Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, buchetul ala s-ar usca frumos si intreg.
ce pereche frumoasa ai tu acolo! rochita fetei e facuta sau cumparata? foarte frumoase pozele.

Lavinia, tu pe unde mai esti acum? stiu si eu ce sa zic despre feng-shui, ca am si plante uscate, am si energii negative...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Patricia, e cumparata. Si incredibil de ieftina.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, ma bucur ca te-ai vazut cu oana, transmite-i te rog ca-i doresc numai bine si sa fie vesela si optimista ! cit despre vorbit, rayan a fost dintotdeauna "avansat" ! gabi stie sa spuna doar culoarea yellow, desi eu i le arat pe toate.
lavinia, eu sint berbec (pe aproape de taur). nasoala faza cu olita, si noi sintem "in buda", chiar ieri seara am avut parte de aventuri, a trebuit sa spal pe jos prin baie, prosoapele si hainele lui refuza sa stea, nu stiu ca sa ma fac.
shobo, gabi maninca castraveti murati, ciorba nici sa nu vada, mincarea lui de seara e mamaliguta cu brinza si smintina. placerea lui cea mai mare e sa manince smintina direct din borcan
kris, gabi cere sa vada cartea junglei de 3 ori pe zi, altceva nu il pasioneaza
patricia, gabi se duce la coltul lui cu jucarii si plimba masinutele si trenuletele in liniste, nu vrea nici el sa fie deranjat
ana maria, $500AUD pe luna mi se pare mult pt Ro, eu platesc $270pe saptamina (o avere!)
va pup, ma duc la nani ca e tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Ma bucur ca am reusit sa ma vad cu cateva fete si copiii, pacat ca asa putine. Seb s-a inteles bine cu toti copiii, care sunt niste scumpi. Si Rayan este un zambaret si un dulce, si Rebeca si Iustin la fel, bine i-am numit doua minuni blonde, Ruxi este o cuminte, pe langa ca este dulce, Eric la fel, si nora mea, Ingerasul mic si scump la fel. Am facut poze cu toti, cand ajungem in Franta o sa le punem. Ma bucur tare ca am vazut si real persoane pe care le apreciam, repet, pacat ca asa putine. Poate o data viitoare. Noi joi plecam si suntem un pic tristi, dar o sa tin cont de sfatul Florinei sa fiu optimista.
La multi ani, Liviana si sarcina usoara si o nastere asemenea!
Sarcini si nasteri usoare tuturor fetelor!
Va pupam!

Mergi la inceput

Oana, mie una imi pare foarte rau ca nu am reusit sa te vad. In Herastrau mi-a fost imposibil sa vin.
cind plecati, joia viitoare? eu mi-am manifestat dorinta de ne vedea mai multe fete, sa iesim undeva. nu a raspuns nimeni in nici un fel. stiu ca stai pe linga obor, nu?

Mergi la inceput

Da,la Obor. Joia viitoare, da. Eu nu am sa mai pot iesi la restaurant, din pacate financiar nu mai am cum acum, daca vrei sa ne intalnim in parc, undeva. Sambata nu pot, ca face soacra parastas pt mamaie.

Mergi la inceput

Oana,si la un suc simplu, dar tot era frumos sa ne vedem. noi oricum iesim in parc de obicei dupa-amiaza, caci sintem mai puturoase, Rebe in cursul saptaminii se trezeste devreme si in wkend o las cit vrea ea. asa ca daca vrei, simbata pe seara sau duminica sper sa ne vedem. cine mai vrea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Erica,nici eu nu cred in faze de feng shui si alte chestii.Mi se pare doar un moft sa-ti decorezi casa in stil feng-shui.Eu doar v-am zis ce se zice.

Patricia am ajuns in Liban de aproape 2 saptamani si de data asta o sa fac pui mai multi pe aici.

Florina,deci tot cu coarne esti si tu.

In seara asta m-am hotarat in privinta bonei,o trimit acasa cat mai repede.Am fost plecata o ora la aerobic si cand m-am intors mi-a zis Natalia ca bona i-a dat na-na la funduletz ca nu a facut caca la olita.Am intrebat-o daca e adevarat ce zice Natalia si a zis ca da,dar n-a dat tare.Am vazut negru in fatza ochilor.Si eu ma chinui de vreo saptamana sa faca copilul la olita si ma stapanesc sa fiu cat mai calma si bona mea s-a decis ca e timpul sa o educe ea.Si nu e prima oara cand mi-a zis Natalia ca bona i-a dat na-na dar nu am crezut-o,am zis ca fabuleaza ea,ca fii-mea mai si minte uneori.Dar cum bona mi-a confirmat acum...Nu mai pot de draci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, te-am admirat in pozele de la nunta. Ce sa mai zic, arati superb.
Ce ciuda mi-e ca salonul la care mergi tu e atat de departe de mine.
Poate imi dau un sut si ma duc totusi la sala de la Obor, ca vorba lui Shobo, altfel arati cand creste masa musculara, si pentru rezultate bune e nevoie de luni multe de lucru.
Of, de n-as fi atat de obosita dupa servici bine ar fi.

Pana una alta mai " biciclez" din cand in cand, ajuta si aia la ceva

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Pai poate va hotarati sa ne vedem sambata mai spre seara sau duminca dupa masa, eu as fi vrut cu copiii, sa ii vad si pe ei, daca nu, la un suc, noi, fetele. Astept sa va decideti voi.

Mergi la inceput