Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuze de ianuarie-februarie
Sigur ca nu sunt nici azi mai calma, ptc nu am nici un simptom! Sanii tot nu ma dor, dar atata i-am tot pipait si inghiontit, de cred ca o sa fac vanatai Ieri mi-a fost cam greata si ma rugam sa fie de la bebe (ca ma bucuram[D:]), de acum sa vedem cum evoluam, dar cred ca maine repet testul ZUZA!!!!

Bun venit noii gravidute, Cornilia O sarcina usoara si bebic sanatos, nascut la termen

De maine intr-o saptamana merg la eco, abia astept, trece timpul asa de greeeu
Acum ma apuc sa trec datele noilor venite pe listuta! Fetele, Gugu Irda Alina023 sa-mi dati si voi data nasterii voastre, daca nu-i secreta!

Danuta felicitari pt ziua ta, ai primit cel mai frumos cadou

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata burtici!

Laura Ioana, data nasterii mele este 15.07.1978. Scuze ca am omis sa o dau pana acum.

Eu sunt foarte foarte incantata de reactia pe care a avut-o puiul meu cand a auzit ca o am un bebe mic un burtica. Va copiez aici ce am mai scris si prin alte parti ale forumului. Nu am cum sa nu ma laud peste tot

Ajung la ai mei, ne pupam, ne giugiulim si ma hotarasc sa-i spun lui Luca vestea cea mare.
-Luca, mami are un bebelus in burtica. Vei avea o surioara sau un fratior.
Fetelor....nu va puteti imagina cata fericire am putut vedea in ochisorii puiului meu mic si drag. Radea fericit, se uita la mine si parca nu-i venea sa creada, mi-a sarit cu manutele de gat, m-a pupat fericit. Cea mai sincera si mai frumoasa, sublima dovada de dragoste si fericire. Apoi:
-Mami, da' de ce nu esti grasa?
-Pai...o sa ma ingras mai tarziu. Acum bebe este f micut.
-Aaaaa...da-i sa manance!
-Ii dau mami. El si acum mananca.
-Si de ce nu-l aud cum mananca? Deschide gura sa aud!

Iubirea mea ma surprinde si ma fericeste in fiecare clipa. Doamne, cat de mult il iubesc!!!

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Alina ce frumooos! Ce reactie frumoasa a avut puiutul tau Inseamna ca se vor intelege bine fratiorii

Fetelor, zuzelor, unde sunteti? Trageti chiulul? Ceva simptome? Pe mine parca, parca m-ar durea sanii pe alocuri, cred ca de la cat i-am tot ghiontit

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

eu sunt pe la bucatarie...inventez retete si ma gansesc cum sa ii dau vestea sotului diseara...Intre timp am mai facut 3 teste aa ca acum am 2 Sure Check, 1 Clear Blue, 1 barza si 1 Doctor Sigur, fiecare cu cate 2 liniute...

ma gandesc sa le pun pe toate intr-o cutie pe care sa o imbrac frumos in hartie colorata, si sa ii dau cadoul ca si cum ar fi un tricou, ceva...

abia astept sa vad ce figura face..ma abtin cu greu sa nu le spun celoralti (parinti, prieteni), dar "tati" merita sa stie primul, nu?

mai sunt aproximativ 5 ore pana vine...

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laura, lasa sanii la locul lor, mama. Bobita sigur e la locul ei iar tu fii fericita ca nu ai simptome neplacute. Eu cu Luca nu am avut absolut nici un simptom. Iar acum am cel mai frumos si mai inteligent baietel din lume. Asa ca...e de bine!

Danuta, cred ca este o idee minunata sa ii oferi sotului tau cadou testele. Cred ca veti avea o seara minunata. Sa ne povestesti cu detalii, da?

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Laura, tu ai facut BHCG-ul? Cum zicea si Alina, lasa sanii in pace si zi merci ca nu ai simptome inca. PE mine ma dor de i-as taia.

Alina
, super faza cu Luca. Eu va urmaresc mereu la Poznasi.

Danutza, tu cred ca detii recordul la teste pozitive. Sunt curioasa cum reactioneaza sotul tau.

Violeta, de ce astepti pana pe 11 mai? Scuze daca ai explicat si mi-a scapat mie.

Eu mai am un pic si plec spre casa.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

DANUTAD felicitari. Daca vrei poti sa-i pui sotului pe masa un fel de mancare mai "special". Pui testele intr-o farfurie si o acoperi cu alta(fain ar fi un vas din ala cum sunt intr-un hotel de lux cu capacul ca un bol). Sau poti sa-i scrii o scrisoare de la "barza" pe care o pui in cutia postala si il rogi pe el sa verifice daca e ceva.
LAURICA data mea de nastere e 22.04.1980. Ieri si pe mine m-a chinuit putin greata. Bine macar ca nu e o greata din aia din stomac si mai mult un nod in gat. Dimineata nu prea pot sa mananc. Eu de obicei am abdomenul plat, insa acum chiar daca incerc sa trag burtica tot in afara e, cred ca din cauza balonarii. Cam atat am avut de raportat azi.
Pup pt toate zuzicile si bun venit celor noi

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

multam de idee gugushtiuc,

raportez si eu simptome (in afara de nevoia de a face non stop teste ca sa ma conving ca e adevarat:

-am sanii un pic mai mari si mai plini (uneori simt mancarimi, mai ales in zona din jurul mamelonului, care mi se pare acum mai fragila, mai subtire cumva)
-ma simt si eu balonata cam tot timpul
-mi s-a ascutit simtul mirosului (pierdut de la excesele de bixtonim din trecut) si unele mancaruri nu imi mai plac: cerealele mi se par acre, chiar si apa are gust diferit
-am gura mereu uscata
-dorm dezordonat (ba nu adorm sau ma trezesc noaptea din ora in ora, ba dorm de sting- mai ales ziua)
-ma simt obosita si de cateva ori am simtit usoare ameteli
-simt curentul mult mai usor ca inainte
-transpir mai mult
-simt nevoia sa ma invelesc, sa imi fie cald (mai ales la picioare)
-ma doare spatele

Cam asta ar fi..am reusit in cele din urma sa fac si o programare la medic,la CMU, dar cel mai devreme o gasesc pe doctorita mea pe 11 mai (peste aproape 2 saptamani).

O fi tarziu?

D

Mergi la inceput

In sfarsit un pic de miscare pe aici

Danuta abia astept sa ne povestesti reactia sotului tau! Va fi super fericit

Alina sper sa fie bine si la mine. Acum ai simptome?

Cornelia nu am facut Bhcg-ul ca mi-e frica sa nu aflu ceva rau; mai pot visa frumos pana la ecograf. Asaaa mai am de asteptat pana martea viitoare, cand vom vedea la eco daca samburelul e bine sau nu. Doamne ajuta sa fie bine Zilnic incerc sa ma conving ca-i bine!

Gugule felicitari pt nodul din gat, e de bine Vreau siiii eeeuuu

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Danuta nu-i tarziu peste 2 sapt (de fapt 11 mai e vinerea viitoare). Vei avea 6 sapt si jumatate si vei putea vedea embrionul si, cu putin noroc, vei putea vedea (auzi) bataile inimioarei

4+
Poze Laura

Mergi la inceput