Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Elly, ma bucur sa aud ca se poate ramane gravi si cu menstruatie redusa! Eu sunt z 2, ieri am fost rau in butoi, dar azi incerc sa ies sa ma pregatesc pentru noua luna.

Ruxandrada, sper sa ramai insarcinata luna asta daca tot faci stimulare... Multa bafta si sa vii peste 2 saptamani cu un test cu II liniute.

Felicia, , ce faci?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Hello!
Iepurila, Clau, sa va treaca supararea! Mie mi-a trecut, dupa mai multe reprize de plans in z1... ceea ce nu mi s-a mai intamplat, asa ca am hotarat s-o iau mai usor... nu mai vreau sa aud nici de doctori, nici de naturiste, nic de numarat zile sau masurat temp, foliculi sau endometru... gata! Pana in toamana n-o sa mai am nici un raport de dat! Iar la toamna, mai vedem ce plan facem...
Bubule, tin pumnii sa fie bine in continuare!
Lau, sa o scoti pe Amely de la gravi, si sa o treci la mamici!
Ruxandrada, eu zic ca cel mai sigur ar fi daca ai avea unde sa faci monitorizare la eco, e cea mai sigura metota de a vedea cand ovulezi!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Felicia, te inteleg perfect...Nu mi-a fost niciodata pana acum asa de greu in Z 1 cum am fost ieri, am plans si eu o gramada, poate pentru ca se apropie anul de incercari si nu m-as fii gandit ca nu o sa fiu cu bebe macar in burtica! Ieri chiar am zis ca nu mai vreau al doilea copil, eram asa de dezamagita...
Ca si tine o sa o las mai moale, e mult prea greu asa, trebuie sa ma gandesc si la altceva, altfel o iau razna...

Multi pupici pentru tine si sa dea Dumnezeu sa se intample minunea acum cand nu o sa mai faci calcule, monitorizari, naturiste... Sunt alaturi de tine!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Feli
Eu mi-am propus pana la toamna sa fac tot ce este posibil (analize, monitorizari, stimulari...) si daca nu ce-o vrea DD.

Mai astept vreo 2 ani si fac FIV si tot o sa rezolv .
Sper.

Daca nu se poate nici cu FIV - asta este.
Ma resemnez.

Am o cunostinta care s-a chinuit fff multi ani sa si nu a reusit.
Anul acesta cand s-a resemnat ca nu va avea niciodata bb a ramas - are 38 ani.
Credea ca intra la menopauza si nici nu si-a dat seama ca in luna 5.
Nici acum nu crede - e in 6 luni.

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicia, nu prea am mai primit mailuri din acelea, dar iti trimit , promit!
Miro, merci de sustinere! mamica si fetita frumoasa foc!

Fetelor, va doresc sa ajungeti toate la Mamici, cat mai curand!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

elly, la fel a patit si o fosta colega de-a mea. a facut tratamente peste tratamente, a fost la enshpe mii de doctori, si in Ro si in alte tari si toti i-au spus ca nu poate avea copii. si iata ca intr-o zi s-a intamplat minunea. are acum un baietel de cativa anisori.
sunt sigura ca si la noi se va intampla minunea

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Clau,Elly, , noi mai avem putin si implinim 3 ani de incercari... am facut de toate: monitorizare, 2 laparo, 2 hsg, o histeroscopie, o inseminare... cred ca ne-am mai ramas doar Fiv-ul (in toamna sau in primavara)... asa ca incepem sa adunam bani, iar eu incerc da imi imaginez cum va fi viata noastra fara bb...
Andicu merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Elly, Clau, Felicia !
Felicia, sunt convinsa ca relaxarea nu poate sa-ti faca decat bine. Eu cunosc o familie care s-a chinuit multi, multi, ani, cu multi, multi bani, si pe toate caile indicate, iar la un moment dat colegul meu si sotia lui (caci despre ei este vorba) s-au decis sa infieze un copil. Au adoptat o fetita, iar la 2 luni dupa, sotia a ramas insarcinata, dupa ce toti medicii ii spusesera ca nu mai are nicio sansa. Explicatia gasita de un medic renumit din Bucuresti, la care mergea de cativa ani, a fost ca diminuarea stresului legat de aspectul asta a contribuit la o decompensare a sistemului endocrin care a intrat astfel in parametri normali, "comandand" si organismului sa se comporte la fel. Asa ca mai au acum un baietel, sanatos tun, venit pe lume fara niciun "ajutor" !
Asa incat primeste, odata cu mesajul asta, si portia aferenta de optimism! Disponibila, altminteri, si pentru toate fetele care au nevoie de ea! Cineva, acolo, sus, sunt convinsa ca ne iubeste!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor eu ma gandesc cu groaza la FIV.

Mai intru din cand in cand ci citesc pe la FIV si am vazut ca nu reusesti de la prima FIV sa ramai insarcinata.

Deja ma gandesc la plan de economisire pt FIV (peste 2 ani):
- la anu' imi renovez apart. - 10.000-12.000E
- si peste 2 ani FIV - 10.000E (2-3 incercari de FIV)

Si ca sa strangem banii mai repede o sa munceasca sotul suplimentar (pe centura, daca nu mai merge cu contabiliatatea)- nu trebuie sa-mi fac griji de bani (fac credit, fac orice)

Dar, o sa fie bine- in 2 ani pot face 2.
Asa sper.

DAR STRESUL NE OMOARA!!!

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Fete frumoase, va multumesc si eu pentru incurajari si gura de optimism. Dar e asa de greu...

Si eu ma apropii vertiginos, ca si Felicia () de 3 ani de incercari, interventii, tratamente _doar 5 histeroscopii, 2 HSG-uri, laparo, stimulari. Nu vorbim de pastile, ceaiuri, tincturi, echo si altele.
Felicia, iubita, daca ai sti (si cred ca stii) de cate ori mi-am spus gata, nu mai vreau tratamente, nu ma mai intereseaza, ce-o fi o fi, nu mai fac calcule, nu ma mai enervez ca fix in perioada fertila fie sunt eu plecata in delegatie fie e sotul prea obosit.....
Si cat m-a tinut? Cateva zile. Pe urma iar ma apuca febra. Iar fac calcule, iar imi doresc si sunt dispusa sa fac orice.

Asa ca daca la tine va functiona strategia nu pot decat sa te felicit si sa te rog sa-mi dai reteta. Ma tot intreb in nebunia care ma apuca, oare nu exista vreo operatie de inlaturat stress-ul. Ca zau ca sunt prima care ma inscriu pe lista.

Pana atunci, vorba voastra strang bani de FIV.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput