Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
bubuleana spune:
gugule: si eu stiu la fel ca Irda, intai faci analizele si in functie de ce-ti iese sau nu-ti iese iti da dr ce sa iei. Adik nu are rost sa iei vitamine daca nu ai carente dovedite Desigur acid folic poti sa iei zilnic, este chiar indicat pt ca se asimileaza mai greu si oricum daca-i in plus se elimina f usor.
bubuleana
4+
cornilia spune:
Buna gravidutze,
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Dupa 3 luni de incercari, am avut un test pozitiv.
Detalii: UM 26 Martie 2007 (ciclu de 32 de zile dupa intreruperea AC), 26 Aprilie test pozitiv. DPN 04 Jan 2008. Data nasterii 04 Feb 1975
Bhcg in prima zi de intarziere - 16.9, la 48 ore, 62.1.
Simptome nu prea am: doar sinii durerosi si somnolenta (nu e simptom de sarcina la mine, somnul e un hobby).
La eco merg peste 3 saptamani.
Sarcina usoara va doresc tuturor!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
DanutaD spune:
Buna Cornilia si bine ai venit,
Inteleg ca tu mai ai un bb? Eu sunt prima oara insarcinata si nu prea stiu ce sa fac acum...sotul meu e plecat, vine maine...nu vreau sa ii spun prin telefon, nu stiu pe cine a intreb...sa imi fac programare direct la eco? fara sa trec pe la ginecolog? habar nu am...
am 2 teste (producatori diferiti) ambele pozitive. Sunt in ziua 34 (fata de 30 cat e lamine in mod normal. Nu cred ca sunt dubii ca e sarcina.
Tu la eco de ce mergi asa tarziu? adica zic si eu...peste 3 saptamani mi se pare tarziu
of ce de intrebari imi vin in cap
Irda spune:
Bine ai venit Cornilia! Felicitari pentru sarcina! Cum sa nu te primim...e loc pentru toate cele care-si doresc sa devina mamici de ianuarie-februarie!
Danuta.....eu am fost la eco in ziua 29....adica la 1 zi de la intarzierea menstruatiei si nu s-a vazut mare lucru....o pata mica-mica si neagra ...in uter! Atat! Pe la 6-7 saptamani incepe sa-i bata inimioara....vezi daca e unul sau mai multi....
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+5z
Poze Daria
cornilia spune:
DanutaD,
2 teste pozitive si mai ai dubii? FELICITARI, o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!
Eu mai am o fetita, Maya de 2 ani si 10 luni.
Iiiiiii sotul tau nu stie inca??? Ce surpriza il asteapta! Eu as astepta pana ar veni, desi nu sutn o persoana rabdatoare.
Eu am vorbit cu dr. ginecolog (care mi-a urmarit sarcina si la Maya) si, dupa ce i-am zis rezultatul la al 2-lea Bhcg, mi-a zis sa merg peste 3 sapt (cred ca auzim inimioara atunci). Cat am fost insarcinata cu Maya, doctora ma chema o data pe luna la eco si, prima oara a fost facut la fix 2 luni de la ultima menstruatie. Se poate si mai devreme, daca vrei musai.
Mey fetele, pe mine ma mananca burta de zici ca am raie...pana acum ma manca o anumita portiune a burtii, dar acum parca e prea de tot. Mai simte cineva ca mine?
raly spune:
Multumim pt primire.
Datele mele UM 2 aprilie, DPN 4.01.2008
Am eco peste 2 sapt sa vedem ce zice dr atunci.
Bubu, eu am avut hcg-ul 25 in a 11 zi dupa ovulatie.
Laura, Irda, Danuta, Gugu -sa avem parte de sarcini usoare si bebei sanatosi. E un drum lung ,ma bucur ca o sa nastem iarna ca sa nu murim de cald cu burtile la gura.
Eu una sunt la prima sarcina, asteptata de 2 ani. Trebuie sa avem grija de noi fetelor, sa ne incurajam si mustram cand e cazul.
Eu am luat ulei de somon inainte de sarcina, oare sa il mai iau? Dar de mancare, ce ar trebui sa eliminam? Stiu ca nici ceaiurile nu sunt bune toate.
Daca nu ar fi sanii durerosi, as uita ca sunt graviduta. Ma simt bine, si incerc sa nu fac pre mult efort.
Va pup pe toate,
raly spune:
Cornilia,
Bine ai venit la noi! Asteptam ca tu si Irda sa ne sfatuiti si pe noi , alelalte zuze panicoase aflate la prima sarcina.
Eu nu simt nici o mancarime, stai linistita, poate a inceput sa creasca burtica.
cornilia spune:
Neatza fetele,
Eu sunt la serviciu si mi-e un somn de pic.
Raly, asa repede sa inceapa burtica sa creasca??? Se poate! Vad ca pana acum nu m-a luat cu mancarimi de burta...sa vedem mai tarziu...aiurea senzatia.
La prima sarcina, sanii ma mancau de prin luna a parta, dar nu burta
Gugu, eu l-a prima sarcina nu am luat vitamine, ca imi era greatza de la ele. Nu ar fi rau sa iei incepand cu luna a treia (pana in luna a treia sa iei Acid Folic). Mie doctora mi-a zis ca daca nu pot, nu pot...bebe nu sufera, ca isi ia vitaminele necesare de la mine oricum. Prenatalele sunt pentru noi, sa inlocuim ce ia bebe.
Bubuleana, si mie tot seara imi e foame....Ma trezesc pe la 1 noaptea si oricat incerc sa ma conving sa nu ma duc la bucatarie...tot acolo aterizez si fara o cana cu lapte si biscuiti dulci nu ma intorc in pat.
O zi senina va doresc.
Violeta_m_tm spune:
neata dragelor.
ce fain de voi cele cu 2 liniute, va plangetica nu aveti sintome, dar bebele vostru, stati linistite ca, se dezvolta in burtika.
mie mi-e rau in fiecare diminea#355;a,dar degeaba tot o liniuta apare , cred ca stiu cele din farmacie pentru ce le vizitez, o sa mai astept pana in 11 mai si o sa incep sa le vizitez iar, poate poate, ajung sa fiu colega cu voi .
vio , DN 22.10.1982