Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
bulinanico79 spune:
Laura, Gina, Irda felicitari!!
Va doresc tuturor sarcini fara probleme, bebelusi sanatosi si o odisee frumoasa, asa cum sperati!
nico
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png
L5845 spune:
E prima oara cand intru la Odisee, iar motivul este unul special :Laura FELICITARI!!!inca o data, pentru implinirea visului.Iti doresc inca o data o sarcina fara griji cu cat mai putine greturi si o nastere usoara ca fulgul.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Pana vine BB,mi-am inscris papagalutzu la concurs:/www.concurspapagali.lx.ro/detaliifoto.php?id_poza=502
Lau-Meli si
Michelle81 spune:
Buna dragele mele!
Am intrat aici sa le felicit pe luptatoarele noastre IRDA,LAURA IOANA,GINA M!sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi,sa fiti fericite inzecit pe cat ati suferit!!!Mi-ati facut ziua minunata cu aceste vesti!Ma bucur atat de mult pentru voi!Asta da ODISEE!!!!Bravo fetelor!!!!FELICITARI!!!
mav spune:
Laura, Gina, Irda, FELICITARI!!! Sa aveti sarcini frumoase, nasteri usoare si bebelusi cuminti si mancaciosi!!!!!!!!
Vreau si eu la Odiseea voastra!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ancadragoman spune:
quote:
Initial creeata de Laura Ioana
Nu pot sa va spun cu cate emotii deschid subiectul asta!
Azi sunt in Z26 si am un test pozitiv (in afara de cel de ieri care era tot pozitiv, dar mai anemic si cel de alaltaieri care avea pe el umbra umbrei liniutei a doua, dar care m-a pus pe ganduri ca as fi), asa ca imi fac un maaare curaj si deschid Odiseea 2008!
Sper sa se adune aici multe viitoare mamici fericite, care sa aiba sarcini usoare si lipsite de griji, iar in final sa-si tina bebicii sanatosi in brate
Doamne ajuta
Poze Laura
Laurici FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur asa de mult ptr tine si sunt sigura ca de data asta o sa fie bine ,esti prima graviduta de 2008!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si o sarcina usoara iti doresc
anca 11+
vine bebe....
poze
Liana30 spune:
Laura nu pot sa nu te felicit si aci..ma bucur din tot sufletul si iti doresc tot binele din lume ,,sa ai o sarcina usoara si frumoasa,,te pupp
Zambeste...astazi e o zi speciala, fii gata sa te simti importanta si nu uita ca ai alaturi o prietena ce va fi mereu in umbra ta!
Gina, Irda, FELICITARI!!!
sa aveti o odisee minunata..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"15
Nasica
alinaalex spune:
Laura, inca o data felicitari!
Doamne da sa fie totul bine pana la capat!
..si sper sa te urmez si eu cat de curand, sa fim iara colege de Odisee!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
marybell spune:
buna Laura, felicitari, iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, alaturi de toate celelalte colege de odisee care se vor aduna aici la mamici de ian-febr 2008.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
ylilimic spune:
Felicitari va spun si eu, viitoare mamici de ianuarie-februarie 2008! Va doresc o Odisee minunata (cel putin la fel de minunata pe cat am avut-o noi la mamici de ianuarie-februarie2007), sarcini si nasteri usoare, bebelusi sanatosi si frumosi!
Sa apelati cu incredere la sfaturile altor odisee mai "inaintate in varsta" asa cum am facut si noi, la vremea noastra. Primiti-le cu aceeasi caldura si pe cele care urmeaza sa vi se alature (si eu m-am alaturat odiseei mele ceva mai tarziu, dar nu am simtit-o deloc), caci 9 luni trec repede si va asteapta inca 4 ani de stransa prietenie!
Inca o data felicitari!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Primele 3 luni din viata stelutelor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adar spune:
Laura, felicitari si o sarcina de vis. Sa te ajute Dumnezeu, ca la sfarsitul ei sa traiesti cea mai mare bucurie a vietii tale: aceea de a tine in brate puiul atat de dorit!
Eu si Maia suntem cu inima alaturi de tine! Stii de ce ... ne rugam la Dumnezeu sa iti dea fericirea noastra, pe care o meriti din plin.
Sa mananci sanatos, sa te imbraci bine si sa nu faci efort! DELOC! Nu bea rece, nu fa baie in cada (primele 2-3 luni) si evita constipatia!
Asa-i ca suna a text de bunica ??? Stiu, dar mie mi-a fost de folos. Bunica!
Dumnezeu sa aiba grija de ... VOI!
Te imbratisam cu mult drag!
Sarcina usoara si celorlalte gravidute!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''