Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laura, la sarcina asta am zile si zile. Sanii ii am mariti dar parca nu ma dor, poate doar o usoara jena. Greturi am dar nu in fiecare zi si nu sunt foarte deranjante. In schimb fac pipi si sunt balonata. Astea doua sunt cele mai suparatoare simptome de pana acum.

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

http://new.photos.yahoo.com/lucalina78/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Danuta eu am reusit sa ma programez abia pe 30 mai. E cam mult pana atunci insa ma consolez cu faptul ca o sa se vada numai bine BB atunci si o sa aud cu siguranta si inimioara.
Eu ti-am recomandat metodele de informere a sotului insa nu le-am pus in aplicare pt ca eram prea uimita si nici nu aveam rabdare sa mai pun ceva la cale. Oricum a fost frumos pt ca am aflat ca sunt gravi chiar de ziua mea. parca si acum mi se pare ca e prea frumos ca sa fie adevarat.
Laurica am uitat sa-ti spun ca am inceput sa am probleme cu si ieri m-a cam durut burtica. Am luat pt prima data o no-spa.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor nu pot sa va spun cat sunt de fericita ca discut, din nou, despre simptome de sarcina Parca as fi la prima sarcina, asa ma simt

Gugule tre sa ai grija mare sa eviti constipatia (e valabil pt toate). Trebuie sa mancam multe fibre (sunt iaurturi de la danone cu fibre si mi-am luat si cereale sa pap cu lapte), ca sa nu avem probleme cu
Pe 30, iubita, sigur vei auzi inimioara si vei vedea si ceva mugurei de membre

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor sa va dau un pont in legatura cu constipatia,zilnic un pahar de suc facut din portocale si o grefa,la mine tine de 2 saptamani super bine.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

cornelia: bine ai venit!!!

eu de azi noapte am avut dureri de burtik ca la CM, m-am speriat rau de tot azi mi-au mai trecut dar nu prea sunt in apele mele. Bine macar ca n-a curs sange, ca de-aia mi-era frica.

fetelor, in legatura cu constipatia mancati ananas: face minuni!
si in general incercati sa mancati: cereale cu lapte, salate, legume, multe fructe, iaurt Activia si cativa litri de apa pe zi. E excelent asa! Eu n-am probleme

La mine simptome ar fi:

- durerile de burtik ca la CM
- somnolenta la greu
- o balonare continua, am o burtik imensa
- un nod in gat si o usoara senzatie de greata
- daca stau prea mult pe scaun, in fund, incepe sa ma doara burtik. Se pare ca lui bebe nu-i place decat in picioare sau culcat
- transpir foarte mult
- sete continua, mi-e groaznic de sete tot timpul
- dorm fff aiurea, ma trezesc noaptea ff des, ziua mor de somn...
- sanii sunt sensibili si durerosi noaptea, mai ales in centru, in zona sfarcurilor, dar ziua sunt OK

zuzelor, laurica, gugu, alina, danuta, cornelia, andradda, irda, raly: va pup din toata inima

ancutza: ce bine ca mai treci pe la noi

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bubuleana simptomele de CM si eu le-am avut pana la 6 sapt. Cred ca-i normal la unele fete!

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Ancutzule o sa-mi fac si eu suculet asa Suna yammy

Bubule cred ca ai un Popey in burtica si-si incordeaza muschii mai repede, deci si uterul tre sa se intinda mai repede Sa iei no-spa si seara, inainte de culcarica Ananas nu pot sa mananc ptc imi vine rau numai cand ma gandesc la el Nu-mi mai place de ani de zile, nu stiu de ce
Din toate simptomele pe care le-ai enumerat unul singur am si eu: sete, la greu

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

fetelor multumesc pt sfaturi. Eu azi dimineatza chiar mi-am facut un suc de portocale. Ananas pap de cateva zile. O sa mananc mai mult kiwi ca ala ma ajuta inainte. Eu iaurt si cereale nu pot sa mananc pt ca sunt dulci si mie nu-mi plac dulciurile, nici sa nu aud. O sa-mi cumpar niste fibrosan ca si ala face bine.

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

A! mai exista un remediu fara gres pt-prunele uscate

iunie 2006
GUGU proaspata4S+

Mergi la inceput

Gugulee pai nu cereale dulci, mamica! Pai ne facem cat casa Sunt din alea Fitness fara zahar, miere sau altceva! Sunt cam dar fac tare bine

4+
Poze Laura

Mergi la inceput