Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Chiqui: ce mare e fetita ta!!! doamne, cum a trecut timpul!!! sa fie sanatoasa si frumoasa!!! multumesc mult de urarai, inca nu-mi vine sa cred pupici pe burtici

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Laura Ioana, cum ti-a iesit testul de azi ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irina acum am facut testul si e super pozitiv E cel mai clar de pana acum: amandoua liniutele au cam aceeasi intensitate Am intrat dimi pe forum, dar mi-a facut soru-mea surpriza si a venit de la Buburesti si am inchis repede site-ul, ca nu tre sa stie nimic. Uitasem sa-mi iau test ieri si am mers cu ea, cica sa o conduc si sa ma mai plimb si, dupa ce ne-am despartit, am cumparat un test si l-am facut: pozitiv Au aparut amandoua o data M-am mai linistit

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici adica tu inca aveai dubii?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Ancutz pai imi era teama ca nu evolueaza cum trebuie, ca nu am nici un simptom, dar acum vad ca are liniutele identice Deci merge biiineee

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, vezi ca esti sub observatie stricta ! vrei bataita? normal ca e pozitiv testul, e acolo un simburel luptator, care s-a prins bine, si acusi sa vezi tu ce de simptome iti va da!

Flavia 33+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ancutz pai imi era teama ca nu evolueaza cum trebuie, ca nu am nici un simptom, dar acum vad ca are liniutele identice Deci merge biiineee

4+
Poze Laura

Eu zic sa nu te mai vaiti ca nu ai simptome ptr ca bb este inca mic,dar si cand o sa mai creasca un pic sa vezi tu tone de simptome si at sa vad ce faci

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Flavia nu ma bate ca nu ai nici tu voie sa faci efort si nici nu poti bate o graviduta M-am scos Oricum testul asta m-a mai linistit, tot ma mai uit la el, nu ma satur

Ancutz sa stii ca io abia astept sa fiu satula de simptome, daca in felul asta sunt sigura ca samburelul e bine

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Teama asta o aveam si eu ptr ca la fel ca tine nu aveam nimic si abaia asteptam sa merg la eco sa imi spuna ca totul este ok,deci inteleg prin ce treci dar stai linistita ca bb este bine.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Ancutz multumesc pt incurajari! Si eu merg la eco pe 8 mai (de marti intr-o saptamana) si cam am emotii

4+
Poze Laura

Mergi la inceput