Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 29
miri__b spune:
mancam acu niste zacusca si ma apuca nervii. de ce nu trec si ai nostri valoarea nutritiva a continutului? la produsele de import si pe eticheta aia de 3 cm se trece acolo macar calorii/100g, dc nu si compozitie . astia vinete, ceapa ardei. nu vinete 10%, ceapa 3%.ei poate nu va intereseaza dilemele mele.
Miri si
David - 23.12.2005
Cosmy spune:
Pupici tuturor!
Sunt pe repede inainte asa ca.....raport final saptamana 5:75.5 kg.Se pare ca merge mai greu acum.....dar sunt hotarata sa repet dieta in luna august
aaa, sa nu uit...sambata dimineata plec la mare pt o saptamana, deci rezultatul meu final il voi posta abia dupa 16 iunie

Cosmina&D-ra Daria(20.04.2004)
aidaciolac spune:
Salutare , salutare !
M-am intors dupa o scurta absenta.
Am 97 kg - e bine avand in vedere ca am avut o saptamana grea (1iun - ziua mea de nastere , rusii care au venit si au plecat , plus 3 zile de stat in spital cu Emma).
Va doresc toate cele bune!
Aida - mama de pisica mica.

Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Felicitari pt. rezultatele obtinute cu "superdieta"!
Chiar ca aveti vointa, mie mi se pare cam drastic regimul alimentar. Am tinut si eu candva diete, dar nu pe termen lung....mai mult de 4-5 zile nu rezist fara sa "calc stramb". In privinta dulciurilor rezist tentatiei, dar la capitolul "paine" stau f. prost. Ieri am dat peste mesajele voastre, vad ca voi sunteti la finalul dietei...daca nu cumva ati si incheiat-o. Chiar daca v-as fi descoperit mai devreme, n-as fi putut sa urmez dieta alaturi de voi pt. ca la vremea aceea inca alaptam. Am incheiat cu alaptarea cam acum o sapt. si ma gandesc serios sa ma apuc de vreo cura de slabire. Vorba vine...serios, ca tot aman momentul.
Sigur ca-mi doresc sa dau jos kg cu care m-am pricopsit in perioada sarcinii (si inca vreo 4 in per. alaptarii), dar...cam greu sa ma hotarasc sa incep cu dietele.
Trebuie sa citesc cu atentie ce presupune regimul vostru si cum anume se procedeaza, ca n-am inteles prea bine ce e cu "saptamana A", "sapt. B", etc.
Mai e cineva la inceput de dieta?
Inca o data, felicitari!!
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Buna, fetelor!
Felicitari pt. rezultatele obtinute cu "superdieta"!
Chiar ca aveti vointa, mie mi se pare cam drastic regimul alimentar. Am tinut si eu candva diete, dar nu pe termen lung....mai mult de 4-5 zile nu rezist fara sa "calc stramb". In privinta dulciurilor rezist tentatiei, dar la capitolul "paine" stau f. prost. Ieri am dat peste mesajele voastre, vad ca voi sunteti la finalul dietei...daca nu cumva ati si incheiat-o. Chiar daca v-as fi descoperit mai devreme, n-as fi putut sa urmez dieta alaturi de voi pt. ca la vremea aceea inca alaptam. Am incheiat cu alaptarea cam acum o sapt. si ma gandesc serios sa ma apuc de vreo cura de slabire. Vorba vine...serios, ca tot aman momentul.Sigur ca-mi doresc sa dau jos kg cu care m-am pricopsit in perioada sarcinii (si inca vreo 4 in per. alaptarii), dar...cam greu sa ma hotarasc sa incep cu dietele.
Trebuie sa citesc cu atentie ce presupune regimul vostru si cum anume se procedeaza, ca n-am inteles prea bine ce e cu "saptamana A", "sapt. B", etc.
Mai e cineva la inceput de dieta?
Inca o data, felicitari!!
Bogdan Andrei (29.11.2006)
BINE AI VENIT

miri_b a inceput luni (04.06.2007)
iar eu o voi relua miercurea viitoare ...
asa ca inca mai ai timp sa te hotarasti ..
Dar sunt fete care tin varinta lunga (B) de
12 saptamini (gabi_j si mercedes) ..
asa ca are cine sa te sustina
Sa ne scrii ..daca te incumeti

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
miri__b spune:
Hello fetele!
rezist si nu prea. aseara am facut paste cu scoici ptr sotzul meu si am gustat" sa vad dc sunt condimentate"
acum am mereu un mar in geanta. trec pe langa MC, TIPTOP,FORNETTI, S.A.M.D, SALIVEZ SI SCOT MARUL DIN GEANTA.
Pe cantarul de la salon am dat jos juma de kil in 2 zile
.DA DOAMNE!
mamicilor care sunteti in sesiune va urez bafta multa si celorlalte spor la dieta.
Miri si
David - 23.12.2005
aidaciolac spune:
Eu nu ma leg de niste saptamani .
Daca ma intrebati in ce saptamana sunt cu cura , nu stiu ce sa raspund.
Eu cred ca aceasta cura se poate potrivi foarte bine unui nou stil de viata. Eu ma simt foarte bine , iar acul cantarului se duce constant in jos.
Dimineata aveam 96,5 kg.
Este adevarat ca fiind o mare ciococolica la 4-5 zile , calc pe de laturi , am casa plina cu cioco , bomboane de cioco ... pentru fetita mea .
Calc pe de laturi cu o bucatica si ma gandesc ca daca mai iau o bucatica tot acelasi gust l-ar avea , dar mi-ar face rau.Asa ca ... nu prea mai vad ciocolata si nu mai salivez la ea.
Asa ca voi scrie ceva mai mult timp aici.
Va doresc toate cele bune si bafta la kg date jos !

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mirib
Hello fetele!
Pe cantarul de la salon am dat jos juma de kil in 2 zile.DA DOAMNE!
mamicilor care sunteti in sesiune va urez bafta multa si celorlalte spor la dieta.
Miri siDavid - 23.12.2005
..merci mult ..cam greu cu sporul la invatat Ca sa fac modificari in listuza ..adica sa primesti floricele
sa ne dai cintariri de dimineata ..pe pielicica goala
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Eu nu ma leg de niste saptamani .
Daca ma intrebati in ce saptamana sunt cu cura , nu stiu ce sa raspund.
Eu cred ca aceasta cura se poate potrivi foarte bine unui nou stil de viata. Eu ma simt foarte bine , iar acul cantarului se duce constant in jos.
Dimineata aveam 96,5 kg.
Asa ca voi scrie ceva mai mult timp aici.
Va doresc toate cele bune si bafta la kg date jos !
Te uiti pe prima pagina ..si vezi in ce zi ai inceput..
apoi calculezi cite saptamini ai ..
si nu uita sa te uiti si la floricele
...
...si spor la slabit LIDIA si
mamidestefan spune:
Dragele mele 
Ne apropiem de finalul celei de a sasea batalii cu kilogramele ..
rezultatele de pina acum sunt spectaculoase
..
unele din noi sunt deja finaliste
..DAR...
sunt luptatoare pentru care 
razboiul continua..
Asa ca sa inceapa...

BATALIA NR.7 

LIDIA si