Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

N-am mai intrat de mult pe forum, dar azi nu m-am putut abtine si...ce SURPRIZA!!!!LAURA si GINA mi-au dat lacrimile cand am vazut ca Dumnezeu v-a ajutat sa va vedeti visul implinit...Abia sunteti la inceput de drum, dar ma rog la DD ca de data asta sa aveti niste bebei puternici, sanatosi si frumosi ca ...mamicile lor!!Pupici

PS Laura,am promis ca daca tu ramai gravi dupa polidin fac si eu...sper sa-mi fac curaj si luna viitoare trec la atac

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andiculeee multumesc, iubita! Sa dea Domnul sa fie bine si sa nu mai am probleme! Iti doresc o sarcina usoara mai departe si o nastere la fel de usoara, iar bebe Filip Cristian sa vina pe lume sanatos, grasunel si mancacios

Teomaria multumesc! Sa stii ca m-am tot gandit la tine ca ai promis ca faci si tu polidin si voiam sa-ti amintesc azi Sa ai mult noroc

Gugu no-spa iau impotriva durerilor de burtica. Stiu de la sarcina trecuta ca asa mi-a dat dr si eu nu luam decat cand ma durea burta si m-a certat: m-a pus sa iau una dimineata cand ma trezesc si pe parcursul zilei, celelalte 2.
Eu tot nu am sanii durerosi si ma ingrijoreaza! M-am vazut aseara la ziua socrului meu cu dr mea ginecolog. Mi-a zis ca sanii incep sa doara cam in jurul zilei cand tre sa-ti vina ciclul Daca ciclul meu il iau ca si cum ar fi fost de 28 de zile (desi nu a mai fost asa dinainte de chiuretajul din toamna), maine ar fi trebuit sa-mi vina. Deja am un motiv de stres

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Gugule cand ai avut ultima menstruatie? Sa te trec pe listuta provizorie.

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Laura, te felicit si eu din toata inima, eu te-am citit si inainte, si stiu ca ai trecut prin multe, asa ca bucuria acum e cu atat mai mare! Iti doresc din suflet sarcina usoara, bebe sanatos si abia astept sa citesc povestea nasterii

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Anangel multumesc! Si tie sa-ti traiasca bobita de fetita

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laura, ma rog pentru tine si pentru Gina si Irda sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Sper sa va urmez, ca luna trecuta am facut si eu Polidin dar n-am mai incercat. Urmeaza sa fac si luna asta, la sfarsit si apoi ne apucam de treaba!

Asa de mult imi doresc sa fiu colega cu voi!!

Ioana

http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana si eu as vrea foarte mult sa fim colege! Poate ai totusi noroc luna asta; vad ca mai ai putin pana la ciclu, dar poate nu mai vine

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

AU APARUT MAMICILE DE IAN-FEB 2008...M-au apucat emotiile si nostalgia!Acum un an si eu eram atat de nerabdatoare...
Felicitari Laura,esti prima mamica de ian-feb 2008,sa stii ca iti cunosc povestea si te admir ai avut curaj si speranta si uite ca esti aici!!!
Anul trecut pe 13 aprilie am conceput o pe Adriana Maria,minunea noastra...Iar pe 27 aprilie am avut primul test pozitiv,cred ca am fost a doua sau a treia mamica inscrisa pe listuta burtoaselor...
A fost o odisee minunata,o experienta extraordinara,e MINUNAT sa zamislesti o viata ,sa dai nastere unei fiinte,sa o vezi cum creste!

Aici puteti vedea filmuletul odiseei noastre

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21f8c4c6e446bdb008f62a

Va urez sa fiti la fel de unite cum am fost si noi,sa aveti o nastere la fel de usoara ca a mea si un copilas sanatos!!!

Aveti grija de voi si de burtici!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Laura ultimul CM a fost pe 27 martie. La mine astazi ar fi trebuit sa navaleasca oficial rushii, dar din cate vad trebuie sa le spun adio pt urm 9 luni. Ce faaaaaaaaaain!
Maine neaparat merg la doctor pt ca sarcina mea a inceput cu o infectie urinara, sper sa nu-mi creeze probleme mari.
Intru mai rarut aici pt ca nu ma put rupe de la bombonicile de Aspirante. Le-am promis ca mai stau cu ele pana mai adun cateva gravidutze noi ca sa fim mai multe aici.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Laura ultimul CM a fost pe 27 martie. La mine astazi ar fi trebuit sa navaleasca oficial rushii, dar din cate vad trebuie sa le spun adio pt urm 9 luni. Ce faaaaaaaaaain!
Maine neaparat merg la doctor pt ca sarcina mea a inceput cu o infectie urinara, sper sa nu-mi creeze probleme mari.
Intru mai rarut aici pt ca nu ma put rupe de la bombonicile de Aspirante. Le-am promis ca mai stau cu ele pana mai adun cateva gravidutze noi ca sa fim mai multe aici.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput