Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, , sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti! Sarcina usoara si un bb sanatos! Sunteti niste frumosi amandoi! Si mamei tale ii doresc sa treaca cat mai usor peste aceasta interventie si refacere grabnica!

Patri, ce mai face Rebb a ta?

Shobo, nici noi nu mai purtam body, decat f rar, de cand nu mai folosim pampers.

Crinuta, dar poze nu a-ti facut la intalnire?

Anita, din curiozitate, cam cat costa o luna de gradi particulara? dar programul? Eu o voi duce pe Bia la o gradinita din Dr Taberei, din octombrie, desi nu va avea 3 ani.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, felicitatri pentru botez. am vazut pozele, foarte frumoase. Bia este f frumusica.

eu zic ca poate are o stare mai proasta, poate nu are chef, poate ii da vreo maseluta sau pur si simplu e fascinata de desene. si rebecca a avut momente cind o imbrcam cu forta sa o scoatem afara, abia afara isi revenea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

kris, multumesc de intrebare.
rebecca este bine, merge la cresa, a inceput sa manince si ea mai binisor, in sensul ca are mai multa pofta.
este foarte vesela si prietenoasa, dar mai face ci crizute citeodata, ca orice copil de 2 ani care se respecta
vorbeste din ce in ce mai bine, ma uimeste cit a progresat in ultima luna, a invata cintecele la cresa si mi le cinta toata ziua acasa, sint f incintata de ea.
la olita nu vrea, nu cere, se ascunde dupa canapea si face kk, si cind vreau sa o iau de acolo zice "nu, lasa-ma"

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, AnaMaria, Oana-Bubu, Catiflo, Lavinia, Erica, Kris va multumesc tare mult pt felicitari si complimente. Eu nu ma vad frumoasa pe din afara, dar clar sunt mandra si fericita ca-l am pe Matei. Doamna de la cresa ii spune "Mateiash Ingeras". Sa speram ca si BB2 ne va aduce aceeasi fericire si implinire si ca nu va fi extrem de greu sa-i crestem pe ambii copii.
Bubu, sunt un pic tematoare privind epidurala pt ca la prima nastere contractiile au trebuit provocate cu oxitocina, iar epidurala din cate stiu incetineste dilatarea. In fine, e poate si teama de necunoscut.
Erica, avantajul presarii petalelor de trandafir este ca asa isi pot mentine culoarea (depinde insa si de culoare/soi). Uite aici un link care sper sa-ti fie util: www. preservedgardens. com /rose. htm (scoate tu blankurile).
Kris, felicitari pt micuta botezata. F frumoase pozele si cele 2 fetite (Bia si finuta). Tu ai f foarte dragutza si ca aranjament si ca vestimentatie. Sa stii ca si M e innebunit dupa filmele si cartile cu Alba ca Zapada si Cartea Junglei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris, gradi costa 10 mil/luna. Initial mi s-a parut enorm dar pana la urma din tot ce am avut de ales am ales aici. E si oferta foarte limitata la mine in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Patri, Liviana, va multumesc pt aprecieri! Sa-mi traiasca! draga de ea!

Anita, wow 10 mil? mi se pare enorm, la salariile pe care le castigam noi( eu si sotul). Eu ii dau matusii 4 mil si asa mi-e greu..plus mici atentii. La stat , ma ajunge 2 mil, asa m-a anuntat mama-s, unde e contabila de "t" ani acolo.

Astazi a iesit pana la urma in parc, si abia a adus-o acasa..nu vroia, nu a vrut pe jos..si s-a cam chinuit matusa cu ea in brate. Dansa mi-a recomndat sa o mai cert si sa nu-i mai fac poftele..ca va devenii si mai rasfatata. Eu o voi programa pt sambata la Stanciu..daca nu se va ameliora. De la oboseala a dat in rasfat prea mare..de aceea s-ar comporta asa.

Va imbratisez!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Erica,merci,a fost.

Ana-Maria,mi se pare si mie enorm pretul pt o luna la gradi particulara.

Scuze ca ma bag la subiectul despre flori uscate,dar am citit mai demult intr-o revista ca in stilul feng-shui nu se recomanda pastrarea de flori uscate in casa ca cica ar pastra energii negative.Asta daca va intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Erica, avantajul presarii petalelor de trandafir este ca asa isi pot mentine culoarea (depinde insa si de culoare/soi). Uite aici un link care sper sa-ti fie util: www. preservedgardens. com /rose. htm (scoate tu blankurile).

Liviana, uite aici buchetul.
Linkul nu se deschide. Intrebarea era daca sa-i presez intregi sau petale.

Patricia, multumesc pt raspuns. O sa incerc cu Baneocinul. In privinta florilor, parca le-as presa... Cum zici tu am procedat cu buchetul meu de cununie, dar n-am fost multumita de ce-a iesit. Poate si din cauza florilor, care nu erau asa grozave.

Fetele, am pus si cateva poze f. fierbinti facute cu aparatul meu, la nunta, tot aici.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Lavinia, eu nu cred in asa ceva.
Nu suport sa vad pasari etc impaiate, dar cu florile e altceva...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, linkul e bun, dar trebuie sa scoti spatiile. Daca nu puneam spatii, linkul era inlocuit cu reclama.ro. Categoric trebuie presate petalele, nu floarea intreaga caci e prea grooasa si din cauza umezelii din straturile de petale, e f posibil sa mucegaiasca la presare. Buchetul e f frumos si chiar se merita sa presezi florile, mai ales daca sunt inca fresh. Succes si eventual mai da un search pe net dupa "pressing roses". Sigur gasesti howto-uri. Sa ne arati rezultatul.

Mergi la inceput