Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
An@ spune:
Laura, multumesc mult!! sunt atat de nerabdatoare sa-mi vad puiutza, ca acum nici nu ma gandesc la durerile nasterii.
Stii ce m-a mai linistit pe mine? m-am spovedit si m-am impartasit des in timpul sarcinii si asa aveam convingerea ca Dumnezeu ma intareste si pe mine si pe pui si nimic rau nu mi se poate intampla (iti spun asta pt ca am dedus din mesajele tale ca si tu esti credincioasa).
si o sa urmeresc odiseea voastra sa vad cum va bucurati de perioada asta minunata!
An@
gugushtiuc spune:
Laura, la cate saptamani sa ma duc la prima consultatie? Tu mergi la doctor in Piatra sa in Iasi? Azi mi-am facut programare la dr.Grigore Mihaela la Iasi insa am gasit liber pt consultatie abia pe 30 mai. Pana atunci ma gandeam sa merg la eco in Sv ca sa mi se confirme sarcina.
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata
Laura Ioana spune:
An@ si eu am fost la spovedit si impartasit, la sarcina trecuta, la fiecare 40 de zile, dar...Oricum ma rog sa fie bine, de data asta Din cate am auzit pe la fete uiti imediat toate durerile nasterii, dupa ce iti tii comoara in brate Ma bucur ca esti asa curajoasa, ai sa vezi ca merita!
Gugu nu mai merg la dr in Iasi in viata mea! Deocamdata voi merge in Piatra (la 6 sapt, asa sa mergi si tu) si pt eco mai performante si poate pt nastere, in Bucuresti. Sa ajung eu pana acolo!
4+
Poze Laura
Irda spune:
Buna seara, fete dragi!
Bine ai venit Bubu......sarcina usoara, nastere la fel si sa ai un bebel sanatos, norocos, cuminte si mancacios!
Moaaama ce trupa de shock facem la odiseea asta!
Am fost la eco....cu 4 teste de sarcina legate pachetzel cu skoci transparent....de l-a bufnit pe dr rasu.....dar ce conteaza....eu mi-am atins scopul.....adica se vedea clar evolutia intensitatii liniutei!
La eco a scotocit bietul dr pana l-a gasit pe grauncior.....dar era acolo....instalat bine -merci....citat...."vedeti pata asta mica mica si neagra?....asta e!!!" incheiat citatul
I-am zis ca-s ziua 29...si ca nu ma astept sa vad mare lucru.....ce charturi am gasit pe net cu marimea sacului gestational aveau la cea mai mica valoare 2 mm si 32 de zile de la UM......la mine s-a vazut acum ca un puncticel mai maricel asa.......nimic spactaculos, dar era acolo!
La dr era nebunie mare, aglomeratie si o mamica chinezoaica cu bb mic de 2 luni in brate care incepuse sa planga asa ca am plecat pana sa-l intreb tot ceea ce-mi propusesem!....ca de exemplu pe-aia cu .....sex-ul....ca acum de frica sa nu pateasca ceva Grauncior nu mai bagam nimicutza! Asta pana mi-or trece tzacaneala si oi iesi singura din carantina autoimpusa...ca dr n-a zis nimic de no sex...!
Iau in continuare 4 Utrogestane pe zi 2 No spa-uri ca litera de lege fie ca ma doare sau nu burtica si acid folic......si a zis ca ne vedem peste 3 saptamani sa vedem cum a evoluat, sa-l masuram si sa-i vedem inimioara.....abia atunci o sa aflu daca e unul sau 2 ca acum nu s-a vazut nimic distinct!
La Dari nu m-am simtit asa de .....gravida in primele 6-7 saptamani....tre sa mai citesc pe la arhiva ca poate nu-mi aduc aminte corect.....dar sigur nu ma dureau sanii de la 4 saptamani si nu aveam greturi! Asa ca Laura stai mama linistita ...ca nici o sarcina nu seamana cu cealalta!
Pupicei
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+1z
Poze Daria
An@ spune:
Laura, Dumnezeu are "socotelile" Lui, pe care noi nu le intelegem...sunt convinsa ca de data asta va fi bine si pt tine!!
Voi fi cu ochii pe tine pana la final! asa ca ai grija sa fi optimista mereu si un sprijin pt gravidutele care se vor mai inscrie in odiseea deschisa de tine! (nu cred ca intamplator ai deschis tu prima odisee pe 2008)
An@
alina023 spune:
Buna seara dragele mele si pupici la grauncioare!
M-am facut azi programare la ecografii. Am vrut sa merg la dr Herghelegiu si pt prima eco insa nu am reusit sa fac programarea decat in septembrie, pe 18, cand voi avea deja 5 luni. E bine si asa... Pe 8 mai voi merge la o eco sa mi se confirme sarcina si sa vedem ce se intampla pe acolo. Pana atunci caut medic!
Legat de simptomele de sarcina...pe cat de putine am avut cu Luca (adica mai deloc) pe atatea am acum: nervozitate, greata, sani durerosi, balonare, foame (mareeeee....Doamneeee...ce ma fac? Cu Luca m-am ingrasat 28 kg...am dat jos 30 in cca 5 luni dupa nastere). Sper sa nu devina si mai pregnante simptomele (eteeee....ce de mofturi pe capul meu).
Va pupacesc
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/
irlandeza spune:
Ajutati-ma si pe mine va rog.
Cum iau gravibinonul, in fesa ? Trebuie sa iau 1/sapt.
Noi 2 singurei
Irda spune:
Irlandeza iubita....da mama ....intramuscular ...in fesa!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+1z
Poze Daria
bubuleana spune:
Laurica: primesc rezultatul de-abia maine seara, iti dai seama ca stau ca pe ace
Ana: multumim mult esti o dulcica! de-abia asteptam pozele cu printesa ta! O sa fie totul bine la nastere, ai sa vezi cat de repede se uita durerile (cel putin asa am auzit ca io n-am de unde sa stiu...momentan!)
Alina: wow, deja te-ai programat la ecografii? la cea morfologica? sau care? nu stiam ca programarile trebuie facute asa devreme...
bubuleana