Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ramo: multumim mult de sfaturi si informatii!! Ne sunt de foarte mare ajutor. Pe mine m-au linistit mult cuvintele tale mai ales cu durerile de burtik ca eu am fix 3 reprize pe zi, tin foarte putin, cateva secunde dar tot ma sperii!

Laurica: acuma-i randul meu! vrei sa vin cu dupa tine??? pai ce-i asta?? bucura-te ca nu simti nimic! atata timp cat testul arata clar pozitiv nimic altceva nu mai conteaza! Savureaza-ti sarcina si fii fericita! Altfel, stii ce te asteapta:

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ma bucur atat de mult ca am gasit acest site,ca pot vorbi cu persoane care trec prin aceleasi stari sufletesti ca si mine. in fiecare dimineata am stari de voma, dar cred ca sunt de la fiere, sunt in a 16zi a CM, si nu m-am mai protejat de 3luni, ultimul CM a venit cu 8 zile mai devreme, am sperat sa fie CM peste sarcina,dar testele mi-au iesit negative. eu am un CM de 34, 35 zilesi nu am facut teste de ovulatie,nu stiu daca se calculeaza la fel ca la CM de 28 zile. credeti ca este posibil sa fiu insarcinata chiar daca testele au iesit negative.
va pup pe toate
violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hai mai, Bubule, io veneam la tine numai cu o si tu vii cu un intreg arsenal Nu pot sa promit ca nu ma mai stresez, dar imi mai iau azi un test si il fac dimineata Sper sa fie foooaaarte pronuntata a doua liniuta, ca daca nu

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Laura-ioana:intrind la subiectul ioana ghinghina....ce vad?+4;felicitari.te stiu de la subiectul lui DOR(pierderea unei sarcini),iti doresc,si de altfel tuturor gravidutelor o sarcina frumoasa,bb-ei sanatosi.Carola,mamica de Robert(2,5 ani)si Kristian(8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Violeta_m_tm bine ai venit. Cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci un test de sange si vei sti mai exact.
Ca veni' vorba...Bubu cum se face testul asta' dimineata la prima ora fara sa fi mancat sau baut cafea...etc. sau poti sa bei cafea ?

nico....in asteptare

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Vio, bulinico: testul de sange se face la orice ora, nu exista restricatii de nici un fel, poti sa bei, sa mananci... doar sa spuneti ca vreti analiza beta hcg pt sarcina! Asa ca succes!!!

Laurica: da mey, eu sunt mai apriga decat tine vin cu toata armata, imi chem si aliatii daca nu te cumintesti . Mie testul de urina tot nu-mi iese cu amandoua liniutele la fel, oi avea eu urina mai diluata, nu stiu dar ai vazut ca la testul de sange mi-a iesit 130.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Azi am sunat la laborator sa intreb in cat timp primesc rezultatul la test si mi-au spus ca in 7 zile pt ca se trimie sangele la Bucuresti.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Gugule la mine, daca-l fac la spital, e gata in aceeasi zi. Incearca si tu la tine la spital, iti trebuie trimitere de internare pt dozare Bhcg de la ginecolog (internare fictiva de o zi).
Violeta si eu cred ca cel mai sigur e testul de sange Bhcg. Iti tin pumnii sa fie pozitiv!
Carola mul;tumesc mult! Esti o draguta ca te-ai gandit la mine
Bubule tot mai sunt ingrijorata, dar nu cat sa ma iei cu

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Laura Ioana, acum am vazut cand ai scris la noi ca esti gravida! Si citind lista am vazut ca la fel e si Bubuleana! Va felicit pe amandoua din suflet, va doresc sa mearga totul bine si sa aveti bebelusi sanatosi!

34+Luiza

Mergi la inceput

Chiqiu multumesc, burtica! Ce putin mai ai Sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa

4+
Poze Laura

Mergi la inceput