Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Te cred,at o sa vezi sacul ca nu cred ca o sa se vada embrionul,dar sigur o sa te linistesti.Eu pe 3 am programare ptr morfologia fetala de sem 1 si la fel ca si tine am niste emotiiiiiiii
anca 11+
vine bebe....
poze
bubuleana spune:
Laurica: suntem doua zuze si eu am facut un test azi ca ma simteam prea bine si tot asa, au iesit liniutele deodata si cam la aceeasi intensitate. E cel mai pozitiv test!!! Sa stii ca nici eu nu prea am simptome asa ca nu esti singura
Eu am fost azi si am facut testul de sange pt a 3-a oara...sa vedem ce-o iesi, de-abia joi primesc rezultatul. Si am eco pe 5 mai, nu poit sta linistita deloc pana nu vad la eco daca-i totul in regula.
Ancutz: bafta multa la morfo pe 3!
bubuleana
ancadragoman spune:
Bubule si in cazul tau este valabila morala de mai sus
Ce ma fac eu cu voi ?????????
anca 11+
vine bebe....
poze
Irda spune:
Mai fetelor.........azi fuse ziua testelor...sau ce?!!!! Bubule ....te contrazic mama......furam 3 zuze la apel azi!!!
Si eu am facut unul pe la 3 dimineata.......a iesit intai liniutza de sarcina si apoi aia de test ...ca asa sunt pozitionate...si apareau cum inainta urina pe betzishor!
Eu n-am mai avut greturi azi, asa ca am bagat in mine ca purcelu'
Am zis ca fac stoc pentru cand m-or lua greturile alea rele
M-am uitat la arhiva si la Daria am inceput sa am greturi mici pe la 8 saptamani....Acum....Dumnezeu cu mila...
In conditiile in care de vreo saptamana am deja greturi, dar am mancat mai mult decat de obicei....ca deh...si foamea e mare....am slabit 1kg 400.....adica de la 43 de kg cat aveam acum 2 saptamani ....dimineatza aveam 41 si 600gr! Eu nu mai inteleg nimic!
Pupicei pe burticei
Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 4s+4z
Poze Daria
gugushtiuc spune:
IRDA, BUBULEANA si LAURICA am un mesaj pt voi: AM FOST PATRU ZUZE!!!. Si eu la prima ora am mai facut un test si au iesit amandoua liniutze odata, nici eu nu am simptome, doar sanii mariti. Burtica e balonata de la tot soiul de verzaciuni pe care le pap. Voi cum stati cu pofta de mancare? Eu nu pot sa zic ca inca nu-mi vine sa mananc frigiderul.
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata
bubuleana spune:
gugule, Irda, laurica: hai ca ne gasiram: patru zuze!!!!
ancutz: iarta-ne ca deh ...asa e la inceput, o sa ne treaca, sper Multumim de morala
Eu nu pot spune ca am cine stie ce pofta de mancare, nimic deosebit
mananc multe fructe, iaurt activia, cereale cu lapte, legume, salate si din cand in cand pizaa Nu pot spune ca ma omor cu mancatu'
Irda: ce slabuta esti! ce mi-as dori sa am si eu macar 55 kg oricum in timpul sarcinii organismul lucreaza din greu, consuma multa energie pt crearea unei noi vieti si de-asta e posibil sa slabesti
bubuleana
raly spune:
4?! Uite-o si pe a cincea!
Am facut si eu test si este cat se poate de pozitiv.
Al doilea beta hcg aseara si mi-a iesit 67.
E cam mic comparativ cu alte valori dar important este ca s-a dublat ( acu 2 zile era 25).
Ciclul ar trebui sa vina pe 2 mai, cred ca sarcina mea e cam mica, desi eu zic ca ma ovulat pe 14.
Voi ce credeti? Imi fac griji degeaba?
Am pierdut o sarcina in Ian ( avort menstrual) si cred ca de asta sunt asa paranoica.
Va pup,
gugushtiuc spune:
RALY pai ce griji sa-ti mai faci draga daca ai testul f pozitiv si s-a dublat valoarea
iunie 2006
GUGU proaspata4S+
gugushtiuc spune:
IRDA, acum am observat ca bebeii nostri au aceeasi varsta. Si eu am 4s+4z
iunie 2006
GUGU proaspata4S+
raly spune:
Ca simptome: sanii durerosi , gust metalic in gura, usoare dureri de burtica ( nu constante) Iau No-spa si Prometrium ( progesteron).
Voi cum va mai simtiti?
Ce simptome aveti?
Raly