Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Bubu,...e nemaipomenit, se dezvolta f bine sarcina la val asta...eu stiu ca minim sa se dubleze, de max n-am auzit...felicitari
din pacate eu n-am vesti bune, mi-a iesit rezultatul 0 si culmea, mi-au venit si uratii inainte sa iau rezultatul..., sa ma invat minte sa mai fiu asa nerabdatoare
dar ma bucur ca amm facut bhcg-ul, altfel incepea cu vaicarerile ca o fi SEU sau ciclu peste sarcina sau mai stiu eu ce liniutze mai vedeam si-i convingeam si pe altii, sa le vada si ei ... oricum, sunt bine si gata sa o iau de la capat
imi pare bine ca v-am cunoscut si sper sa ma intorc la voi curand

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

crissa: ce mai faci, iubita???
vreau sa vii aici cu noi, hai...te asteptam cu drag!!!
multumesc din suflet pt urari

ache: atunci te asteptam aici peste 28 zile, de acord??

teo: multumesc, m-am mai linistit

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Bubuleana, mersi , esti dragutza, ce m-as bucura sa ajung si eu printre voi de luna viitoare!
Felicitari pt. asa o valoare a bhcg-ului!
Iti doresc o sarcina cat mai usoara!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetele si felicitari noilor burtici. Sarcini usoare si bebei sanatosi!

Ache, te asteptam sa revii.

Se pare ca sunteti mult mai documentate decat mine. Vorbiti aici de diferite valori....limbi straine pt mine. Desi sunt la a doua sarcina ... habar nu am ce analize sunt astea (probabil ca le-am facut si eu cu Luca dar pentru ca nu a fost nimic in neregula nici nu m-a interesat sa aflu ce e cu ele). In fine....abia astept sa merg si eu la doctor, sa fac ceva analize, eco...si sa ma linistesc ca este totul in regula.

Pup fetele si bobitele,

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Neatza fetelor!
M-am hotarat si eu luni sa merg sa fac testul de sange si sa-l repet miercuri. Simptomele tot nu au aparut. Am mari probleme cu somnul.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

neatza gravidute!!!

ce faceti??? cum va mai simtit?

gugule: f. bine ca faci testul! las' ca or sa vina si simptomele

alina: ce tare esti! valorile alea sunt cele ale hormonului de sarcina. Am facut acest test de sange sa vad daca sunt gravida, daca nu cumva au gresit testele de urina. Acest test iti masoara valoarea hcg in sange (a hormonului de sarcina) si la o sarcina normala aceasta valoare se dubleaza la fiecare 48 ore in primul trimestru.

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Felicitari Laura, si eu sper sa fiu mamica de ianuarie 2008, astept cu nerabdare sa treaca 8, 10 zile pentru a-mi putea face testul, si sper din tot sufletul sa fie pozitiv, ai grija de tine si de bebele tau

violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!
Nu va mai plangeti ca nu aveti simtome,ca de obicei apar pe la 5,6 saptamani,si dupa aceea o sa spuneti ca de ce v-au trebuit simtome.Pe mine la inceput nu m-au durut sanii deloc,nici acum nu ma dor,dar mi-au mai crescut.Apoi au inceput greturile,nu puteam sa mananc aproape nimic,dar n-am vomat niciodata.Am slabit 2 kg si nu le-am mai pus la loc.Apoi cam din saptamana a 8-a au trecut greturile.Si chiar nu mai aveam nici un simtom de sacina,ma gandeam ca poate s-a oprit din evolutie,Doamne fereste.Pana m-a linistit op mamica si mi-a zis ca e normal,ca s-a obisnuit corpul cu sarcina,si hormonii s-au mai potolit.Dar au aparut alte probleme,masele de minte care acum s-au trezit sa iasa,puroi...etc.Greturi nu am mai avut,doar acum intr-o dimineata cand am baut multa apa si mi s-a facut rau.
Apoi sa stiti ca o sa aveti dureri de burtica,sunt normale pentru ca se intind ligamentele.Poate o sa aveti si niste scurgeri bejulii,si acelea sunt normale,atata timp cat nu sunt inchise la culoare sau rosii.Oricum e bine sa anuntati doctorul,ca sa va dea Urtogestan.Eu am luat fara sa-mi spuna si cand m-am dus la el si el mi-a dat.Aceste scurgeri sunt normale,pentru ca se fixeaza bebele si se intind ligamentele.
Scuze ca ma bag si eu pe aici,dar si eu cand am avut probleme,mi-a raspuns o mamica de octombrie si mi-a facut tare bine.
Si fetelor,cel mai important,nu va stresati,nu va inervati ca starea pe care o aveti se transmite la bebe.Si sa stiti ca nici o sarcina nu seamana cu alta.Nu va uitati ca alta are simtome si alta nu.Si daca cumva ,Doamne fereste se intampla ceva rau,nu va ganditi ca vi se va intampla si voua,si nu lasati sa va afecteze.
O sa fie bine!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, fetelor
Daca ma credeti mie imi este frica sa imi fac analiza la sange! Daca nu evolueaza bine macar aflu un pic mai tarziu si mai sper, mai visez...Cred ca voi astepta ecografia de pe 8 mai
Anca te asteptam luna viitoare
Crissa Alinaalex va asteptam cat mai repede la noi la odisee
Gugu sigur vor iesi valorile care trebuie Esti mai curajoasa decat mine!
Bubu sper ca te-ai mai linistit, nu? Ca altfel stii ca o ai promisa
Ramo multumesc ca incerci sa ne linistesti (mai ales pe mine)....dar io tot am pasarelele mele...un stol intreg Nu stiu cum sa va zic: nu ma gandesc neaparat ca-i ceva rau, dar ma intreb mereu de ce nu am nici o treaba, nici macar nu s-au marit sanii, nici nu sunt tensionati, nici sfarcurile, nimic, nimic, nimic Gata incerc s-o las mai moale ca va stresez si pe voi, pana la urma!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Violeta multumesc mult! Sper din suflet ca peste 8-10 zile sa te inscrii pe listuta noastra

4+
Poze Laura

Mergi la inceput