Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
dov spune:
Buna burticoaselor!
In primul rand vreau sa urez numai fericire si bebei sanatosi si sarcini fara nicio problema noii odisei de ianuarie-februarie!
In al doilea rand, LAURA, nu-ti face nicio problema, pe mine nu m-au durut sanii, iar greturile au aparut abia prin saptamana 6 ca prin 11 sa treaca deja, ameteli foarte rar, si mai mult pe final, asa ca nu-ti face probleme, nu e neaparat ca sarcina ta sa urmeze un anume tipar.mult succes!
bubuleana spune:
am venit si eu la voi!!!
inca nu-mi vine sa cred! cu inima cat un purice ma inscriu si eu la odisee
UM: 26.03.2007
DPN: 4.01.2008 (calculata in functie de ovulatie pt ca stiu exact cand a fost)
DN: 25.08.1978
am 15 teste de urina pozitive, insa cele doua liniute nu sunt la fel
Beta Hcg in Z10 DPO: 25,75
azi sunt Z12 DPO si am refacut testul. Maine seara voi avea rezultatul. Sper sa fie totul OK si sarcina sa fie in evolutie, sa nu fie SEU, etc
Sper din tot sufletul sa avem impreuna o odisee frumoasa, plina de dragoste si armonie iar peste 7-8-9 luni sa tinem bebelusii in brate!!!
bubuleana
bubuleana spune:
referitor la simptome, nici pe mine nu ma dor sanii...adik m-au durut zilele trecute dar in parti, lateral spre axila, mai ales noaptea...deci exact ca la CM iar acum am doar sfarcurile fff putin sensibile, deci nimic dureros....
doar dureri de burtik am din cand in cand, destul de usoare - ma tratez cu no spa
alte simptome pauza...nici pipi des, nici gust metalic, nici somnolenta, nici pofte sau greturi, nici ameteli...nimic...
m-am programat pt 5 mai la prima ecografie pt ca voi avea 5 saptamani
de-abia astept!
bubuleana
Michelle81 spune:
Bubuleana-FELICITARI PENTRU SARCINA!!!!SA AI NOUA LUNI USOARE SI UN BEBIK SANATOS IN BRATE!
Michelle81 spune:
lAURA-Durerile de sani difera de la femeie la femeie,nu-ti fa probleme,totul e bine mai ales daca ai spus ca iese s acel lichid!Te imbratisez cu drag!
Irda-cum a fost la doctor?
oanabbb spune:
BUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!
AI reusit!!!!!!!!
ma bucur atat de muuuuuuuuult pt tine!!!
pup si LAURICIU scump care nu trebuie sa.si mai faca atatea griji.da???????
oana25+
clauclau spune:
Bubuleana, FELICITARI din suflet pentru sarcina, ma bucur mult pentru tine, stiu cat de mult iti doreai un bebe si de cat timp incerci...
M-am bucurat cand ai scris ca nu s-a intamplat cand nu te asteptai , ci iti faceai in continuare calcule caci eu nu ma vad in stare sa nu ma mai gandesc la asta si abia atunci sa raman insarcinata. Slava Domnului ca se intampla chiar in perioada stresanta si plina de calcule cu privire la bebe.
Tare mult mi-as dori sa vin si eu aici la voi in calitate de graviduta bineinteles! Deocamdata sunt Z 14 si plina de speranta pentru aceasta luna, ca de altfel in fiecare luna...
Inca o data felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si un super bebe!
CLAU
astept surioara de Razvanel
bubuleana spune:
michelle: multumesc frumos
oana: nu-mi vine sa cred ca ai deja 25 sapt!!!! ce tare!!! te imbratisez cu drag!
mersi mult de urari!!! deci pana la urma era baietel si-ti facea atatea probl la inceputul sarcinii, nazdravan de mic, n-am ce zice
clau: multumesc te asteptam peste 2 sapt cu vestea cea buna. Sfatul meu este sa-ti depistezi ovulatia cat mai exact: cu temperatura, teste ovulatie si ecografie simultan, asa n-ai cum s-o ratezi. iti tin pumnii sa vii aici in mai
bubuleana
Laura Ioana spune:
Bubuleeee bine ai venit! Ce ma bucur ca suntem colege 15 teste de urina? Si eu credeam ca io-s dusa cu 5 teste ale mele Sunt foarte fericita pt tine! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alina multumesc ca mai mai linistesti, sper sa fie bine! Am intradevar o poveste nefericita, dar sper ca aceasta poveste sa aiba cel mai fericit final!
Dov multumesc, chiar ca m-ai mai calmat! Faza e ca nici nu s-au modificat, nu s-au marit sau sa ma jeneze ceva...Offf asta ca sa nu fiu eu perfect linistita!
Oana incercam, incercam...dar tare-i greu sa nu te gandesti in tot felul! Ce burticuta maricica ai, ptiu nu fie de deochi! Mai ai putin
Clau peste doua saptamani te asteptam la noi!
Michelle si pe tine te astept, chiar saptamana viitoare Bafta la dr.
Irda ai vazut ceva la eco? Zi-ne si nouaaa! Esti prima care merge la eco
4+
Poze Laura
oanabbb spune:
multumesc de laude pt burtik maricica!de fapt e 26 si 3 zile da uitai sa schimb semnatura!
las ca veti vedea ce repede trece timpul!eu sunt atat de indragostita de burtica mea ca nu.s ce.am sa ma fac fara ea!!!!
oana26+