Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, in principiu sunt sambata la deschidere. Da-mi un bip si te sun inapoi daca sunt in targ. Te cred ca iti e greu deja cu burtica. Mai ai foarte putin.
Merci frumos Simona. Sa fie! Uite aici programul expo: www.kidex.ro Duminica se inchide la ora 18 parca.
Patri, am mai auzit faza cu gesturile, chiar de la o prietena cu copilul la particulara. Si intr-adevar daca stau bine si ma gandesc, in nici un caz banii nu sunt o garantie pt. calitatea omului in tara noastra, la cati manelisti si oameni de conditie indoielnica imbogatiti peste noapte sunt. Iar astia sigur isi dau copiii la gradi particulare, asa ca si de acolo poate invata cuvinte urate.
Aflu ce e bb pe 24 mai. Acum n-am insistat ca sa nu patesc ca Liviana. Macar sa ma pot baza pe ce aflu si asa sa fie. Pana atunci incerc sa ma conving ca exista multe avantaje si intr-o situatie si in alta .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci frumos, Irina. Te sun sambata cand ajung la poarta Romexpo.
M nu a luat ticuri de la cresa, dar a devenit mai razboinic. Educatoarea mi-a zis ca le mai da nana la copii cu jucariile, dar eu sunt sigura ca are motive s-o faca. Chiar in parc l-am surprins cand l-a "inhatat" pe un baietel mai mare pe motiv ca i se baga in fatza la topogan si nu-l lasa sa se urce si el frumos, tinandu-se de bara. L-a tras de haina si respectivul l-a atins peste fatza, mom in care am reactionat eu si i-am dat una peste manutza respectivului. Abia atunci a sarit si maica-sa ca de ce ii articulez copilul, doar M a reactionat primul. Intr-un fel ma bucur ca a reactionat baiatul, doar nu era sa stea mamaliga si sa fie luat de prost. Nici eu nu suport sa-l vad batut, asa ca mai bine sa invete sa se apere.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Fetele care ati nascut natural cu epidurala (Shobo, parca tu) am si eu o intrebare: spuneti-mi si mie va rog daca montarea epiduralei limiteaza miscarile in sensul ca trebuie sa ramai in pat pana nasti. Vreau sa stiu ce miscari sunt permise si mai ales ce faci daca ai nevoie sa mergi la toilet. Intre ce dilataie se mentine? Din cate stiu eu intre 4 si 9, e corect? Merci in avans.
Amaya, nu mai zici nimic? Ce mai fac Cristina si Andrei?
Restul fetelor de ce sunteti asa tacute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Pai am zis la 10:30 la intrarea de la Casa Scanteii. De-abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Cine vine duminica sa nu uite copiii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, fetelor!

V-ati intalnit? n-ati mai povestit nimic...sau pt. we asta e intalneala?
Eu am lucrat in we asta si o sa lucrez si celalalt

Liviana, mai ai putin! ce repede a trecut timpul...Vlad imi zice: mami, veau si eu o suioala si un fatiol....mor cand il aud! si daca il intreb de ce zice " sa ma joc cu ei pe covor" .I-am spus ca o sa-i faca mama, iar el a zis: "nu acum, a inchis la magazin!"
Legat de epidurala: cred ca aveam dilatatie 7-8 cand mi-a facut-o. Nu mi-a amortit nimic, puteam sa merg, sa ma misc. Mie mi-a facut clisma inainte, asa ca a fost super si n-am avut nevoie sa merg la wc . Oricum e super de tot cu epidurala, nici nu ma gandesc sa incerc fara! Iti tin pumnii, abia astept sa te vad cu bb in brate!

Nici la Kidex nu pot veni...of, ce rau imi pare...sunt tare aglomerata...azi am ajuns la 10 seara si am pus o mancarica si o ciorbita la foc

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, eu stiu ca epidurala se face la dilataie 3-4, daca o faci mai tarziu, nu are nici un efect. Si mie mi s-a facut clisma inainte, si nu fost nevoie sa merg la toilet.
Si eu m-am simti f bine cu epidurala! Sigur o voi face si la bb2. Cand am ajuns la dilatatie 9-10, simteam durerile ca la ciclu- suportabile. In ceea ce priveste miscarile, nu mi s-a spus nimic. Cat am stat in sala de travaliu, am stat numai culcata si abia asteptam momomentul sa nasc. Pt ca nu ma dilatam, mi-a introdus inca o doza, si erau pe cale sa mi-o introduca si pe a 3-a, deoarece se ducea anstezia.
Incearca sa citesti cat mai multe despre epidurala, si despre ce urmari poate avea . Chiar Anda a scris ceva despre ac anestezie, intr-o povestioara de-a ei, cand Irinuca implinise 1 an si o zi. Mai zilele trecute am recitit-o.

Pupici si sarcina usoara in continuare!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

EU NU POT AJUNGE LA INTALNIRE,

De vineri ,plec in provincie, ca sambata voi boteza, si ma intorc abia luni. Poate pana plecati, ne vedem cumva!

PETRECERE FRUMOASA!

Imi doresc sa va intalniti cat mai multe, sa va simtiti bine si sa faceti multe ,multe poze!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Kris, Bubu multumesc pt raspunsuri. Eu am citit cate ceva depre epidurala si stiam ca se monteaza de la dilatatie 4-5, dar pe la 8-9 ti-o scoate ca sa simti contractiile si sa poti impinge cand spune doctorul. Cat despre frica limitarii miscarilor, mi-e groaza sa fiu tintuita in pat datorita epiduralei. La prima nastere n-am avut epi, insa moasa nu ma lasa sa ma dau jos din pat decat doar ca sa ma asez pe o caldare de alaturi pt pipi. Si eu am avut clisma facuta, deci ma refeream la mersul la pipi, caci de asta sigur faci avand in vedere ca trebuie sa bei lichide pe per travaliului. In concluzie mi-as dori sa am epi, dar sa ma pot si misca pe langa pat, caci gravitatia ajuta si ea la coborarea copilului. Auzisem si de riscuri: daca nu e facuta bine epidurala te poti trezi cu dureri de coloana sau alte minuni si de aceea inclin 50% cu epi, 50% fara. La Matei nu am avut epi, dar ma gandeam ca un pic de confort la travaliul pt BB2 ar fi binevenit, insa cine imi poate garanta ca nu vor fi riscuri? Grea decizie... cred ca in final ma voi orienta la fatza locului.
Intalnire placuta celor care se intalnesc in Herastrau duminica. In conditii "normale" as fi venit si eu, dar imi e f greu cu deplasarile la distanta si cu M dupa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

liviana, mie mi-au facut epidurala cred ca aveam 5 sau poate 6. ea se face NUMAI de la dilatatie minim 4 incolo. desigr, dc deja ai ajuns la 8 probabil ca nu ti-o mai face.. de la 8 la 10 mai e ff putin si nici nu mai e timp sa se instaleze. mie mi s-a instalat TOTAL in cam 15min. dupa 20 min mai simteam doar un spot undeva cu durere si anestezista a zis ca-mi mai pune o doza mica si dupa aia n-am mai simtit NIMIC pana tarziu, la 2 ore dupa nastere. atat de tare mi s-a instalat. imi amintesc ca m-au dus cu carucior cu rotile din sala de travaliu pana in cea de nastere desi sunt una dupa alta, dar nu imi simteam picioarele... si nu puteau sa ma care ei in brate.
nu mi-a scos epidurala la momentul nasterii si am nascut extrem de rpd, la a 3-a impinsatura de cum m-am suit pe masa de nastere, gata , ca dr-ul chiar a strigat "gata, ca a iesit!, mi-l arunci pe geam dc nu te opresc! si radea. totul merge bine dc moasa STIE cand sa iti zica sa impingi, adica ea simte f bine contractia tinand mana pe burta ta (desi tu e f posibil sa nu mai simti nimic, ca la mine) si iti spune cand sa tragi aer si cand sa impingi. dar tb sa fie o moasa cu experienta, desigur!

bafta! eu zic ca epi merita! despre miscare dupa epi nu stiu ce sa zic, mie nu au vrut sa-mi faca clisma ca cica dr-ul meu nu cere asa ceva ca sa nu traumatizeze gravida dar nici pipi sau altceva nu mi-a venit sa fac dupa epi, dar nici nu vad cum as fi simtit ca-mi vine daca eu nu mai simteam NIMIC de la brau in jos... .

totusi daca as mai naste odata as insista sa imi faca clisma la inceputul travaliului, e mai usor sa fii mai usoara

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput