Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Laura, Bubu, multumesc tare pentru gandurile bune si sa aveti guritele aurite sa vin si eu aici langa voi ca tare bine si frumos este .

Laurici eu la sarcina cu Razvanel nu am avut deloc simptome, nici sani durerosi, nimik...Doar in prima perioada nu-mi mai placea cafeaua atat.

Oanabbb, cred ca ai o burtica tare frumoasa! Pup burtica !

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina eu plec mai de sus: am 61,5kg Sper sa nu ma fac Oricum voi continua sa fac masaj 1/sapt, e super

Clau sper sa fie si la mine doar lipsa de simptome! Acum imi este foarte somn, cred ca trag un pui de somn

Ramo la mine inca nu e burticuta, dar abia astept sa fie iar mare

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Neatza colegele mele burticoase!Care e atmosfera pe aici? Eu ma simt super bine, inca nu am simptome.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Gugule deocamdata e cam liniste pe aici, ca suntem numai 5 gravidute Dar cand vom fi vreo 90, atunci sa vezi
Si eu cred ca ar trebui sa ma bucur ca n-am simptome, dar nu pot sa nu-mi scap cate un gand pesimist

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

In afara de somnul pe care-l am toata dimineata, dupa amiaza si seara, imi este si incredibil de sete (eu ma fortez, de obicei, sa beau apa) si beau mereu, mereu apa

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

multi...multumesc de incurajari ...n-am dormit pana la 4 noaptea de emotii si de ganduri...la prima ora am facut unul, aceeasi marca si nu se vedea nika...apoi am ajuns la servici, cu amandoua testele in geanta si se vedea si la asta nou la fel...cum bine zicea Bubu...umbra umbei umbrei de liniuza
drept care am fost si am luat unul mai scump...negativ sa-l ia naiba
si uite asa nu puteam lucra nimik, tot dechid geanta la 5 min si mai verific linitze, ca hotii...pe furish
asa ca am cerut voie sa plec si am facut un test bhcg...am zapacit-o si pe biata asistenta...cica si ea vede liniuta dar e ff pala...peste 2 ore trimit sotul dupa rezultat...Doamne ajuta la toate!
Ramo, scuze ca nu am mai intrat in ultima vreme...serviciul ma manaca...sper ca esti bine ... si apropo Ade e si ea bine...iti transmite salutari...asta acum vreo 3 saptamani cred...inca o data scuze
va pe toate....plec la sedinta...intru mai pe seara

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica: eu plec de la 66 kg ca am tot avut "grija" de mine, vitamine, fara sport, etc sa raman gravii si uite cat am ajuns dar nu-mi pasa, fericirea e prea mare, dupa nastere voi face sport si voi reveni la greutataea mea normala de 55-57 kg!! Promit!

sa stii ca si mie mi-e sete si somn mai tot timpul. Si prin burtik am tot felul de senzatii ciudate, iar de 2-3 ori pe zi am asa niste contractii ff puternice, fulgeratoare de-mi vine sa cad din picioare dar trec imediat, in cateva secunde. Voi aveti asa ceva??

ache: ce bine ca ai facut testul de sange! asa scapi de orice indoiala. iti tin pumnii sa iasa pozitiv. te asteptam cu vestea!

bubuleana

Mergi la inceput

Anca si eu astept sa vad cum iti iese rezultatul!

Bubule pai sa iei neaparat no-spa! Nu-s normale contractiile astea de care vorbesti! De aia iau si eu preventiv! Macar 3/zi! Vaaai ce-mi vine sa iti dau o bataita!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Eu plec de la 59 de kg. Acum sunt numai bine si nu am surplus de grasimica pt ca am muncit din greu la sala.

iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Laura vad ca tu esti somnorici deja, eu in schimb nu prea pot sa dorm. Pana acum dormeam pana la 9 ca purcica, acum la ora 6 dim. sunt drepti

iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput