Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Catiflo si Ubi multumesc pt ca mi-ati impartasit experienta voastra cu epidurala. Sper sa fie ok si la mine. Ma sperie faptul ca de ieri am inceput sa am niste dureri cumplite de oase, mai ales la cel pubic care ma ustura de mor a.i. nici sa mai merg nu prea mai pot. Noaptea e un cosmar, imi trebuie 5 min sa ma rasucesc de pe o parte pe alta si bineinteles ca ma trezesc des caci amortesc. Noroc ca a venit sotul din delegatie caci nu mai rezistam singura doar cu M. Azi am ctrl la Badiu si sigur ii voi spune de problema asta...
Catiflo, imi pare rau, nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de problemele cu inima, dar sunt sigura ca doctorii iti vor explica mai bine ce se intampla. Sanatate multa lui Gabitza.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu am fost in Bucuresti duminica, nu am fost nici la Kidex Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la intilnire..

Florina multa sanatate lui Gabitzu si succes la toilet training. Si noi sintem codasi.

Liviana ce repede a trecut timpul! Sarcina usoara in continuare! Te va ajuta cineva dupa ce nasti?

Vladut a inceput sa spuna mai multe cuvinte, pocit bineinteles, parca are mai mult curaj dar tot nu spectaculos. Zice numai 2 litere dintr-un cuvint. Mai asteptam

Dar am urmatoarea problema: nu mai sta la imbracat, si nici nu vrea sa se imbrace singur. Nu mai stiu ce sa ii fac, plinge si se zbate, e o aventura care dureaza foarte mult.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna mamicutelor , ne cerem scuze de aceasta indelunga intrerupere insa aici am avut parte de multe schimbari . Eu am un loc nou de munca , sunt laborata 5 zile pe saptamana , cercetarea pamantului .
Casa si mai ales gradina imi ocupa mult timp .
Mandy e nr. 1 ea e f.f.f. dependenta oarecum de mine , efectiv nu ma lasa deloc . Face mai rau ca atunci cand era mica . Joi vine cineva sa ne ajute , sa ne de-a sfaturi . De asemenea nu vorbeste de ajuns si primim niste instructii .
Una peste alta suntem bine si va dorim si voua la fel .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

catiflo, sanatate la inimioara, sa fie bine! Doamne ajuta!

lavinia, mame leneshe zici, hehehe, chiar am sa o caut, poate o citesc, sa mai echilibrez balanta

Liviana, mult curaj si Doamne ajuta sa treci usor si cu bine momentul nasterii! am tot auzit si eu ca la a 2-a nastere e mai usor, asa sa fie! da chiar, cum a trecut frate vremea, parca ieri aflam ca esti gravi again

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

si noi am fost la Kidex vineri seara (eu+Codrin si tati ne-a luat de acolo in drum spre casa). l-am dus cu tramvaiul 41 si i-a placut teribil, un pushtan ne-a oferit si scaunul de cum am urcat si am fost tare impresionata!!

am cumparat body-uri de la Rombaby si inca o firma, tip maieu si maneca scurta la 90mii buc. f bine ii vin/calitate buna dar am aflat ca sunt ultima masura (nr 5), mai mari nu exista, deci va tb sa renuntam la anu la ele . ii voi mai lua in toamna cu maneci lungi si gata . cu ocazia asta l-am si masurat si are 96cm.
am mai luat 2 pantaloni scurti f placuti ca tuseu, bbc / 100mii buc. 2 palarii, una cam scumpa - 300 si una 180mii si asta e chiar mai frumoasa ca prima.. de aceea nu m-am abtinut si am luat-o desi o luasem deja pe prima din alt stand. si o jucarie din care faci baloane de sapun. s-a jucat baiatul la tot felul de tobogane/masinutze etc ce se aflau expuse pe acolo.. inclusiv la cele gonflabile. ne-a placut f mult la Kidex, era ff aerisit spre deosebire de Babyexpo unde nu poti respira.

ne-am vazut si cu tomasa, e o frumoasa gravidutza si deja i se vede binishor burtica . l-a vazut si ea pe Codrin cum era ca un titirez pe acolo si cum nu vroia sa mai plecam de la locurile de joaca .

aaaa, era sa uit, de la poarta mare din intersectie ne luau trenuletze trase de tractoare, f frumos din partea lor ca s-au gandit sa nu mai mearga parintii pe jos cu piticii atata drum.. si frumos colorate, piticii erau innebuniti de placere in tren!

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
in sfarsit am intrat in concediu si deci de acum voi sta acasa. M e la cresa in timpul zilei, deci ma pot odihni mai mult.
Simona, din pacate nu cred ca ma va ajuta cineva dupa ce nasc, gand care ma cam sperie caci refacerea dupa prima nastere a fost f grea. Atunci a stat cu mine mama mea 3 sapt, insa ea saraca va trebui sa se opereze in 2 sapt pe cord si deci am mari emotii si pt ea. Socrii nu dau 2 bani, asa ca nu ma bazez nici pe ei. Sotul munceste zi lumina si mai mult de 1 sapt nu va putea sa stea cu mine. Dar, mergem cu Dumnezeu inainte si cu speranta ca va fi bine. Luni am fost la dr Badiu la ctrl si mi-a spus ca BB2 va fi un copil mare, dar ca e sanatos si colul de asemeni ok. Sper sa nasc mai devreme (adica nu in sapt 41 ca la M) si sa fie cum ziceti voi, o nastere mai usoara. Despre epidurala n-am apucat sa vorbesc, dar mai merg la ctrl si sapt viitoare, deci mai am ocazia sa abordez acest subiect cu el.
Shobo, asa e, timpul a trecut repede - si eu am aceeasi impresie. La primul copil nerabdarea e mai mare, acum la BB2 am privit sarcina mult mai natural insa abia astept sa nasc ca sa scap de povara burtii si durerile de oase. Ma bucur ca ai cumparat lucruri frumoase pt Codrin de la Kidex, eu de asemeni pt Matei si BB2. Matei insa nu mai poarta body-uri de cand cu facutul la olita. Apropo de lucrusoare pt BB, a adus tati o pereche de pantofiori super dragutzi din San Francisco - sunt din piele si au niste pestisori pe ei - iti vine sa-i mananci nu alta.
Si M s-a jucat o gramada la Kidex, in topogan si leagane. Noroc ca a vrut bona sa mearga cu mine, altfel imi era greu sa ma uit si la standuri. Noi nu am vazut sambata dimineata trenuletul care mergea de la poarta la pavilion, insa am facut o plimbare agreabila pe jos.
Aaa si inca ceva, daca imi permiteti sa ma laud un pic: azi implinesc 32 de ani!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, la multi ani! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai toata viata!
Bine ca ai intrat in concediu, si iti va prinde foarte bine pest zi ca esti singura. cine il duce/ia pe Matei?
o sa te descurci tu pina la urma, chiar daca va fi greu. Noi iti tinem pumnii sa fie totul bine cu tine si cu mama ta sa se refaca cit mai repede.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shobo, tu esti o frumoasa si ai slabit foarte mult, nu-mi venea sa cred ce silueta ai. Iar Codrin e inalt si iti seamana mult. Pe mine una chiar m-a impresionat cat de repede si usor s-a lasat convins si dus de acolo. Cat despre trenulet, intr-un fel Liviana mi-a dat ideea, adica m-a impulsionat sa facem ceva ca sa nu se mai chinuie gravidele si mamaele cu copii mici atata drum de la poarta pana la pavilion. Mai ales ca targul suferea prin comparatia cu Baby Expo unde parchezi fix in poarta . , ma bucur mult ca m-ai sunat si ca ne-am vazut.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
17+

Mergi la inceput

tomasa, m-ai facut sa rosesc , multumesc de complimente! insa in fata unei gravidutze ma voi pleca mereu! aseara tocmai citeam ceva extrem de frumos spus despre "a fi gravi/mama" dar nu mai stiu sa redau exact.

Liviana, super! abia astept sa te aud cu bb2 in brate!

Cateva despre Codrin:

ma impresioneaza pe zi ce trece cu un gest tare dragalash: imi tot ia palma si si-o pune pe fata si se aseaza cu fata pe ea de cate ori il tin in brate sau dim dupa laptic . va zic, mooor de dragul lui si ma topeste cu gestul asta; e ca si cum un adult ar face asa, sa imi ia mana si sa o puna sub capul lui si sa ma priveasca apoi cu niste ochi in care citesc fericirea maaaaare!!! Doamne, atunci imi vine sa explodez in mii de steluzte, vorba Bestutzei. Intr-adevar, MARE lucru sa fi mama!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Liviana! Numai bine iti doresc.

Shobo, arata-ne si noua poze cu silueta. Ai mai slabit?

Amaya, mi-e dor de tine, mai scrie si tu ceva. Sper ca sunteti bine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput