Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, LMA, multa sanatate si nastere cat mai usoara! Sa ai un bb sanatos si papacios! Te-am vazut si eu in poze si arati tare bine iar Matei e un scump, ca de obicei! Daca iti faci epidurala o sa fie super de tot, nu te inteleg dc esti asa speriata de anestezie si oricum si eu stiu ca a doua nastere e rapida si mult mai usoara! Nici eu nu stiu cand au trecut lunile! Te pupic!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

simona, cred ca baietii nostri sint similari, gabi de obicei spune ultina silaba de la sfirsitul cuvintului . cit despre imbracat, incearca sa-i dai hainutze cit mai simple si usor de imbracat; poti sa-l atragi aratindu-i diverse detalii de pe hainele noi (masinute, ursuleti etc); in cel mai rau caz ii dai ceva sa rontaie/bea/tv care sa il tina preocupat
cit despre ulei de peste, gabi cere singur si sparge capsula in dinti, mai vrea si a douaoar ca nu-i dam noi. sint si capsule speciale pt copii cu gust de zmeura, dar lui ii plac cele pe adulti... care pateaza si pastreaza mirosul si dupa spalarea hainelor
alina, felicitari pt nou job. mandy merge la gradinita ? daca da, probabil ca e bilingva si ii este f greu sa vorbeasca. asa ni se intimpla si noua. poate asta e si motivul de care se tine de tine foarte mult, pentru ca probabil doar tu o intelegi. cind isi va da drumul la vorba, va comunica mai usor si va deveni mai independenta.
acum 2 seri s-a intimplat o chestie haioasa, gabi are o carte cu poze (primele 100 cuvinte in engleza bineinteles) si l-am pus sa-mi arate unde sint masina, pisica,trenul etc bineinteles in romana. apoi l-am intrebat "unde e car" si n-a stiut ce vreau. am reformulat "show me the car" si mi-a aratat imediat. in engleza l-am pus sa-mi arate si restul si le-a stiut pe toate, in afara de "cup" la care a aratat capul lui
shobo, ma gindeam ca gabi e f inalt la 91 cm, dar vad ca codrin l-a intrecut. bravo lui !!!
liviana, La Multi Ani !!! sa il dai pe Matei in continuare la gradi ca sa fii mai libera. nastere usoara !!!
va pupacesc dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Catiflo, si noi stam prost la capitolul vorbit, dar eu am reinceput sa vorbesc cu el in engleza.
Stiu ca este varsta cea mai buna. Eu la varsta lui stiam atat germana cat si romana, si nu-mi pot scoate din minte copilul unui coleg de-al sotului, care la varsta lui Rayan vorbea fluent atat engleza cat si araba ( bine, pe acolo copiii vorbesc foarte repede).
Stiu ca nu e bine sa faci comparatie, ca fiecare isi da drumul atunci cand " vrea" muschii lui, dar totusi.
El vorbeste destule, dar e loc de muult mai mult.
Culorile le stie bine, si a ajuns sa deosebeasca albastru de bleu, ca si rosu de roz.

Una peste alta, noi ne-am vazut cu Oana Cretu si cu Seb, care este un dragut si jumatate, zambaret, plin de viata.
Ce sa spun, s-au placut mult baietii, nu Oana?

Ma bucur ca m-am vazut cu Oana, era si timpul.

Amaya, tu esti ok? Incep sa ma ingrijorezi si te vei trezi cu mine la usa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo, nashpa la sala de sport cu instructoru'.. Bine totusi ca ai rezultate si ca te simti bine!

Noi raportam muci atat la mama cat si la cupil!! Cupilu e ceva mai bine eu de abia la inceput.

Eu am inscris omuletzu la gradinita pentru toamna si am avut supriza sa constat ca deja erau 10 copii inscrisi (e privata gradi si destul de scumpa). Mi s-a parut profesionista abordarea.. m-au chemat cu el pentru o evaluare sa vada daca e ok pentru grupa mica avand in vedere ca nu va avea inca 3 ani in septembrie. La stat mi-au zis din start, fara sa-l vada, ca nu-l primesc daca nu are 3 ani. Cred ca e mare cererea la stat si ii elimina pe pitici de la inceput.

Va las ca ar trebui sa ma apuc de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Liviana,La Multi Ani si nastere usoara.Sanatate si mamei tale,sper sa se rezolve toate cu bine.Si eu si sotul suntem tauri.Mai sunt tauroaice printre noi?

Florina,sanatate si lui Gabitz,sper sa nu fie nimic serios la inimioara.

Noi suntem la capitolul olita,e apa de ploaie,face mai degraba in pantaloni decat pe olita.Pipi nu a facut deloc la olita pana aum,s-a nimerit sa faca putin caca si atata.Jupanul insista cum ca ar trebui sa fiu mai radicala,cica s-o tin chiar cel putin juma de ora pe olita.Dar pe mine ma dor genunchii si gura si ma plictisesc mai repede decat ea sa o tot tin acolo.

Shobo,interesanta faza cu nenea libidinosu.Eu i-as zice mai de la obraz,sa nu mai puna mana pe mine,sunt si alte metode sa te invete cum sa lucrezi corect la aparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

sirimie, tie cine ti-a zis cu uleiul de peste dupa 3 ani? noua pedi a noastra ne-a zis ca e ok acum. am gasit ulei de peste (chiar ulei, nu capsule de adulti) la enatura.ro - si e scris pe el "ulei din ficat de cod pt copii". tot pe el scrie recomandat intre 0 si 12 ani si ca sub 1 an se dau doar 3-4 picaturi/zi, apoi se tot creste si intre 2 si 6 ani se da o lingurita/zi cu o ora inainte de masa. eu am luat decizia sa i-l dau fiindca nu mananca peste deloc... si vreau sa ia din el ce nu ia din peste. si mai incolo mai vedem , poate odata ajuns la gradi zic eu ca va manca si peste sau ce mai gatesc aia pe acolo.. el acum e MAAARE ciorbar la pranz, dc nu e ciorba e nashpa, avem sanse mari sa nu pape alte preparate gen friptura sau diverse mancarici. insa daca vede ciroba haleste si 2 castroane. aaa, si sa fie super acra , nu supa dulce sau asa.. marfa, nu?!

chiar ma gandeam daca bulgarii or gati ciorbe/supe (in care vom pune noi lamaie). vrem sa mergem in BG cu el liuna viitoare, am gasit o statiune pt copii cu dotari speciale insa e sistem all inclusive si nu avem bucatarie in apt. doar un frigi/TV/AC. vom vedea..

anamaria, te referi la gradi Degetica de care m-am indragostit teribil si eu? acolo au grupa mica intre 2 si 3 ani si i-am tot vizitat sa ii urmaresc si mi-au placut teribil. acum e un baietel chiar f putin sub 2 ani si tot ii era bine. stiu, e scump insa parerea mea e ca merita! vom vedea... cum l-ati inscris pt toamna? ati dat un avans si v-au pastrat un loc sau cum? tks - eventual da-mi te rog pe PM.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo la happy planet l-am inscris pana la urma. Ma gandeam si la degetica doar ca era prea departe de mine iar mamei i-ar fi foat greu sa mearga pana acolo in fiecare zi cu el. si aici au grupa mini de 2-3 ani dar eu l-am inscris la grupa mica (3-4 ani). datorita concursului de imprejurari Didi implineste 3 ani anul acesta!! Am plaitt taxa pe o luna si va conta pt luna septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de copiii tai. Arati f. bine in poze, iar Matei e un dulce.

Stiu ca te pricepi la presat flori. Da-mi si mie un pont cum sa fac cu trandafirii din buchetul de nasa- sa-i presez, ca mi-e mila de ei ca se trec... Sunt asa de frumosi!

Lavinia, LMA si tie daca a fost. Sau urmeaza?

Fetele, mamici de fetitze cu ce-i dau pe urechiushe lui Ruxi ca i-am facut gaurele cu pistolul si -cu nunta asta- am neglijat sa-i iau ceva?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, eu buchetele de trandafiri le-am lasat sa se usuce asa intregi si ies foarte frumoase. le poti folosi in vaze direct pt decor. le lasi la inceput atirnate cu florile in jos sa se usuce.

Pt urechi am folosit spirt si baneocin crema.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna dragele mele!

Noi am botezat, sambata ce a trecut. A fost placut, vreme frumoasa. Finutza e o scumpa si cumintica foc. A plans f putin, in comparatie cu Bianca mea, la botez. Daca vreti sa ne vedeti, am pus deja pozele in album.

Bianca mea de cand am venit de la Tulcea, 30 apr, nu are chef de mancare, de iesit afara..ar sta numai la " Alba ca zapada " si "Cartea Junglei". E maraita, indispusa..nu ma lasa nici la tel sa raspund. Nu o scot afara nici daca o atrag cu ce-i place ei ( cumparaturi, ou kinder, noul parc din cartier).Nu e racita, nu are febra, nu tuseste, nu o doare nimic, numai ca nu are chef de nimic.

Se pare ca astazi a iesit cu matusa, dupa 2 zile de stat in casa. O tot invitam sa iesit afara la aer...si ea imi spune ca luam aer de pe balcon. Ce ziceti de asta?

Vi s-a mai intamplat???

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput