Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, ieri am cantat la pian si l-am lasat deschis, iar Rayan s-a suit singur pe scaun si a inceput sa " clampane".
Il las singur, nu ma bag, nu ii arat nimic, e prea mic pentru asta. Pur si simplu il observ din umbra.
I-am luat si o orga mica, pentru ca are si diverse acompaniamente, si se poate juca cu ea.

Cu afacerea momentan stagnam, dar sper sa o demaram intr-un final pentru ca imi doresc foarte mult.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Cine vine in Herastrau duminica dimineata sa ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Noi, nooi! Duminica vrem sa mergem la Kidex si deci vom fi prin zona. La ce ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Pai noi o sa venim pe la 10:30, in partea cu televiziunea, la intrare. Ne vedem acolo sau la intrarea de la Casa Scanteii? In ce parte a Herastraului e Kidex?

Crinuta, nu vi si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, cu invitatia descarcata de pe site vei putea intra gratuit. Cu parcarea eu te pot ajuta, cu conditia sa fiu la job atunci cand ajungi tu. Suna-ma si daca sunt disponibila sigur vei parca in fata pavilionului . Daca nu voi fi (am examen duminica) si voi lipsi probabil si sambata la un moment dat asa ca nu promit, nu vei putea intra. Trebuie sa lasi masina in parcarea B, la poarta speciala pt. vizitatori. Dar nu e chiar asa de mult de mers pe jos, poate fi chiar placut daca va fi vreme frumoasa, ceea ce speram.
Nu mi-ai spus cand nasti...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

De ideea cu cresa de stat eu sunt putin stresata fiindca mi-e sa nu invete cuvinte urate. Tudor vorbeste foarte bine si frumos, cu fraze complete, ne intelegem absolut normal, pronunta foarte bine si corect, spune te rog, multumesc, pardon, scuzati domnule, e foarte evoluat din punctul asta de vedere. Si cum e tare curios de orice cuvant nou si prinde repede chiar n-as vrea sa prinda vreo prostie...si sa ma trezesc ca o repeta intr-una.
Stiu ca va fi inevitabil si ca nici particularele nu ofera garantii in sensul asta dar ma cam tem. OFFFF, greu, tare greu. Am sufletul cam indoit .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, mult succes cu afacerea!
Irina, eu vreau sa vin sambata la ora 11 la Kidex, deci chiar cand se deschide targul, pt ca la intoarcere sa-l culc pe M de pranz. Stiu ca dist nu e f mare de la poarta pana la pavilion, dar crede-ma ca imi e f greu cu deplasarile pe jos. Mai am cca 5 sapt pana nasc si obosesc repede, mai ales ca acum burta e mai lasata decat la prima sarcina. Sper ca parcand masina la intrarea in pavilion sa imi rezerv forte pt colindat in targ. Te sun oricum cand ajung acolo si sper sa te gasesc. Multa bafta cu examenele!
Cat priveste cresa, sa stii ca daca e sa "prinda" cuvinte nepoliticoase, asta se poate intampla de oriunde. De cand M merge la cresa, nu ma pot plange de acest aspect. Slava Domnului cred ca suntem pe final cu acomodarea, azi nu a mai plans dimineata ca nu vrea la cresa, ci doar a mormait ceva.. A inceput sa manance la toate mesele si doarme cu ceilalti copii la pranz.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by georges14

Cine vine in Herastrau duminica dimineata sa ne vedem?

La ce ora? Unde?
Poate venim si noi.

Si vrem si la Kidex, la ce ora se inchide duminica?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

sper sa ajung si eu in parc duminica.
DAr o iesire la reustaurant nu tenteaza pe nimeni??

Tomasa, sa stii ca Rebecca nu a invatat inca nici un cuvint/expresie urita [ina acum, si are aproape 4 luni de cresa. de acomodat-s-a acomodat din prima.
DAca Tudor vorbeste asa bine, iti ei da seama dupa ce repeta acasa ce i se spune pe acolo. Rebecca isi zicea dupa primele zile "Lebeca, tai jos, sau "la masa copii" deci chestii inofensive. insa a devenit un pic mai posesiva cu lucrurile ei, daca se apropie cineva in parc de ceva al ei zice "nu, a meu" dar pe urma ii trece. dar face gesturi care nu imi plac: baga degetele in nas, se strimba cu dintii de jos- nu stiu cum sa explic, scoate maxilarul spre exterior ca un rechin, scoate scuipat si il intinde cu mina pe fatza dar asta e colectivitatea, am auzit si mai rele, chiar de la gradi particulare, unde vin copiii cu vinatai de muscaturi de la alti copii, cucuie samd. pina acum, slava domnului ca nu a venbit asa.

cind afli ce este bb? eu nu te-am visat, dar nu stiu de ce mi te imaginez cu 2 baietei. poate ma inselsa ne tii la curent.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Unde e intilnirea duminica si la ce ora?

Irina bafta la examene!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput