Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 11
ache spune:
buna fetelor! in primul rand felicitari de noul capitol, sa fie intr-un ceas bun!
vreau sa va cer si eu parerea...am avut UM pe 26 martie, si ovulatia in ziua 17 (test clear blue), prestat la greu in urmatoarele 2 zile
sunt de 2 luni pe tratament cu dostinex si duphaston, asta imediat dupa ce am pierdut o sarcina ff mica ...ce sa zic, e pt. prima data in viata mea cand am stiut exact ca ovulez...sperate cat casa...
acuma nu am nici un fel de simptome (o fi de la dostinex?!?)...chiar ii ziceam sotului ca nu mai am sperante deloc luna asta...dar stiti cum e...pana acuma 2 teste negative, rau de tot, ultimul acum 2 seri
am mai facut unul acuma, cu urina de seara...si atata m-am chiorat la el, ca eu vad (sper ca nu imi imaginez singura) ca ar fi ceva, dar nu-sh ce sa mai zic
luna tracuat mi-am verificat cervixul, era jos, nu mai stiam ce inseamna asta, dar am vazut apoi ca nu e de gravi
acuma nu il pot atinge, asta ar fi singurul semn...nu am greturi, dureri da sani...nika
la voi cum a iesit liniutza aia? concentratia de bhcg variaza de la o persoana la aalta?...mi-e frica sa fiu gravi si sa continui sa iau dostinex...
imi cer scuze ca am scris asa de mult, dar is tare confuza...
inca o data felicitari...ma duc sa citesc din urma sa va cunosc
anca
teomaria spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Teomaria asa-i ca nu-i obligatoriu? Pe mine m-au durut sanii f tare la sarcina trecuta, dar nu mai tzin minte de la cate saptamani Cred ca nu va mai fi nevoie de polidin, in cazul tau si oeste doua sapt vii la odisee Tin pumnii (chiar nush ce cauti pe net in loc sa)[/green]
4+
Poze Laura
Laura, sper sa ai guritza aurita.Va urmaresc din umbra ca mi-i sotul in delegatie, de ieri ...Luna asta s-a schimbat ceva...pana duminica (Z12)nu mi-am luat TB , luni am zis "Ia sa vedem cum mai e!?" si TB 36,3, marti 36,5, ieri 36,8 si azi 36,8, deci am ovulat luni in Z13 - eu care de vreo 4 cicluri tot ovulez intre Z24-30.Sper ca mi-am revenit!!!...si poate vin si eu aici la voi
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
An@ spune:
Bubuleana, multumesc mult de incurajari(nici eu nu am experienta)!
Iti doresc ca, peste ...~8 luni, sa confirmi si tu ca se uita totul cand iti tii puiu mult dorit in brate.
Va pe toate si o sa mai intru pe la voi sa vad cum va bucurati pe rand de prima eco si cele mai minunate sunete (galopul inimioarei), de primele zvacniri in burtica, de vestea ca veti avea fetita sau baietel,... de o multime de senzatii placute pe care le aduce sarcina!
Dumnezeu sa aiba grija de noi toate si de bebeii nostrii!
An@
Laura Ioana spune:
Ana multumim pentru suportul moral
Irda felicitari pentru grauncior! Super, abia astept sa il vad si eu ca sa ma linistesc! Deci e mai zvapaiat graunciorul asta decat primul, zici? Ce fain Si eu vreau!
Anca eu cred ca esti gravi, daca zici ca nu-ti poti atinge colul. Si al meu e sus, sus si nu-l ating. Fa inca un test de sarcina, dar dimineata, nu seara! Te astept cu vestile mari
Alina deja programare pt luna a V-a? Aoleu pai tre s-o fac si eu, cred! Dupa 8 mai, daca ma conving ca-i bine, imi fac programare.
4+
Poze Laura
bubuleana spune:
Anca: si eu am avut UM tot 26 martie si ovulatia in Z19, la primele teste in Z10 mi-a iesit umbra umbrei, de-abia se vedea si numai la lumina naturala...dupa care a inceput sa se vada din ce in ce mai clar. Cred ca ai sanse mari sa vii aici asa ca te sfatuiesc sa faci ceea ce am facut si eu: sa faci mai multe teste de sarcina diferite si daca la toate iese umbra aia...e clar! si mai fa si maine si poimaine pt ca o sa se vada din ce in ce mai bine. Iti tin pumnii
Laurica: neatza!!!
ce frumos e sa te trezesti dimineata, in primavara asta superba si sa stii ca esti gravida!!! Parca traiesc un vis
Irda: felicitari pt samburel sau samburica!!!
teomaria: si eu am sperante cu carul pt tine luna asta; mai ai cateva zile pana la test. Iti tin pumnii! te vrem aici!!!
bubuleana
fericita 4+
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!
Ache ce mult m-as bucura sa fii din nou graviduta!!!!Doamne ajuta maine sa se vada mai bine liniuta aceea.
poze
vine bebe
Ramonel12+
poohy spune:
Laura-Ioana, acum am vazut subiectul asta si vreau sa iti urez si eu o odisee frumoasa asa cum am avut/avem la mai-iunie 2007!
In ianuarie 2008 sa iti tii puiul in brate si sa ne dai si noua poze!
Mcrissa, si tie vreau sa iti urez mult noroc cu asteptarea mormolocului!
Tuturor gravidutelor de ianuarie-februarie 2008 o odisee frumoasa si bebeloni frumosi, sanatosi si mancaciosi
Anca 35+
poze
bebelusa
Laura Ioana spune:
Acu' am terminat masajul, ma simt super
Gugu faina dimineata, dar eu inca nu-s pe deplin linistita: sanii nu au nici o modificare, nimic! Asta nu ma incurajeaza deloc!
Ramo
Anca (Poohy) multumesc, iubita! Sa speram ca va fi asa si totul se va termina cu bine! Nastere usoara si bebe sanatos! Mai ai un pic si tu si-ti tii in brate fetita
4+
Poze Laura
alina023 spune:
Buna fetele!
Mi-am facut programarea pentru trimestrul II dintr-o intamplare. Am vrut sa merg la Herghelegiu pt prima eco dar pt ca nu mai erau locuri decat in septembrie...am zis ca e bine si atunci.
Feteleeeee....mi-e foame rau...as manca non stop....dar in acelasi timp am niste greturi...
M-am cantarit aseara. In urma cu prox. o luna aveam 53.5 kg iar aseara (e adevarat, dupa masa) aveam 57.7 kg. 4kg????? Cred ca trebuie sa-mi fac abonament la bazin de innot.
Va pupacesc cu drag si astept sa aud si de la voi cum va simtiti.
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/
RAMONELLA spune:
Laurici pup burticuta.
Fetelor,mancati cat puteti,ca daca o sa va apuce greturile no sa mai prea puteti.Eu am slabit 2 kg.Si nu le-am mai pus la loc,dar blugii nu-i mai suport,a crescut burtica.
poze
vine bebe
Ramonel12+