Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Un pic mai ai! 26 de saptamani...imi imaginez ce burticuta faina ai si te cred ca esti innebunita dupa ea Tare mandra mai eram si eu de burtica mea, purtam numai haine mulate sa se vada cat mai bine Asa voi face si acum, daca imi ajuta Dumnezeu

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Uauu,am intrat sa vad ce mai fac fetele si...inca o surpriza de proportii...
BUBULEANA , sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un puiut sanatos si frumos!Stiu ca la calcule, gen TB , teste de ovulatie, monitorizari eco erai experta, dar...minunea intarzia sa apara!!
In legatura cu sani durerosi sau greturi chiar nu e obligatoriu sa le aveti...la mine cel putin nu s-a intamplat deloc, n-am avut nici un simptom timp de 9 luni...doar burtica crestea

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica: si eu ma bucur tare mult ca suntem colege

fetelor, voi nu sunteti balonate? ca eu mai am putin si ma rostogolesc...sper sa ma dezumflu ca nu ma incap pantalonii

bubuleana
3+

Mergi la inceput

Bubuleee ai deja 4 saptamani si 2 zile! Se socoteste de la UM, nu de la ovulatie La asta eu sunt experta Nu sunt balonata, desi parca burta-mi pare mai maricica in oglinda (n-am mai reusit s-o "sug" ca sa par slaba)!

Teomaria asa-i ca nu-i obligatoriu? Pe mine m-au durut sanii f tare la sarcina trecuta, dar nu mai tzin minte de la cate saptamani Cred ca nu va mai fi nevoie de polidin, in cazul tau si oeste doua sapt vii la odisee Tin pumnii (chiar nush ce cauti pe net in loc sa)

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Laura nici la mine u au aparut inca simptomele. Mi-am luat de la farmacie no-spa dar nu stiu daca are rost sa iau.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Gugu cred ca n-are rost sa iei acum, daca nu te doare burtica! Eu iau una dimineata si mai iau si la amiaza, ca ma cam doare burta (eu la amiaza ma duc la servici si vreau sa fiu sigura ca nu patesc ceva pe acolo). Sa le ai mereu la tine, pt cazul in care te doare burtica.

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

teomaria: multumesc te asteptam aici! hai mai repede!!!

gugule: n-are rost sa iei no spa daca nu te doare burtik

laurica: hihihi, stai ca le stiu si pe-astea: stiu ca de la UM, pt ca eu de la ovulatie n-am decat 12 zile numa' ca la mine ovulatia a avut loc cu 5 zile mai tarziu decat clasica Z14 si dr. calculeaza UM (cea reala) + 5 zile care devine UM a sarcinii si conform ei fac 4 sapt vineri;
in fine n-are nici o importanta ca sunt 3 sau 4 sapt, important e sa fie bebeii nostri bine
maine primesc rezultatul la al doilea test de sange, facut la 48 ore fata de cel precedent. daca se dubleaza valoarea inseamna ca sarcina e bine, in evolutie si in uter...sper sa fie asa

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Bubule iti tin pumnii sa fie rezultatul pe masura asteptarilor! Pe la ce ora tre sa-l afli? Ca sa fiu pe faza

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

buna fetelor,

Sunt o +35 si, desi sunt mai mult pasiva, nu m-am putut abtine sa nu intru la voi si sa va felicit pt reusita voastra - si ma refer aici mai ales la Laura si bubuleana pe care le-am tot urmarit pe la aspirante, inca de cand eram si eu o aspiranta. M-a impresionat optimismul si puterea voastra de a o lua luna de luna de la capat, optimism pe care il transmiteati si celorlalte fete.

Ma bucur din tot sufletul pt voi si ma rog ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi si de puiutii vostri, sa ajungeti cu bine la finalul odiseei si sa va tineti in sfarsit in brate copilasii frumosi si sanatosi.

Si acum un sfat de la o "paranoica" (cum mi-a spus dr meu ca sunt, ca eu am continuat sa fac teste de sarcina si dupa eco de la 6 sapt cand aveam confirmarea ca sunt si totul e bine + eco la fiecare 2 sapt in primele 3 luni - pana mi-a zis dr sa nu ma mai vada decat 1 data pe luna pe la el - si toate astea pt simplul fapt ca NU AVEAM SIMPTOME): nu va stresati si nu va comparati cu alte la simptome.

Eu nu am avut greata, somnolenta, nu pipi des...nimic. doar sanii mai sensibili si durerosi, DAR nu mereu!!! cateodata saream ca o capra pe scari, ca sa-mi dau seama daca totusi sanii sunt grei sau nu. de-asta mergeam des la dr., ca nu aveam simptome si de frica sa nu se fi oprit din evolutie. cu ocazia asta mi-a zis dr ca sanii nu tre' sa fie mereu durerosi/sensibili!!

Pana la urma am incetat sa ma mai stresez si mi-am pus nadejdea in Dumnezeu, ca daca El mi-a dat minunea, tot El va avea grija de noi.

Va pup si va urez inca o data o odisee frumoasa si usoara...stit ce repede trece?

An@*35

An@

Mergi la inceput

An@ multumesc muuult, muuult! Mare dreptate ai cu paranoia si eu eram la fel! Ma incurajeaza cand vad ca mai multa lume tot imi spune ca nu-i musai sa te doara sanii sau alte cele Stiu ca trece foarte repede odiseea si stiu cat e de frumoasa! Vreau sa ma bucur de fiecare zi, sa simt fiecare clipa si sa nu uit nimic!
Sa ai o nastere cat mai usoara si recuperare rapida si un bebe sanatos

4+
Poze Laura

Mergi la inceput