Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Laurici ,felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!Doamne ajuta!!!Va fii bine,ai sa vezi!!!
Iti inteleg emotia,si eu am fost prima mamica de noiembbrie decembrie!Va doresc sa aveti o odisee frumoasa,fara greturi sau alte probleme si bebei sanatosi!!!!!Si cat mai multe burticoase!!!!!!
Doamne ajuta!!!!

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Nu am putut rezista tentatiei de a face o vizita proaspetei odisei. Va felicit pe toate -dutele si va pe burtici, in speranta ca se va lua si la mine. Va doresc multa sanatate, sarcini usoare si sanatosi.

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

FELICITARI LAURA! Ma bucur enorm pentru tine, Dumnezeu ti-a ascultat ruga iar acum vei fii mamica!

Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara, pe care sa o duci la capat fara probleme iar peste 9 luni sa-ti tii copilasul in brate!

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

LAURA, iubita, ce mult ma bucur pt tine!! Uite, ca se poate, visele se pot implini! UN BEBE SANATOS SI FRUMOS! Si sa ne aduci noroc, sa te ajungem din urma! TE PUP si sarcina usoara!

Mergi la inceput

FELICITARI SI CELORLALTE GRAVIDUTE, GINA SI IRDA< SA AVETI PARTE DE ( LUNI NEMAIPOMENITE, BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!

Da Doamne sa fie cu noroc pt noi toate!!! VA PUP!

Mergi la inceput

FELICITARI SI CELORLALTE GRAVIDUTE, GINA SI IRDA< SA AVETI PARTE DE 9 LUNI NEMAIPOMENITE, BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!

Da Doamne sa fie cu noroc pt noi toate!!! VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

YU-hu!!! Salutare! Ma primiti si pe mine? Am si zestre- patru teste pozitive. Asa ca pot sa ma consider proaspata . Numai ca am o dilema. Dupa calcule trebuie sa nasc pe 31 dec sau 1 ianuarie. Unde sa scriu aici sau la noiembrie-decembrie? Sau mai bine ma fatzai dintr-o parte in alta

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

GUGU SI LAURA am intrat si aici sa va urez sa aveti parte de sarcini usoare si bb ici sanatosi si frumosi
ma bucur din suflet ptr voi amndoua si sa va ajute dd sa va tineti bb -ici in brate
va pup
uraaaaaaaaa ptr GUGU si LAURA

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Multumim tuturor fetelor de urarile de bine!

Ai vazut Laura ca am "comis-o" amandoua luna asta!
Nici nu stii ce tare ma bucur pentru tine, iubita!

Eu deja am greturi toata ziua....nu rau, dar sunt acolo prezente.........si cand ma gandesc ca la Dari n-am avut nimic....am dat la boboci doar de 2 ori ca n-am putut dormi noaptea si a 2-a zi la serviciu am avut treaba pana la 10 seara.....mi se pare normal sa fi fost extenuata si organismul sa protesteze!
Acum am pus-o, daca m-au apucat greturile de la 4 saptamani!
Or fi 2?!!
Eu bag Utrogestan 1 dimineata si 1 seara si abia astept sa-l sun pe dr. la ora 15 sa vad daca e ok doza sau mi-o mai mareste pana ajung la cabinet la o eco(cred ca miercuri ca maine am examen auto sper sa nu dau la boboci prin sala, ca nu-i decat de la 7 dimineatza....si eu nu-s functionala inainte de ora 11....deh ma apuca acu' la "batranete" sa dau examen pentru permis...hi hi ..sper sa-l iau inainte sa nu-mi mai incapa burta la volan)!

La 4 saptamani nu cred ca se vede mare lucru la eco....sacul gestational cred...si cam atat! Sa ma conving eu ca e unde trebuie....ca de crescut creste el!

Gugu, scumpa....felicitari pentru sarcina si bine ai venit pe la noi!!!
Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebel sanatos, norocos si mancacios!

Dupa cum vezi si eu si Lauriciu avem DPN 1 ianuarie si e mai mult ca sigur ca o sa nastem in decembrie, dar fetele de la noiembrie-decembrie sunt muuult mai inaintate in sarcina decat noi si daca la ele deja incepe sa se cunoasca sexul bebelului, daca-i unul sau doi ca-s maricei, noi abia acum incepem cu greturi, ameteli, alea alea......asa ca am intrat la noua odisee ca sa putem sa ne impartasim experiente din aceeasi periada a sarcinii......moaaama ce fraza bagai.....ideea e ca esti bine venita la noi chit ca si noi o sa le mai citim pe fetele mai maricele ...ca sa stim ce ne asteapta!
Tu te poti inscrie pe listutza unde crezi ca e mai bine pentru tine!

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 3s+6z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Laura, FELICITARI! ma bucur nespus pt tine si iti urez ca DD sa iti dea o sarcina usoara si fara nici cea mai mica problema, iar la finalul celor 40 de saptamani sa iti strangi in brate pruncul sanatos si mancacios! Inca o data felicitari si multi si de la noi!

Andra
27 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput