Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.152
Raspunsuri - Pagina 15
Roxali spune:
ANGY SARCINA USOARA SI NUMAI BINE! FATA DULCE CARE A AVUT MANA BUNA SI PRT MINE.
BUBU FELICITARI!
Cu ocazia asta salut toate duamnele cele vechi si noi.
Samburelul deocamdata e bine, greturile mi-au mai disparut...deci as manca de-as rupe...peste 2 saptam ma voi duce la amnio mie c-am frica de rezultat decat de procedura.Dupa ce am aflat si de Ale ce i s-a intamplat m-am incapatanat si nici la munca nu ma mai duc...iaca...numai asa de control "aruncarea cu privirea"
(daca tot ma vor).N-are rost sa pierd sarcina ptr munca.
15
toate fetele si sper sa aud incontinuare de cat mai multe gravidute.
Ali
irlandeza spune:
Ali, ce faci draguta ? Bine ca nu te duci la munca, se descurca si fara tine cateva luni. Sarcina merge bine ?
5+
Noi 2 singurei
Roxali spune:
Irlandezo felicitari!...ai reusit din nou...pai esti tareeeeeeeee...bravo.Unde esti la ian-feb??
In mesajul trecut am lasat un spatiu n-am reusit sa-l sterg.
Ali15
irlandeza spune:
Da, la ian-feb sunt. Abia acum ai aflat ? Eu am anuntat sapt. trecuta, dar poate nu ai intrat.
Asa bolnav cum e sotiorul meu , dar vad ca face treaba buna. Si nici n-a reusit sa se opereze, probabil in august.
Oricum, multumesc mult. Sper sa fie bine de data asta. Am si eu 2 sapt. liber de la servici, ca sa ma asigur ca se prinde bine bebele de mine.Pe 24 mai merg la eco abdominal. Da Doamne sa fie bine.
Noi 2 singurei
elly_me spune:
Iadira - cred ca ai dreptate
Toate la un loc am avea un CM normal.
Dar nu este de , este
Eu daca nu as lua Utrog. nu as avea deloc CM- cred.
Nemary- eu schimb tamponul pt ca trebuie, nu pt ca "da" pe dinafara.
Cred ca ar trebui sa nu ne mai facem griji.
Cred ca o sa reusim si cu cateva picaturi.
Elly
clauclau spune:
Elly, asa e , daca ne strangem toate punem de-un ciclu normal...
Eu tare as vrea sa stiu daca au fost fete cu cateva picaturi de ciclu ca la noi si sa fi ramas insarcinate!
Felicia,Idaira voi v-ati gandit cumva la sinechii uterine ca mie tot imi vine asta in minte in legatura cu ciclul asta putin cantitativ. Am eu asa o obsesie...
CLAU
astept surioara de Razvanel
felicia_ spune:
Ali, ai grija de burtica!
Bubu, nu mai zici nimic? Cum te simti?
Chiar asa, Jasmine n-a mai intrat... sper sa fie bin!
ClauClau, dar sinechiile astea nu apar de obicei in urma unei interventii, chiuretaj sau asa ceva? Si nu s-ar vedea la eco daca ar fi ceva? Eu am facur si histeroscopie (e drept, pt trompele infunfate), banuiesc ca ar fi trebuit sa vada, daca era ceva...
Nu pot sa nu ma ingrijorez.. luna asta a tinut fix o zi!
Pupici tuturor!
Idaira spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Elly, asa e , daca ne strangem toate punem de-un ciclu normal...
Eu tare as vrea sa stiu daca au fost fete cu cateva picaturi de ciclu ca la noi si sa fi ramas insarcinate!
Felicia,Idaira voi v-ati gandit cumva la sinechii uterine ca mie tot imi vine asta in minte in legatura cu ciclul asta putin cantitativ. Am eu asa o obsesie...
CLAU
astept surioara de Razvanel
Yo "piticul" cu sinechiile il am de anul trecut,de dupa chiuretaj...si cu toate astea am ramas luna trecuta chiar daca a fost in final un avort menstrual,dar am ramas...la echo n-a iesit nimic si nici la HSG ..acuma nu mai stiu ce sa cred...Pe mine ma preocupa,mai ales ca am trecut de la hemoragii din alea de ma patam pe strada,la numa 1 zi si ala tras de par.
Ali ne-ar putea povesti ceva,ca din cite imi amintesc si ea avea f putin.Exemple ar fi!
Ruxandrada spune:
Dragele mele,
Ma primiti si pe mine in club, cu toate "bijuteriile" mele: sarcina intrerupta in evolutie la 8 saptamani, endometru de 2,5 mm, mixedem, 9 chisturi pe ovarul drept si 7 pe stangul, fiecare de aproximativ 15/12mm, ciclu de 28 sau 34 sau 49 sau 64 (!) de zile si, basca, 34 de ani...?
Posed, in schimb, un munte de speranta !
R
noname spune:
Buna fetelor! aM si eu o problemuta. Mi-am facut laparo si nu mi-au venit uratzii desi sunt in ziua 30, d la ultima memnstra.
Se ia in calcul ultima menstra, sau prima zi de cand mi-am facut interventia?
Sper ca imi veti raspunde!