Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Felicia, , da, parca a fost prea putin la tine! Da' un test de sarcina ai facut?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

nemary sa stii ca abia astept sa trec mai multe . Tu in ce zi esti? Nici o veste?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am
inscris papagalutzu la concurs
aici !

Lau-Meli si
Niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Clau imi fac in fiecare luna, dupa ce imi vine... ca imi e greu sa accept ca ce am eu reprezinta CM... si in fiecare luna e tot mai putin, de asta sunt ingrijorata, iar dr par sa nu ia in seama problema asta... Cel mai castigat din treaba asta iese sotul meu... pe care nu prea-l refuz din motive de rushi .. de multe ori nu isi da seama cand au venit si cand au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

feli

si eu la fel -cate un pic, pic
risipa de tampoane

mai mare durerea din prima zi
cand imi vine nu pot sa ma ridic din pat - parca ar navali turcii; dar ,de fapt, trece "fanfara militara"

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Hop si yo cu minunatul meu CM de 1 zi,chiar ma gandeam ca-s numa yo ciudata...si mie dr mi-a zis sa nu-mi fac probleme,sa o cred oare???
Iepurila,repet si eu ce-au zis fetele dar cu alte cuvinte.Poate fi o dereglare hormonala,posibil din cauza stresului sau din alte cauze deocamdata nestiute,si at dr o sa-ti dea utrogestan ca sa-ti vina sau e sarcina si se va pozitiva mai tirzior.Rabdare,iubita!
In nici un caz nu-ti intarzie din cauza cretisoarei,ea nu face altceva decit sa-ti fixeze eventual sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Felicia, Elly, Idaira, facem un club cu picaturile noastre de ciclu. Eu chiar acum 2 saptamani i-am spus doctorului meu de menstruatia mea amarata de 2 zile si nu s-a impresionat deloc, a zis ca nu e nici-o problema, dar eu nu prea cred. Ma tot gandesc ca din cauza asta nu raman insarcinata!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Pai le adunam pe toate si poate reusim sa injghebam un CM normal cantitativ,ce ziceti?
Clauclau pina una alta sint atitia factori in joc ca numai bunul DD stie cind ne va veni si noua rindul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

eu sunt in z11. asa ca de azi ne punem mai serios pe treaba.
numai ca m-au cam pus pe ganduri fetele cu picaturile de CM. in ultimele luni si mie mi se intampla la fel, de multe ori nici macar un tampon/zi. mai mult il schimbam ca ma enerva, nu ca ar fi fost neaparat nevoie.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Angeliq, toate bunele sa se adune si relele sa se spele! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati toata viata de copiii vostri
floricico, parca aveai ceva programari la hsg sau asa ceva; ce-ai mai facut?
turturel, repara-l pe al tau cumva si daca nu, trebuie fiv
duamnelor mele (se stiu ele) le doresc sa dea mai repede vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc, DJ Mama, esti o scumpa. Va doresc si voua asemenea, la toate fetele!

Pupici,
Angelique 6+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte

Mergi la inceput