Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, saru'mana pt felicitari si urarile de bine pt mama mea! Pai cum cine il ia pe M de la cresa? EU! Eu il duc, eu il iau caci altcineva nu are cine. Chiar imi fac griji pt per de dupa nastere, dar n-are decat sa se dea sotul peste cap atunci si sa se descurce, eu clar nu voi putea minim o luna sa fac sportul asta!
Aha, Irina, ce ma bucur ca am contribuit la concretizarea ideii cu trenultezul! Pacat ca nu am mers si noi cu el!
Crinutza, multumesc frumos!
Poate pun si eu mai tarziu ceva poze sa vedeti ce voluminoasa sunt!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Gata, le-am pus aici. Se vad?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, o sa gasesti tu o solutie. dar o bona care sa faca doar asta nu gasesti?e departe cresa? merge pe jos sau vrea in brate?
ai o burtica frumoasa. este la fel ca la Matei sau mai mare?

Tomasa, tu nu ne lasi sa iti vedem si tie burtica?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, bona mea o sa fie plecata din Buc toata luna iunie, adica exact dupa ce voi naste. Am abordat subiectul cu ea, dar mi-a explicat ca nu poate. Ar fi si greu caci ar insemna sa se deplaseze din Rahova in Drumu Taberii cu mijl de transport in comun si e greu atat pt ea cat si pt M.
Burtica e ca marime aprox la fel, desi am pus 16 kg pana acum (la M au fost 15 cu totul). De data asta insa e mai lasata si cred ca de aici si durerile mele de os pubic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, Matei este extrem de frumushel! de cate ori il vad nu pot sa nu remarc asta. ochi asa mari si trasaturi fine, daca asa va fi si adult sa vezi cuceriri pe el
tu arati cam ca la Matei - nu mi se pare ca esti mai mare.. si iti sta f bine in bordeaux. sarcina usoara in cont si nastere la fel! sa te odihnesti luna asta!

crinuta, nu arat mult mai slaba decat cum arat in pozele de la ziua lui Codrin insa de ceva vreme merg la sala la fitness si s-au mai aranjat muschii pe mine si par mai saba clar, intru altfel in haine.. insa la cantar nu se vede f mult. am inteles ca lucrul la sala iti transforma grasimea in muschi si devii chiar putin mai grea la cantar sau nu scazi f mult insa eu ma simt excelent ca psihic multumita exercitiilor. gym-ul iti face un psihic super, vezi viata parca mult altfel, nu te mai enervezi la fel.. multe chestii bune.

numai ca am dat de ceva vreme de un antrenor tampit care nu ma prea lasa in pace sa imi vad de treaba la aparate. tot vine si ma .... la creier ca nu lucrez bine etc.. si cand am vrut sa-l las sa-mi arate va zic sincer ca mi s-a parut ca de fapt cauta sa pipaie gagici ... l-am vazut si cu altele , dc ma mai bate la cap (i-am zis deja sa ma lase in pace) il reclam, clar! nesimtiti si libidinoshi ca el n-au ce cauta acolo!

faza nashpa e ca el se pare ca are tura exact intre 1-2 cand pot eu sa merg.. nu pot schimba eu ora din pacate si tb sa dau cu ochii de el mereu

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

tomasa, pe bune? tu ai propus treaba cu trenuletzele? SUPER, noi le-am apreciat f mult si mi-a placut ideea. Felicitari!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

ah, Liviana, uitasem: La multi ani si sa fii fericita!!! sa nasti usor si sa te bucuri de ambele minuni!

Mergi la inceput

Merci mult, Shobo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana La multi ani! Multa sanatate mamei tale! Sper sa te descurci cit mai bine dupa nastere, sa fie bb sanatos si mincacios!

Shobo vreau si eu sa dau ulei de peste lui Vladut dar mi s-a spus ca se da dupa 3 ani. Stiu ca tu i-ai dat lui Codrin, ai gasit vreun tip pentru copii de 2 ani?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Liviana La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita, vesela si mandra de puii tai!! Nastere usoara si ceea ce e este foarte important: sa ai un al doilea bebe sanatos, cuminte si foarte inteligent, ca si fratiorul lui!!! Sa stii ca am vazut pozele si esti foarte frumoasa, radiezi de fericire!!!

Mergi la inceput