Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Am primit acuma www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2559&colectia=" target="_blank">cartea aceasta. Abia am reusit sa o rasfoiesc. Mi se pare foarte ok. Ma gandeam ca poate va intereseaza.

Miri_b eu iti recomand sa te cantaresti doar o data pe saptamana.
La salate sa folosesti sos de rosii, tot felul de condimente, uscate sau proaspete, sa ii mai dea un pic de gust. Eu am pus si cateva picaturi de ulei de masline, chiar daca nu era recomandat. Daca nu puneam ulei, simteam ca parca nu imi aluneca pe gat verdeturile alea. Sa mananaci multe fructe. Acuma e bine ca sunt cirese si capsuni. Eu inca si acuma mananc foarte multe fructe in fiecare zi. Daca pana dupamasa nu mananc (fructe) simt ca innebunesc!
Haideti, sa nu ne lasam, si sa continuam lupta!!! Nu mai este mult si ni se alatura cea mai inversunata razboinica - LIDIA!!!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am mai slabit si eu 1 kg am ajuns la 79.7 kg e ok avand in vedere ca am sarbatorit ziua fetitei mele

gabi_j- asa mai merge simt in postarea ta ca esti revolutionara cu k, sunt convinsa ca vei reusi. Asa si bafta la examene!

mirib- bine ai venit!

aida- cum merge??

Bafta la slabit la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

Haideti, sa nu ne lasam, si sa continuam lupta!!! Nu mai este mult si ni se alatura cea mai inversunata razboinica - LIDIA!!!

Gabici

Multumesc mult ...
Dar azi merit multe bice pe spate ...
ca am cam sfeclit-o cu examenul asta

Noroc ca rezultatele vin in august ..
de ziua lui fiu-miu ..

Sper ca macar la al doilea sa ma mobilizez mai
bine ..mai ales ca am o saptamina in fata .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Lidia, hai pune-te cu burta pe carte!
Eu sunt sigura ca o sa obtii un rezultat satisfacator la examenul pe care l-ai dat. Poate esti tu prea exigenta.
Eu ieri am avut spor foarte bun la invatat, in schimb azi abia am recapitulat cate ceva, si am studiat cam 25% din ce mi-am propus...

In schimb, cu dieta stau bine - de ceva vreme nu am mai mancat prostii, numai chestii permise. Azi am papat 2 oua fierte, o conserva mica de ton light, 2 felii de telemea slaba, lapte batut si cirese.
Maine vine mama la mine, pe cand vin acasa ma asteapta cu supica de rosii si conopida la cuptor. yummy

Am citit cateva pagini din cartea de care v-am mai spus, si pare foarte interesanta. Cred ca ma va ajuta mult, in primul rand psihic, si in al doilea rand cu exercitiile si indicatiile foarte detaliate ca sa mai slabesc. Acum deja sunt prea obosita sa mai continui. Fac un dus, si la nani.
Sa aveti somnul usor!

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

azi m-am urcat pe cantar aveam sub 70. de la 71. dar pe cantarul meu nu pot pune baza. pe cel de la salon aveam dupa tratament 72.3. o sa ma iau dupa ala.
si ieri am reusit sa ma abtin de la multe. mai putin un pahar cu bere. dar aseara am mancat o gramada. multa ciorba de rosii si dupa aia salata de rosii.ziua nu mi-a fost foame. am mincat 2 porto si un mar.
am inteles faza cu cantarul.
imi convine dieta asta, sper sa nu ma abat de la ea.-prea tare.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Miri_b felicitari!!!
E super fain cand schimbi prefixul!

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nu am mai scris de mult , vad ca am ajuns in lista de prietene si va multumesc. Sa stiti ca va urmaresc rezultatele. Eu am reusit sa slabesc pana la 68 de kg deocamdata deci 6 fata de greutatea initiala cu care m-am inscris la voi. Nu v-am mai scris din cauza ca nu ma tin de superdieta asa ca scriu la un alt subiect.
Succes in continuare si va mai urmaresc .

Mergi la inceput

Chiara - felicitari pentru kg pierdute, si merci ca ne-ai scris ca... nu ne mai scrii...

Gabici

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by gabi_j

Am primit acuma www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2559&colectia=" target="_blank">cartea aceasta. Abia am reusit sa o rasfoiesc. Mi se pare foarte ok. Ma gandeam ca poate va intereseaza.

M-au omorat cartile astea. de teorie sunt plina. practica ma omoara. ad facaletul peste mana cand e intinsa la prajituri.

Mergi la inceput

scuze. nu am invatat sa folosesc butoanele din dotarea DC.ptr astea nu exista carte? se vede ca sunt membru incepator.

Mergi la inceput