sa-ti spuna fetele care stiu mai multe...
Elly si eu vreau role, am zis ca o sa ies cu rolele cu baietelul meu in parc, numai sa pot invata!
Bubule, felicitari, acum cred ca esti mult mai linistita. Eu nu am reusit sa ajung la odisee nici luna asta, dar va prind eu din urma...
CLAU
astept surioara de Razvanel
felicia_ spune:
Kya, de obicei se recomanda HSG (histerosalpingografie = introducerea unei substante de contrast dinspre uter prin trompe) si daca se detecteaza probleme, se recomanda laparo. Unii dr-i insa spun ca prin HSG se vede doar daca trompele sunt permeabile, nu si functionale, si recomanda direct laparo...
Signora, eu zic ca e mucusul cervical, banuiesc ca poate fi putin diferit de la o luna la alta, cred ca il studiem noi prea atente, saracul...
Angi, daca fac alt sport se pune? Ca nu indraznesc sa urc pe role...
Elly, Clau
Kya spune:
Merci de raspunsuri.
Stiam eu ca ma pot baza pe voi! O sa transmit informatiile persoanei in cauza, care e destul de speriata. Sper sa o mai linistesc.
AngeliquedeS spune:
Feli, sincer iti spun ca nu stiu daca alt sport se pune. Fiindca eu am fost al treilea caz dovedit cu rolele, de altceva chiar nu am auzit!
Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
elara spune:
Buna, fetelor...
Eu sunt cam suparici...
Nu ne cunoastem ,dar poate imi dati si mie un sfat...Multumesc anticipat.
Am fost la baie si am o f usoara sangerare inchisa la culoare (care s-a luat pe servetel) cam cum e CM-ul spre sfarsit.
E prea tarziu sa sper ca ar fi de la nidare? Daca ar fi bebe?
Sunt Z22 si Z9 DPO cu un CM de 28 zile.
Azi e a 5-a zi de TB 37,1.
Am dureri de sani si senzatii de arsuri in ei, de vreo patru zile.
Acum am si o durere de burtica.
Unde as putea face test de sange HCG? La maternitatea Giulesti dar unde? Si cat de dimineatza sa ma duc? E prea devreme pentru un test de sange?
Ce sa fac? Oare vine Cm? Sau mai rau? E bebe si are probleme? Oare sa iau niste utrogestan vaginal? Un ovul seara e bine?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Elara, sigur ca poate fi de la nidare . Stai linistita ca bebica isi face loc pe acolo!
CLAU
astept surioara de Razvanel