Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 19
piccaflor spune:
Cite un pt toate fetele luptatoare de aici! Sa nu va pierdeti speranta pt ca pina la urma veti reusi!!!
Amely sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos,norocos si frumos ca mamica lui!
Mirona Karina ta e frumoasa foc!....sa-ti traiasca si sa-ti umple viata de bucurii!
Andicule iubita nu mai ai mult si-ti vei tine comoara in brate! Sarcina usoara in continuare
Bubuleana tin pumnii strinsi sa fie bebe mic acolo unde trebuie!....acum sigur nu s-a vazut pt ca e prea mic
Felicia,Iepurila sper sa va vad cit mai curind
Danagie cuvintele sint de prisos ....nu renunta la lupta si sint sigura ca vei reusi!
Picca 22+ cu Matteo
nemary spune:
ca tot vorbiti de stres acum doua seri am visat un sobolan (asta dupa ce citisem aici ca o fata visase soareci si i-au spus cateva femei ca o sa ramana insarcinata) iar aseara am visat ca am facut test si au iesit II. si ma gandeam (in vis) cum de am ramas intr-o zi ca doar ce am visat sobolanul.
cred ca este grav, fetelor. gandul la nu ma mai lasa nici sa dorm linistita
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danangie spune:
Buna fetelor,
Multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare.
Eu nu stiu daca mai tineti minte povestea mea.......ca din 2004 am incercat si tot incercat sa raman gravida. Pe urma a urmat un an cand din cauza serviciului nu puteam ramane gravida....pe urma asa din senin cand nu ma asteptam am ramas gravida. Fetelor, eu va zic din experienta: UITATI PUTIN DE GOANA ASTA DUPA BB. Stresul e principalul dusman al infertilitatii. Am zeci de exemple de colege si nu numai ca atunci cand au abandonat idee monitorizarilor, TB, etc....au ramas gravide. Ar trebui putin sa va lasati pe mana lui D-zeu sa ganditi pozitiv. Eu asa am de cand sa fac. Cu tot ca sufra enorm acum ca am pierdut aceasta sarcina....dar cand voi avea din nou cale libera pentru bb.....nu ma voi stresa nici in ruptul capului. Voi face ca si pana acum. Voi urmari cand am secretia vaginala tip albus de ou.....si de atunci voi incepe sa prestez in fiecare zi. Si pentru o saptamana daca va fi nevoie. Si voi face exact ce-am facut si data asta cand am ramas....dupa ce prestez o sa ramanem asa lipiti unul in altul pentru cateva minute.....cine stie poate asta m-a ajutat sa raman gravida....poate vagina mea e prea acida pentru bietii spermatozoizi....si nu au mai trebuit sa treaca de bariera asta. Am sa incerc sa fiu cat mai calma posibil.....si am sa incerc sa nu ma focalizeze pe faptul ca vreau sa raman gravida. Pe atunci sigur voi fi in febra cautarii unei case, vreau sa imi schimb masina.....deci am sa fiu ocupata. Chiar daca subcostientul meu va fi super ocupat ca oare sunt sau nu grvida.....dar am sa fac tot posibilul sa nu ma stresez cum am facut la inceput. Deci, va rog ascultati-mi putin sfatul......fiti mai "lasatoare" in privinta gravidantei. Poate eu nu ma exprim destul de bine.....dar vreau sa va spun sa incercati pentru o perioada sa gustati din placerile vietii si o sa vedeti ca atunci va veni bb.
POZELE MELE
bubuleana spune:
endometriste dragi, m-am intors de la eco cu o dorinta fff puternica pt voi toate: sa simtiti si voi cat mai curand ce simt eu acum!!! adik fericire, multumire si implinire! stiu sigur ca toate veti simti asta in curand!!! ...astazi mi-a putut confirma dr: sarcina in evolutie 5-6 sapt. bebe e la locul lui in uter si s-a vazut vezicula vitelina.
picca:
bubuleana
5+
danangie spune:
BUBU sa fiti sanatosi amandoi, sa ai o sarcina usoara si la termen!! Evita mult stresul si gusta din plin aceasta gravidantza....sper sa ma alatur si eu cat mai curand posibil din nou celor de la odisee.
POZELE MELE
felicia_ spune:
Picca,
Iepurila, daca reusesc, iti spun si tie reteta!
Bubule, ma bucur mult, mult, ca totul e bine!
Dana, stiu ca tot ce ai scris e perfect valabil, dar, asa cum a zis si Iepurila, e f greu sa te detasezi, cred ca depinde in mare masura si de firea sau carcaterul fiecareia... facem si noi ce putem...
elly_me spune:
Fetelor eu in fiecare zi ma incurajez - sunt tanara, am timp sa fac multi copii (prin FIV- daca natural nu se poate - bani sa am), nu trebuie sa ma stresez
Si aparent nu ma stresez- dar cred ca "piticii" lucreaza acolo si stresul a pus stapanire pe mine.
- daca in 2 ani nu am ramas imi pun si eu ff multe
- ma tratez de lipsa de progesteron si am lipsa de estradiol acum
MAjoritatea pers. care aud ca am lipsa de progesteron/estradiol imi spun - nu e grav- o sa
Dar cand????
Mai nou acum - imi concentrez atentia % asupra slabitului.
M-am apucat de , , alerg, sunt ff atenta ce mananc.
In urma tratamentelor m-am ingrasat 19 kg.
Vreau sa le dau jos, ca nu-mi folosesc la nimik.
Peste cateva luni vine concediul - nici nu ne-am hotarat unde sa plecam.
Dar gandul imi zboara iar la; si
SPERANTA MOARE ULTIMA.
Elly
noname spune:
Buna fetelor!
BUBUfelicitari! Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina cat mai usoara.
Vreau sa va spun ca azi mi-am sunat doctorul ca nu mi-au venit uratzii , si mi-a zis sa fac un test de sarcina ca cine stie?
Dar eu cred ca nu prea se poate sa fie ceva p acolo ca eu in ziua 14 am facut laparo.
Voi ce credeti?
L5845 spune:
Bubule Doamne ajuta ! Cu ocazia asta, ti-au disparut toate temerile, sper.Sa fie bine si de acum inainte, asta iti doresc si tie si la toate fetele, indiferent daca sunt sau nu sunt .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
AngeliquedeS spune:
Elly, asa eram si eu ca tine cand s-a intamplat minunea. Imi luasem gandul (sau cel putin incercam sa ma conving de asta) si ma luasem de altele: mi-am luat role, m-am apucat de cura de slabire (m-am ingrasat si eu tot din cauza tratamentului) si ma preocupam de ce voi face in concediu. Asa ca ai grija ca esti pe calea cea buna
No name, fa un test repede repede, poate e cu ochisori si ingrosi lista gravidutelor!
Danangie, cuvintele nu isi au rotul sa iti spun ce simt trebuie doar sa stii ca m-ai facut de doua ori sa plang. Prima data cand ti-ai povestit reusita si a doua oara cand s-a intamplat nenorocirea. Te admir pentru optimismul si curajului tau, ai spirit de invingatoare!
Pup toate fetele, nu va mai numesc ca nu cumva sa uit vreuna!
Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte