Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
simoan spune:
BRAVO LAURA !!!!!!!!!!!!
BRAVO NOILOR GRAVIDUTE !!!!!!!!!!
SA VA AJUTE DUMNEZEU SA DUCE-TI SARCINA PANA LA CAPAT FARA PROBLEME.
SPER SA MA ALATUR VOUA CAT DE CURAND.
Simona
Laura Ioana spune:
Doamne, fetelor, nu stiti cum am turbat pe langa calculator, ca windows-ului meu nu-i convenea ca am mesaje PM si-mi inchidea pagina de forum
Acum sunt la servici si mi-am dezactivat PM-ul ca sa pot intra si de acasa!
Doamne, cate fete v-ati gandit la mine! Sunt printre copii, la scoala, si-mi dau lacrimile, nu ma pot abtine, citind atatea mesaje de felicitare si atatea ganduri bune! Va multumesc mult, mult si sper sa ma ajute toata energia asta pozitiva pe care mi-o transmiteti
Azi dimineata am mai facut un test de sarcina si e mai clar decat celelalte Sunt fericita!
Irda, Gugu felicitari si bine ati venit! Sa dea Domnul sa fim impreuna pana la finalul odiseei si mai departe la scutece
UM este 28 martie iar DPN este 4 ianuarie. Irda calculatorul asta de pe forum nu socoteste cum trebuie, dar este un articol care explica exact cum trebuie: la UM se aduna 7 zile (unii dr adauga chiar 10 zile) si se scad 3 luni + 1 an = DPN.
Va pup si sper sa mai pot intra si de acasa
Poze Laura
gugushtiuc spune:
Laura sa dea DD sa fie asa cum spui tu si sa avem o sarcina sanatoasa si usoara.
Eu am o mare problema. Peste doua saptamani trebuie sa merg la o nunta si trebuie neaparat sa/mi vopsesc parul pt ca mi-au crescut tare radacinile. Ce ma fac? sa ma vopsesc sau nu?
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
Peste doua saptamani trebuie sa merg la o nunta si trebuie neaparat sa/mi vopsesc parul pt ca mi-au crescut tare radacinile. Ce ma fac? sa ma vopsesc sau nu?
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU
gugu - poti sa iti vopsesti parul si in sarcina (primul trimestru). Te duci la un salon si spui ca esti insarcinata si vor folosi o vopsea fara amoniac, speciala pt. gravide. Sau, daca vrei sa o faci tu acasa, cere totusi la o coafeza sa iti spuna ce vopsea sa folosesti (adica tot fara amoniac), ce marca. Eu m-am facut la salon acum vreo doua sapt., cu o vopsea fara amoniac si nu au fost nici un fel de probleme ...
9+
Petronela
alina023 spune:
Felicitari dragele mele si sper sa ma primiti si pe mine printre voi.
Azi mi-am facut testul si am aflat ca voi fi pentru a doua oara mamica. Sunt foarte fericita dar si ingrijorata in acelasi timp. La prima sarcina nu mi-a fost frica nici o clipa. Acum....deja m-au luat gandurile... Sper sa trec peste emotiile astea si sa ma bucur si de aceasta sarcina la fel cum m-am bucurat de cea cu Luca.
La mine UM a fost 13 martie si se pare ca DPN va fi 18 decembrie 2007. Ce caut la ian/feb 2008? Pai fetele de la nov/dec 2007 sunt mai inaintate decat noi. Noi inca savuram vestea...
Sunt curioasa, voi cand mergeti la doctor? La ce doctor mergeti? Faceti deja eco? Luati si medicamentele de fixare a sarcinii?
Eu deocamdata nu am facut nimic dar mi-am planificat ca saptamana asta sa ma decid la un medic pentru urmarirea sarcinii si saptamana viitoare sa-i fac o vizita si sa fac si un set de analize de sange.
Va pup si sunt sigura ca vom avea restul de 9 luni minunate.
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Laura Ioana spune:
Gugule am o prietena coafeza care in timpul sarcinii ei atata s-a vopsit roscata, de i-am zis ca o sa aibe un copil rascat! Si asa are: o fetita roscata si frumoasa foc! Sigur n-are legatura cu vopsitul, dar mi s-a parut foarte amuzant Iar cumnata mea se facea toate culorile si are un baietel sanatos.
Alina felicitari si tie! Sa ai o sarcina la fel de usoara ca si prima si un copilas sanatos! Eu nu vreau sa merg la dr, decat pe la 6-7 saptamani, cand voi putea vedea ceva (Doamne ajuta sa ajung pana atunci), ca sunt deja satula de umblat prin medici! Iau utrogestan 2/zi (de fapt le iau seara), acid folic 1/zi, no-spa 3/zi si vreau sa iau si omega3, ca am auzit ca-l recomanda multi dr in bucuresti
Fetelor sa speram ca de acum nu vom face decat sa felicitam noile venite, pe cele care scapa de greturi (eu am ameteli si ma bucur extraordinar, pe bune), pe cele care simt primele miscari ale lui bebe, pe cele care afla sexul copilului si pe cele care nasc si ajung acasa cu odorul in brate! Sa nu fie nici o umbra asupra odiseei noastre
Poze Laura
Pepsi spune:
lauricule, mi-au dat lacrimile intrind aici!sint numai semne bune in jurul tau, visurile, ai deschis prima odiseea, de data asta va fi bine, ai sa vezi! bine faci ca nu dai fuga la medic, asteapta sa fie bine prins. si ce ziceai ca nu ai de unde gemeni, da ce mari de unde a avut de a facut tripleti?! asa ca da-mi voie sa te mai felicit inca o data din tot sufletul! meriti toata fericirea din lume dupa cit ai suferit!!!
Gina si Irda, fetele mele dragi, la fel si la voi zic un mare si din suflet Felicitari, sa aveti sarcini usoare, si e semn bun ca trei fete care ati suferit pierderi sa deschideti acest nou capitol! Bravo!
felicitari tuturor celorlalte gravidute care se vor alatura acestor fete minunate, sa aveti parte numa de bucurii, sarcini usoare!
Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Laura Ioana spune:
Flavia incerc si eu sa vad numai semnele bune si sa fiu optimista! Sa vedem cum va fi, cati copii sunt! Mare dreptate ai cu Mari Deoacamdata nu am simptome de sarcina, doar o greata si ameteala continue, care sper sa fie de la sarcina!
Sunt convinsa ca si tu mi-ai purtat noroc si sper sa imi porti in continuare
4+
Poze Laura
andicu spune:
Laura Ioana, felicitari din toata inima si de la mine! ma bucur asa de mult pt tine! te-am tot urmarit si asteptam sa ai parte de acest moment! iti doresc sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos si mancacios!
Felicitari proaspetelor gravidutze de 2008! sa aveti numai bucurii in urmatoarele 9 luni si bebei sanatosi! Doamne, ce trece timpul, acum ca au aparut si burticile de 2008! asa imi dau seama ca mai am si eu putin..
Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
gugushtiuc spune:
Fetelor multumesc pt raspuns. Atunci imi fac curaj si merg sa ma vopsesc.
Laura tu pt ce iei no-spa? Eu iau utrogestan si acid folic,iar acizii omega3 cred ca ii iau din somonul afumat dupa care sunt inebunita si fara care nu pot(chiar acum devorez doua sandwich-uri cu somon)
Eu cine stie ce simptome de sarcina nu am, doar ca am sanii putin sensibili si ma dor sfarcurile cand ii ating. Abia azi am fost mai somnoroasa si am reusit sa dorm ziua pt cele doua nopti precedente nu am reusit sa inchid un ochi.
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/57646076239816235502
iunie 2006
GUGU proaspata