Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai Laura, luna asta trebuie sa vina CM, pt ca ne-am protejat, dar luna viitoare sper sa va prind din urma!

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineatza, burtici mici!

Bine ai venit Alina!
Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara, nastere la fel, bebel sanatos, norocos, cumintzel si mancacios!

Ce mai faceti...cum stati cu greturile, sanii sensibili, somnolentza si foamea?
Eu am de toate......greatza de nu mai pot, dar si o foameeee....care trece peste starea de greatza......baga Grauncior mare-mare!

Azi la 16.00 am programare la dr.....poate vedem si un saculetz ceva, sau poate chiar un grauncior.....ca incep sa-l suspectez ca e mai mare decat am calculat eu cu cateva zile....sau ca e.....DOI!
Mie mi s-a pozitivat testul cu o liniutza 2 fffff pala, dar care clar era acolo inca din ziua 23......azi mi-am mai facut un test de dimineatza (ziua 29) si liniutza de test are aproape aceeasi intensitate cu aia de control!

Intru pe seara sa va spun ce-am facut!
Sunt acum pe Utrogestan 2 dimineatza si 2 seara si No spa 3 pe zi! Sunt curioasa daca-mi schimba tratamentul!

Pupicei sa

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+1z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule infectiile urinare sunt obisnuite in sarcina. Tre' sa avem mare grija de noi si de bebici!

Irda pe mine nu ma dor sanii, inca, dar l-am strans (pe unul dintre ei) si a curs ceva lichid. Bafta la dr, poate vezi minunea sau minunile

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IRDA vad ca avem bebei de aceeasi varsta. Eu nu simt absolut nimic.Nici sanii nu ma prea dor, noaptea devin mai sensibili, atat. In rest nici greatza,nici foame, nici oboseala, nik. Azi chiar m-am trezit un pic ingrijorata si mi-am trimis sotul sa-mi ia un test de la farmacie. A doua liniutza a iesit la fel de rosie ca cea de control.
Oare sa iau si eu no-spa? voi beti cafea?

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Laura, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, o sarcina usoara si lipsita de evenimente neplacute si un bebe sanatos!
Ai grija de tine si de burtika.
Pupici si te imbratisez cu mult mult drag!

Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Irda, felicitari pentru burtica!!!!!!!
Sarcina usoara, iubita si un bebe sanatos si mancacios!
Multi pupici si multe imbratisari!

Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana multumesc mult! Si tie multa sanatate si sarcina usoara mai departe

Gugule si eu am refacut testul azi si mi-a iesit a doua liniuta, dar nu la fel ca prima Offf ma apuca toate alea! Nici sanii nu ma dor macar un pic, nimic!
Poti sa iei no-spa, preventiv.

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna burtici!

Eu am si greturi, am si stare de somnolenta si foame. Dar ce e mai rau este ca am si o stare de nervi....as bate pe toata lumea . Oare tot de la sarcina? Ce as putea face ca sa nu mai fiu asa nesuferita? Cred ca cei din jurul meu deja isi doresc sa treaca repede cele 9 luni. Nu stiu de ce sunt asa... (Oare este si din cauza ca am renuntat la fumat? Sa fie oare sevraj?)

Sper sa merg si eu saptamana viitoare la doctor. Pana atunci mananc mult fructe si legume. Deocamdata nici un supliment de vitamine sau altceva.

Pupici la burtici.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Salut, Alina Sigur starile astea alea tale sunt de la hormoni! (e posibil, totusi, sa fie si sevrajul de vina) Cei din jur tre' sa te inteleaga! Eu nu am niciuna din starile astea de care vorbesti si asta ma ingrijoreaza! Pe tine cand au inceput sa te doara sanii? Te rog sa-ti amintesti, ca sa imi spui exact

Ioana aici ne gasesti luna viitoare, gata sa te primim la noi Iti tin pumnii

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Off...cu starile de nervozitate nu stiu cat ma pot intelege cei din jur. Eu as vrea sa ma pot controla eu. Poate reusesc...

Sanii au inceput sa ma doara cu 2-3 zile inainte de a trebui sa-mi vina menstruatia. Din cate stiu eu fiecare organism se comporta diferit si nu exista reguli general valabile. Ba chiar si doua sarcini ale aceleiasi femei pot fi complet diferite una fata de cealalta. Eu zic sa nu-ti faci griji si sa incerci sa nu te mai gandesti la posibile simptome pe care nu le ai. Din cate am inteles citind la acest topic tu ai avut ceva probleme dar asta nu trebuie sa se intample si acum. Gandeste pozitiv, fii increzatoare si totul va fi asa cum iti doresti!

Pupici!

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput