Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici cum te simti?
Am aflat de la Aspirante ca Irlandeza este insarcina.Stiti ceva?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutz este, este Irlandeza Nu vrea sa vina, inca, aici ptc ii e frica! Incepe sa faca tratament pt mentinere (si-a luat din tara pt 2 luni) si speram sa fie bine de data asta
Eu ma tot plang ca ma simt bine! Nu simt nica-nica! Parca n-as fi gravida si mi-i teama! Azi m-a cam durut in parte dreapta, unde am singura trompa, si am inceput sa ma gandesc la SEU

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Doamne ce ma bucur ptr ea,sper sa fie bine,ba nu SIGUR o sa fie bine de data asta.
Eu nu am avut nimic pana acum,am vomat o singura data asa ca nu te stresa din cauza asta ca poate esti norocoasa si scapi de starile alea urate.La inceput am avut si eu dureri in zona trompelor si a ovarelor,adica in partea dreapta ca doar asta este buna,asa ca nu te ingrijora ,stai linistita ca totul o sa fie bine.Iei tratament de sustinere?

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

alina: succes! te asteptam aici luna viitoare!

ancutz: voi repeta analiza sapt viitoare insa mi-e tare frica de mola pt ca valoarea normala ar fi trebuit sa fie in jur de 50 nu 130! mi-e o frica de mor

Laurica: parca esti ramo, si ea se vaita ca nu are simptome deloc pana pe la 6 sapt cand nu i-au mai trebuit Stai linistita ca fiecare sarcina e diferita si fiecare organism e diferita. Eu personal cunosc cateva gravidute care n-au avut simptome deloc pe timpul sarcinii asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Iar intepatura pe partea dreapta e din cauza corpului galben care in perioada asta secreta progesteron si lucreaza de zor. Si eu simt la fel pe partea stanga unde am ovulat.
La mine nu are cum sa fie gemeni ca am avut un singur folicul pe OS si nu avem nici unul gemeni in familie, pe tot arborele genealogic

andradda: bine ai venit printre noi!!! cum te simti? ceva simptome??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Fetelor ,
Cat ar trebui sa fie valoare la beta hcg la o sarina de 2 saptamni.

Am ovulat pe 13 si ciclul trebuie sa vina pe 2 mai.
Am facut beta hcg aseara si am valoarea 25.
E bine?

Astept cu nerabdare raspunsul vostru.

Va pup,

Mergi la inceput

Raly la 3 saptamani are valoarea cuprinsa intre 5 si 50,la doua nu stiu sigur,dar eu zic ca este bine.

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Raly eu cred ca-i buna valoarea! Ai facut test de urina? Astept sa intri sa ne dai datele tale

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Raly: valoarea este buna insa tb sa o repeti la 2 zile. In cazul unei sarcini normale valoarea se dubleaza la 48 ore.
Si eu am avut tot valoarea 25 in a 10-a zi de la ovulatie

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bubule am trecut sa vad ce mai fac fetele pe aici si nu mi-a venit sa cred cand am vazut!Ma bucur mult pentru tine!!!
FELICITARI!!!
O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!

sper sa ma alatur si eu la odiseea asta ca tare mult imi plac fetele de aici

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Bubuleana, a propos de valori, ca sa te mai linistesti putin vreau sa-ti zic ca am o colega(Oana26) care in Z12 avea 7,5 (dar cred ca lab. i-a gresit testul de sange, i-au zis chiar ca nu-i insarcinata ), apoi a2a zi 164 (alt lab.) si dupa alte 48 de ore 650...si are gemeni
Aaaaa, si-mi amintesc ca si Ramonella avea la 4S valoarea...11375(am rasccolit mesajele ei si-am gasit exact valoarea) si are doar un samburel in burtica
Laura, fa si tu analiza la sange...mai scapi de-o grija!!!

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput