Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)
Raspunsuri - Pagina 4
lbelciug spune:
Shobo, merci mult pt raspuns si povestea epiduralei tale. Mie dr. Badiu mi-a zis clar ca epi va fi scoasa inainte de expulzie pt ca TREBUIE sa simt contractiile si sa imping cand le simt. Cat despre clisma categoric si ei voi opta pt ea, mai ales ca imi va face din nou epiziotomie si e f greu cu scaunul cand esti taiata jos. Eh, voi vedea cum va fi in final...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lbelciug spune:
Shobo, merci mult pt raspuns si povestea epiduralei tale. Mie dr. Badiu mi-a zis clar ca epi va fi scoasa inainte de expulzie pt ca TREBUIE sa simt contractiile si sa imping cand le simt. Cat despre clisma categoric si ei voi opta pt ea, mai ales ca imi va face din nou epiziotomie si e f greu cu scaunul cand esti taiata jos. Eh, voi vedea cum va fi in final...
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
lavinia345 spune:
Salutare mamici!Eu m-am intors in Liban de cateva zile,am terminat in sfarsit treaba in Ro asa ca o sa stau ceva mai mult timp pe aici.Nu stiu ce sa fac,as trimite bona acasa,care ma tot ameteste ca vrea sa stea,ca vrea sa plece.E buna la casa omului dar as putea sa gasesc una mai ieftina la o adica.Inca ma mai gandesc ce sa fac,jupanul vrea s-o pastram,eu nu prea.Citesc o carte interesanta zic eu,se numeste "Confesiunile unei mame lenese"de Muffy Mead-Ferro.E foarte amuzanta si parca ne mai trezeste din goana dupa ce-i mai bun si eficient in educatia copiilor nostrii.E o tipa foarte practica tanti asta,nu zic ca ce zice e corect dar macar e o alta parere din cealalta parte a baricadei,avand in vedere ca gasim pe piata carti scrise numai de doctori,psihologi etc care ne vand formule asa zise de succes in educarea copilului,in pregatirea lui in super adult.Shobo,ti-o recomand,mai ales ca scrie si de faza unde erai ingrijorata ca ai lasat copilul cu bona acasa.
Un week-end frumos va doresc!
Ubi spune:
Salutare mamici...sunt cam in urma cu stirile.
Noi am fost cateva zile in concediu la Olanesti. Ne-am simtit cu totii bine, am avut vreme superba, cazare excelenta si mancare gustoasa. Fica-mea vorbeste din ce in ce mai mult. Fraze luuungi si destul de inteligente zic eu. Spune singura poezii (usurele, gen Un pitic foarte mic...etc - cel putin cand zice Wai, wai (adica vai, vai) ce pacat ca piticu' s-a incecat e tare haioasa). Se da singura in leagan (isi face vant). Da singura din pedale la tricicleta (am avut-o si la munte si va dati seama cum a pedalat la deal..dar ea s-a straduit). In fine, sunt multumita de ea, chiar ne intelegem si incerc sa-i explic tot timpul ce se intampla in jurul ei. Poate sunt cuvinte savante dar uneori chiar prinde ideea.
Liviana - mie Badiu mi-a facut epidurala la dilatatie 4 si mi-a facut 2 transe. A doua pe la 7-8 si nu mi-a facut clisma (dar m-a pus la un moment dat pe un scaunel cu gaura sa stau ca pe WC si sa imping...si crede-ma ca am facut kk - toti au zis ca e normal si sa nu ma jenez). In rest m-am miscat, m-am dus sa fac pipi...a fost super. Nu am avut deloc probleme de la epidurala. Pupici!
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
Oana Cretu, ti-am ratacit nr. tau. Da-mi tu un semn.
Nici PM nu ai activat, de aia iti scriu aici.
te pup
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Ubi, multumesc tare mult pt info despre nasterea cu Badiu. In afara de Kita chiar nu mai stiam de nimeni care a nascut cu el (nici in grupul de gravide nu naste nimeni cu el). Deci tu ma incurajezi sa optez pt epi. Acuma stiu ca depinde f mult si de anestezist, caci el o face, nu Badiu, dar o sa incerc sa am si cu Badiu o discutie mai detaliata pe aceasta tema. Chiar luni am programare la el. Totusi, ai putea sa-mi spui daca la mom expulziei ai simtit totul sau erai partial amortita din cauza de epi?
Cat despre copii, si M vorbeste mult, n-am mai avut vreme sa-l invat poezii noi, insa ii explic la tot pasul ce neintelegeri si curiozitati are. Azi m-a cam disperat ca nu vroia sa faca nani la pranz si efectiv epuizasem toate variantele de convingere. Mi s-a parut infiorator de greu, mai ales ca si eu eram obosita moarta dupa drumuri prin oras cu M dupa mine. Ieri am fost la Kidex, a mai fost cineva acolo? In noaptea asta vine tati acasa din delegatie. Am avut 8 zile tare grele singurica numai cu M, plus servici si casa pe cap....
34s cu baby-boy2
gabi.i spune:
Noi am fost la Kidex ieri cu niste prieteni si astazi cu Oana, Seb si George.Mie una mi-a placut ,este ceva mai aerisit decat Baby Expo .Copii au fost foarte incantati de trenulet si de spatiile de joaca .Si au stat cuminti la pictat pe fata.Avem si ceva poze dar nu le pot descarca decat marti sau miercuri caci am imprumutat aparatul unor prieteni.
Ubi spune:
Liviana - asa e, depinde de anestezist dar parerea mea este ca Badiu stie ce anestezist iti face si daca nu are incredere in el s-ar putea sa trimita altul mai bun (eu l-am intrebat inainte daca trebuie sa vb din timp cu cineva anume dar el a zis ca nu). Nu pot spune ca eram amortita dar nu simteam contractiile. Mie imi spunea moasa cand sa imping si impingeam. In rest m-am miscat singura pe picioarele mele (WC inainte de expulzie, sus/jos de pe masa...etc) si nu am avut greturi sau ameteli. In plus cand m-a cusut a fost tare bine...simteam ca niste intepaturi discrete. Ideea este sa stai nemiscata, cu barbia in piept cand iti baga cataterul.
A, si sa nu uit...cand am ajuns la expulzie, moasa a apasat putin pe burta ca sa inainteze copilul.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
catiflo spune:
liviana, din cite am auzit eu nasterea lui bb2 e mult mai usoara, cine stie poate nici nu vei avea nevoie de epidurala ... oricum, daca e cazul, eu sint pentru ! la mine a fost un pic mai diferit, nu am avut voie sa ma dau jos din pat, eram legata la prea multe tuburi (de fapt doar 3)
, iar la baie nu a fost nevoie sa merg pt ca mi-au pus pungutza. Am scapat ultimele 2 tuburi de abia a doua zi dupa nastere.
fetelor, a avut cineva experienta sa ii fie copilul detectat cu murmur la inima ? pe gabi l-a gasit doctorul de 2 ori si lunea viitoare mergem la control in spital, probabil ca e un efect temporar al racelii pe care a avut-o acum vreo luna-doua.
ieri am cumparat o olita, cum a vazut-o gabi a strigat pipikk, dar refuza sa stea pe ea. de fapt acum iar sintem in perioada in care nu vrea sa faca baie, incepe sa tipe de cum aprind lumina in baie ![]()
va pupacesc