Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 27
Mercedes spune:
mamidestefan- bafta la examen, mai ai un pic pana intri in focuri.
aidaciolac- felicitari pentru kg pierdute.
gabi_j -bafta la slabit in continuare si sa nu te abati cum am facuto eu.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
mamidestefan- bafta la examen, mai ai un pic pana intri in focuri.
Merci mult ..colegutza
..SUNT DEJA "IN FLACARI" 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MissJJ spune:
Buna fetele!
Iaca revin si eu dupa o perioada fara net.
Ma bucur sa fiu din nou alaturi de voi. Eu legat de greutate vad ca iar stagnez pe la 58, am 58,6 momentam dar am mai si calcat stramb cu niste fast food ca nu prea am avut timp de gatit.
Noi ne mutam la sf lunii iunie, in sf ne-am gasit casa si acuma asteptam sa se elibereze ca sunt alti chiriasi momentan acolo. Si ne grabim sa ne mutam ca vin si ai mei sa vada nepoata in august de pe 14 si stau pana pe 3 sept iar mama o sa ramana mai mult pana in iarna sa vada daca ii place aici si daca vrea sa ramana mai mult sa ma ajute cu baby ca sa pot munci si eu ar fi perfect. Plus in august vrem sa facem si cununia civila ca sa reusesc pe urma sa imi schimb si eu actele, ca la fata am reusit sa ii facem certificat de nastere romanesc si acuma joia urm aplicam si pt pasaportul ei.
Mai intru sa va mai povestesc zilele urm ca ma striga printesa. Pupici din nou la toate luptatoarele si spor la scapat de kg.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
miri__b spune:
hello.
felicitari fetelor cu vointa. vreau sa ma inscriu si eu pe liste, poate dc primesc batai virtuale reusesc sa ma abtin si eu de la dulciuri.
cand aveti timp ma invatati si pe mine cum sa ma inscriu?
Miri si
David - 23.12.2005
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mirib
hello.
felicitari fetelor cu vointa. vreau sa ma inscriu si eu pe liste, poate dc primesc batai virtuale reusesc sa ma abtin si eu de la dulciuri.
cand aveti timp ma invatati si pe mine cum sa ma inscriu?
Miri siDavid - 23.12.2005
BINE AI VENIT

Ca sa fii in listutza ..ne dai datele tale ..si le trec eu acolo..
De cind vrei sa incepi ??

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

miri__b spune:
de azi incep
am 1.65, 71 kg, nascuta pe 13.09.1974.
mai trebuie ceva?
Miri si
David - 23.12.2005
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mirib
de azi incep
am 1.65, 71 kg, nascuta pe 13.09.1974.
mai trebuie ceva?
Miri siDavid - 23.12.2005
Esti in listutza

Sa ne dai si greutatea target (la cit vrei sa ajungi) ..si pozici
..daca ai ?
LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS 

LIDIA si
miri__b spune:
Lidia, eu visez la 52, dar macar la 58 sa ajung.
si cu pozele e cam problema ptr ca imi place sa fac poze altora
, si in concluzie eu la fiecare descarcare nu am nici o poza, fff rar se mai gaseste cate ceva.
Miri si
David - 23.12.2005
gabi_j spune:
Fetelor, eu sunt in continuare pe baricade. Saptamana trecuta joi/vineri trebuia sa dau raportul, dar efectiv nu am avut chef sa ma cantaresc!!! Am sa dau raport saptamana asta. Ma consoleaza mult aprecierile primite de la cunoscuti, care ma lauda, si sincer, imi pica foarte bine.
Ieri am papat un ou fiert, varza calita cu bucatele de piept de pui si un pic de sos de rosii, in rest fructe: cirese si un pepene galben mititel. Sambata am iesit in oras, si am fost partial cuminte: salata cu piept de pui, si doua globuri mici de inghetata 'light', ca mai nou este si din asta. Asta a fost dupa ora de gimnastica.... :)
M-am apucat de invatat intensiv. Sper sa nu incep cu rontaitul de prostii.
Va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
miri__b spune:
am trecut cu bine de prima zi. am luat o inghititura de ou dar turbam de foame , simteam ca nu pot doar salata. pe cantar de dim tot 71, dar asta dupa ce bausem apa obligatorie.
Miri si
David - 23.12.2005