Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
bubuleana spune:
Laurici: iau no spa, cum sa nu iau! dar nu ma doare burtik propriu-zis, doar din cand in cand, foarteee rar am senzatiile alea fulgeratoare, eu stiam ca sunt normale.
In plus mi-au aparut primele simptome: intepaturi in burtik, mameloane sensibiloase si senzatie de greata cu un nod in gat ...
bubuleana
aileana spune:
M-am gandit sa dau o raita pe la burtici prospetzele, sa va puuuuup si sa va urez din tot sufletul multa-multa sanatate, sa aduceti cu bine pe lume bebeii mult-asteptati si sa va bucurati de ei impreuna cu toti cei dragi...si impreuna cu noi, la scutece.
Laura_Ioana
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an
Cununia si nunta, poze eco 3D
Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
Laura Ioana spune:
Bubule poate or fi de la cum se intinde uterul. Te felcit pt simptome
Aileana multumim pt urari! Speram sa fim cu voi la scutece din 2008
4+
Poze Laura
Happiness_4_us spune:
Bubule, felicitari iubita!!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara!
Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alinaalex spune:
Laurici, nu e obligatoriu sa ai simptome! eu n-am avut nici unul, in afara de dureri de burtica, ca si cum ar fi trebuit sa-mi vina CM. Abia dupa 3 sapt. de intarziere a rushilor am aflat ca sunt gravi, la eco! eram sigura ca e o dereglare, de aia nici macar nu facusem vreun test. Si am fost stresata mereu ca eu nu aveam greturi, varsaturi, nu eram balonata, nimic, nimic, din contra ma simteam foarte bine!
De luna viitoare incerc si eu sa raman iarasi. Mai am de mers la un control dupa urmatorul CM, fac si un Papa Nicolau sa fiu sigura ca-s ok si dupa aia motor! Sper sa fim din nou colege de Odisee!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
bubuleana spune:
fetelor, tremur toata: am primit rezultatul la Beta Hcg:
stiti ca speram sa se dubleze in 48 ore
ei bine din Z10 DPO pana in Z12 DPO, fix 48 ore: A CRESCUT DE 5 ORI MAI MULT!!!
VALOARE DE 25,75 IN Z10DPO
si
VALOARE DE 129,37 IN Z12 DPO!
sigur nu e SEU!!! si sigur e in evolutie!!!!!
dar nu-i cam mare si cam rapida cresterea????? ce ziceti???
bubuleana
teomaria spune:
FELICITARIIII!!!!BUBULE...Lasa grijile si bucurate in voie de clipele astea magice!!!
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
ancadragoman spune:
Bubule este in evolutie clar ,valoarea este buna.Mai repeti analiza?
anca 11+
vine bebe....
poze
andradda spune:
Buna fetelor. Felicitari tuturor si sa dea DD sa avem sarcini usoare si sanatosi.
Ma alatur si eu voua cu 5 teste pozitive!!
UM 22 Martie...DPN 26 Decembrie..DN 1 FEBRUARIE 1982.
+5
Laura Ioana spune:
Bubuleee io cred ca-s macar gemeni! Felicitari pentru valoarea asa frumoasa! Sigur e bine!
Alinaalex multumesc si-ti tin pumnii sa vii repede la odisee Sper si eu sa fie o sarcina fara simptome si nu una cu probleme
Andrada bine ai venit si sarcina usoara! Ce bine ca ne adunam mai multe, vom fi super fericite, vom avea o odisee minunata
4+
Poze Laura