Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 13
signora spune:
pt. felicia: iti multumesc mult pt raspuns. Noi incercam sa facem un bebe abia din feb 2007 si m-am gandit sa mai fac niste investigatii suplimentare ca sa vad daca sunt ok dpdv fizic (trompe infundate, chisturi, etc). Am facut si o programare la un ginecolog pt sapt viitoare sa discutam un pic asupra acestui fapt. Momentan nu avem vreun motiv de ingrijorare dar as dori sa ma asigur ca suntem ok.
Sa auzim numai de bine!
elly_me spune:
felicia
Si eu sunt in aceiasi situatie- niciodata nu am avut un CM abundent
De fiecare data pete.
DAr poate o sa se intample minunea .
Mai am inca rabdare- astept in continuare.
Elly
iepurila spune:
Am mai postat strigatul meu de ajutor si la "Naturiste"
Dar vin si la voi si va rog sa va dati o parere.
A venit iar momentul sa va cer ajutorul pentru ca ma confrunt cu o situatie inedita.
Sunt in ziua 33 (la un ciclu regulat de 28-29, o singura data in viata 31). Nu mi-a venit menstruatia desi am avut toate simptomele in ziua 29. Nu ma puneti sa fac teste de sarcina ca am facut si sunt perfect negative. Ambele amamndoua. Unul azi dimineata.
Singurul lucru in plus pe care mi l-am administrat luna asta a fost ceaiul de cretisoara (nu l-am baut regulat ci din cand in cand).
Si acum am nevoie de sfatul vostru. Ce mama naibii se intampla cu mine? Sa fiu chiar atat de stresata incat nici rusii nu vor sa ma mai viziteze? Ma apropuii de menopauza?
Poate ar merita sa va mai spun ca in februarie am facut laparoscopie dar nu cred ca se pune pentru ca de atunci am avut 2 cicluri perfecte de 28 zile.
Va rog nu ma lasati la greu si dati-va cu parerea.
Sarumanuta la toate si va pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
clauclau spune:
Iepurila, e posibil sa fie sarcina si testele sa se pozitiveze mai greu. Am auzit o gramada de cazuri cu teste pozitive abia dupa 10 zile de intarziere. Sau poate ai avut ovulatia mai tarziu si inca nu a trecut faza luteala...Eu zic sa stai linistita si sa mai faci un test peste 2-3 zile si iti urez din suflet sa vezi II liniute!
CLAU
astept surioara de Razvanel
clauclau spune:
Felicia, si la mine menstruatia tine doar 2-3 zile si nu mult, asa de maxim 2 tampoane pe zi, iar a treia zi doar picaturi. Luna asta am facut ecografie in Z 8 ( la un ciclu de 25 de zile ) si aveam endometru foarte bun de 9.5 si un folicul pe dreapta de 16 mm, deci nu conteaza foarte mult! Si eu credeam ca am endometru subtire din cauza ciclului putin dar de unde...doctorul s-a declarat foarte multumit de ce a vazut acolo.
Cu toate astea, eu nu raman iar insarcinata...
CLAU
astept surioara de Razvanel
elly_me spune:
iepurila
Eu iau Utrogestan ca sa-mi vina CM - altfet nu-mi vine
Du-te la dr si vezi ce-ti recomanda.
E normal sa-ti mai intarzie din cand in cand - Nu te panica.
Sa de DD sa vie bb.
Ai rabdare.
Elly
iepurila spune:
Elly e prima data cand trec printr-o astfel de intarziere. Cu siguranta voi ajunge la medic saptamana viitoare
Doamne ajuta!
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
felicia_ spune:
Iepurila, eu zic asa: din doua una: fie subconstientul e asa de puternic, incat intarzie venirea CM, cred ca, la cat suntem de stresate se poate si asta, fie testul de sarcina se pozitiveaza mai tarziu... o prietena era in z 84 si testele erau negative, s-a dus la eco si bb avea 6 saptamani! Alte semne, ceva, acolo, neobisnuit, nu ai?
Clauclau, stiu si eu ce sa mai zic.. miercuri: 2-3 pete maro deschis, joi, rosu (sa zicem ca ar fi fost de un tampon), azi.. nimic...Deci a tinut... 1 zi! Prea putin totusi, zic eu...
nemary spune:
bine v-am regasit! am fost plecata la munte sa aniversam primul an de casnicie
ma bucur mult sa aud vesti bune, Angeliquedes felicitari . se pare ca LAU are intr-adevar mana buna. poate peste putin timp ne trece si pe noi la
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.