Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Pai din mesajele de mai sus rezulta ca nu prea avem simptome

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Gasca tare de mamici duse cu avionu!

Manca-le-ar mama pe ele de gravidutze zuzu.....se pare ca asta e tendintza la odiseea noastra ! da sa vedeti voi ce copilasi sanatosi, frumosi si destepti o sa avem!

Raly , bine ai venit la noi! Simptome....ar fi....sani durerosi si sensibili, greturi(azi m-au mai lasat), foame mare...cu gretzuri cu tot, burtica balonata oleaca si soooomn!

Bubule....sunt slaba mama ca sunt si mica de inaltime....1,50cm cam asa ...a fost seceta mare cand m-a facut mama si am ramas mica...de ma intreaba lumea pe strada daca fiica mea e sora-mea mai mica!

Ma duc sa culc pe Dar si mai dau pe-aici ca am treaba in noaptea asta!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+4z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

Buna,

tocmai am epuizat si eu toate testele...si toate arata ca vine...nus tiu ce sa spunde emotie..sotul meu nu e in tara si imi pare oarecum rau sa il anunt la telefon...dar vine luni...abia astept..

Am calculat cu calculatorul de pe DC DPN ul si ce credeti? 1 Ian 2008..ca mama mea (e nascuta in noaptea de revelion, pe la 1)

Acuma nu stiu ce sa fac..inca un test sau o programare la doctor? pana una alta cred ca trebuie sa ne felicitam intre noi, mamicile de 2008

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

MAMA DRAGA!!!!!!!!!!!!! LAURA IOANA si BUBULEANA - cu bebelus in burtica fetelor bine ca am nascut deja - ca de atitea emotii cind am citit ce am citit puteam naste si natural in fata calculatorului.

Nu am cuvinte sa-mi exprim bucurie - da Doamne Doamne sa fie totul bine, sa fie El mereu alaturi de voi - sa duceti pina la capat sarcina si sa nasteti bebelusi sanatosi - mai important decit asta cred nu este nimic. O sarcina usoara dragele mele, fara emotii negative, fara greturi insuportabile (adica greturi usoare chiar va doresc) si numai bine(ca de dorit va doresc multe dar ma tem ca umplu o pagina intreaga)

Ehehei Bubule - te plingi ca nu ai simptome - lasa ca citesc eu peste vreo saptamina-doua cit de bine iti este de la greturi si ca esti in cautarea unui om care sa-ti deschida frigiderul si sa-l inchida repede-repede la loc te pup fata draga - imi era dor de tine - intrai mai rara in forum - dar acum ai un motiv intemeiat de-a binelea sa intri cit mai des - am sa urmaresc cum cresteti - te pup inca o data fata lu mama cu bebe in burtica

mami de bebe Ilinca

pozele mele cu burtica si fara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zuzu, zuzu Asa, deci! Nu sunt singura....ce ma bucur Oricum nu-s 100% convinsa ca pot sta pe o ureche Ma bucur ca ne-a iesit fiecareia testul fff pozitiv, mama lor de teste, poate ne linistim macar inca o sapt, pana avem eco!

Va puuuup tare burticoase dragi Gugu, Irda Bubu, adica pe celelalte 3 zuzu, zuzu dar si pe celelalte colegute ale noastre Sa fim iubite si fericite
Aliona multumim, mamicuto! Pupici lui bebe Ilinca Sa creasca mare si sa te bucure zi de zi

Danuta Raly bine ati venit la odisee, felicitari pt sarcini si sa duceti bebeii la termen, fara emotii si probleme Sa-mi spuneti datele voastre, ca sa va trec pe listuta, ok?

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

Multumim Laura..

Eu am DN 26.04.1977 (am facut 30 de ani de 3 zile, dar nu am avut curaj sa imi fac testul de ziua mea), UM 27.03.2007 si DPN (din calculele de pe DC) pe 1 ianuarie 2008

Va pup pe toate si sper sane inalnim burticile sanatoase pe DC cat mai des

D

Mergi la inceput

NEATZA!!! Toate zuzicile dorm inca? Mai fetelor eu nu stiu ce ma fac cu somnul asta. Aseara am adormit pe la 12 noaptea si ma gandeam ca poate azi reusesc sa dorm pana mai tarziu, da de unde, la 6 eram drepti. Au ajuns sa ma invidieze cocosii din vecini ca ma trezesc inaintea lor. Azi dimineatza parca ma incercau si pe mine niste greturi. Nu prea ma pot gandi la mancare dimineatza, insa seara as manca de numa. Spuneti-mi si mie cand mergeti la primul ecograf va rog.
Salutare si bun venit noilor gravidutze. Bine ca incepem sa ne inmultim ca poate se vor incinge si pe la noi discutii aprinse.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Cred ca noi ar trebui sa ne intitulam:
Zuzele de ianuarie-februarie 2008

raly: bine ai venit in clubul zuzelor!!
tie in a cata zi dupa ovulatie ti-a iesit 25 la hcg? Mie mi-a iesit tot 25 in Z10 DPO. Oricum daca s-a dublat e perfect si n-ai de ce sa-ti faci griji; sarcina e in evolutie

danuta: te primim cu drag in clubul zuzelor
felicitari! cred ca pasul urmator ar fi programarea la ecografie!

gugule: si eu ma trezesc prea dimineata pt o zi de sambata, adik la 8, avand in vedere ca m-am culcat pe la 1.30 si mi-e foame tot seara...ciudat, nu?

laurica:

alionushcoooooooo: ce faci fata draga??? in sfarsit, ne-ai reperat!!! chiar ma intrebam cat i-o lua dragii de ea sa vada ca am si eu bilet de voie aici la odisee??!!!
mi-era dor de tine!!! ti-am vazut pozele: ai fost o graviduta asa frumoasa iar bebelina ta e dulce foc, m-a topit toata! cum e sa fii mamica??? Multam de sfaturi si de urari!!! te mai asteptam pe-aici cu indicatii specifice moldovencei noastre dragi

bubuleana
4+

Mergi la inceput

ZUZICILOR am o intrebare. E obligatoriu sa iei vitamine? Am mai citit pe forum ca multe mamici iau vitamine materna, prenatal, elevit. Voi luati?.
LAURICA unde esti, inca faci nani? sau nu te poti apropia de calculator din cauza surorii tale?

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineatza, burtici zuzici!

Danuta....bine ai venit la noi!
SA dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara, nastere la fel si un bebel sanatos, norocos, cuminte si mancacios!

Suntem noi un grup de zuze stresate, dar suntem fete bune!
O sa te obisnuiesti cu ....teste de sarcina facute la 12 saptamani de sarcina ca inca n-a miscat bebele si trebuie "spionat"....eco la 2 saptamani ...regulamentar.... (la Dari dupa 2 saptamani de cand n-o vedeam la eco ma apucau pandaliile....ma ducea sotul la dr meu....sa vada Zuza minunea mica si sa se calmeze....pentru alte 2 saptamani!

Bai....sunt de speriat, zau asa
Am pierdut toata noaptea sa muncesc ceva si pe la 5 cand inaintasem destul de mult sa-mi dau seama ca tre s-o iau de la capat ca am gresit de ZUZA ce sunt!
Acum mi-e cam greatza...da' nu stiu daca-i de la oboseala sau de la bb!

Laura mama, noi o sa ne calmam de nervii capului cand l-om avea pe bebe in bratze.....eu ma si vad facand teste pana incepe sa miste.....si cand o incepe sa miste parca vad ca trezesc bietul pui cu impunsaturi in burtic, daca nu presteaza miscarile in timp regulamentar!

Bubu....n-ar fi departe de adevar noul titlu!

Gugu.....mie nu mi-a dat vitamine inca. La sarcina cu Daria mi-a dat pe la 3 luni...dupa ce se formasera toate organele bebelinei! Acuma......nu stiu care era treaba, dar mie mi-au iesit analizele ok si a zis ca nu-i nevoie de supliment! Acum o sa ma mai duc la eco pe la 7 saptamani ....daca rezist pana atunci

Il trimit pe-asta si revin....ca sta Dari la panda si mi-e sa nu mi-l faca nevazut.....mesajul;!

Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+5z

Poze Daria

Mergi la inceput