Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap6)
Raspunsuri - Pagina 22
aidaciolac spune:
Hello , sper maine sa schimb si eu prefixul la raport.
E posibil in prima saptamana sa dau jos cate un kg pe zi?Eh !Ar fi ceva!
Eu nu am program de mancat si nu imi fac planuri (m-ar face sa ma gandesc tot timpul la mancare) , asa ca ma duc cand mi-e foame si mananc ce apuc din alimentele permise.
De obicei in a 3-a zi de cura pacatuiam cu ceva bun si dulce cu crema gretoasa .Inca nu am terminat ziua a 3-a dar nu sunt sanse sa pacatuiesc.
Va pup si sa cresteti in kg date jos.
Hihihi!
Primesc maine floricele?
Aida - mama de pisica mica.![]()

gabi_j spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Eu nu am program de mancat si nu imi fac planuri (m-ar face sa ma gandesc tot timpul la mancare) , asa ca ma duc cand mi-e foame si mananc ce apuc din alimentele permise.
De obicei in a 3-a zi de cura pacatuiam cu ceva bun si dulce cu crema gretoasa .Inca nu am terminat ziua a 3-a dar nu sunt sanse sa pacatuiesc.
Va pup si sa cresteti in kg date jos.
Hihihi!
Primesc maine floricele?
Aida - mama de pisica mica.
Aida, 1 kg/zi... este mult prea exagerat! Asa ceva nici macar sa nu iti doresti! Mie mi se par mult si 2 kg/saptamana, daramite 7! Boala curata, si dupa aia pui inapoi de 3 ori cat ai slabit! Mai bine incet dar sigur, si daca e posibil pentru totdeauna. In plus, e mai bine sa nu iti faci iluzii, si sa pui stacheta un pic mai jos. Asta, bineninteles nu inseamna ca sa nu fii ambitioasa, doar realista. Deceptiile te fac una doua sa te lasi de orice, mai ales de dieta.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
mamidestefan spune:
quote:
Primesc maine floricele?
Eu zic ca ar merita sa faci o cintarire miine dimineata
(sa fie inainte de apa ..la pielicica goala ) ..
ca vor fi deja 3 zile trecute de SUPERDIETA ..si sigur se va vedea la cintar..parerea mea

E foarte motivant in primele zile ..ca se pierde destul de bine
..dar cert e ca nu sunt sunculitze ..ci mai multa apa ..
abia dupa primele 2-3 kg ..incepe sa se topeasca si grasimi..
Aaa si trebuie sa luam in considerare ca se pierd mult mai usor
kilogramele cind pleci de la mai multe ..
asa ca iti tinem pumnii

ca miine sa strigi dupa vreo 3 floricele
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aidaciolac spune:
Hm , a fost un gand !La 103 kg ale mele pe 1,71m parca nu mai ai rabdare.
Nu am zis ca vreau sa slabesc 40 kg in 6 saptamani (inca nu m-am hotarat care tin) , dar 15 kg parca m-ar mai tenta.Oricum , fara nici o grija , eu slabesc in primele zile (prima saptamana)si dupa aceea nimic.
Eu acum nu ma infometez ca altfel deja as fi renuntat.Cum am spus mananc (infulec) cand mi-e putin foame doar din alimentele permise .
Ca sa nu mai zic ca eu am de unde sa dau jos.
Pupici si multumiri de suport.

mamidestefan spune:
quote:
Hm , a fost un gand !La 103 kg ale mele pe 1,71m parca nu mai ai rabdare.
Pupici si multumiri de suport.
Eu ma bucuram si la 100 de gr date jos ...si ma cintaream in fiecare
zi ...
ceea ce e putin exagerat ...
dar pentru mine ..era motivant..si ma tinea in priza ...
asa incit nu am calcat strimb deloc pe parcursul celor 6 saptamini .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

aidaciolac spune:
Fetelor , v-ati uitat pe National Tv in seara asta la Nasul (cred)?
A fost doctorul ..?? ,care nu este de acord cu mancarea animala.
Mama , mama parca ma bate gandul sa incerc toata saptamana numai cu vegetale sa vad daca rezist si apoi mai vedem.A zis ca daca ajungi sa tii 4 saptamani nici nu mai vrei sa mananci carne , oua , lapte.
Vrea sa faca o emisiune la tv (nu a zis postul)in care sa invete oamenii sa manance sanatos prin practica.
Somn usor!

mamidestefan spune:
quote:
Fetelor , v-ati uitat pe National Tv in seara asta la Nasul (cred)?
A fost doctorul ..?? ,care nu este de acord cu mancarea animala.
Mama , mama parca ma bate gandul sa incerc toata saptamana numai cu vegetale sa vad daca rezist si apoi mai vedem.A zis ca daca ajungi sa tii 4 saptamani nici nu mai vrei sa mananci carne , oua , lapte.
Vrea sa faca o emisiune la tv (nu a zis postul)in care sa invete oamenii sa manance sanatos prin practica.
Somn usor!
uite un link aici..unde poti vedea si alte emisiuni cu el..
eu l-am pus pe prima pagina ...dar e cam greu de vazut ...dupa lista lunga de luptatoare..prietene..etc
LIDIA si

gabi_j spune:
Sa stiti ca nici eu nu mai am pofta de carne... in mod normal de maine intru in saptamana 7, si as putea sa incep sa mananc carne de pui, dar parca nu mi-e mai pofta de loc de carne. Si pe mine ma bate gandul sa devin cat de cat lacto-ovo-vegetariana, si sa mananc care doar ocazional. Nu pot si nici nu vreau sa imi impun sa nu mai mananc carne niciodata in viata mea.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
aidaciolac spune:
Buna ziua!
Azi am 3 floricele , cantarul meu areta putin putin sub 100kg.
Ma simt foarte bine si vreau sa va spun ca si mama mea a inceput cura.
Gabi j - nici eu nu vreau sa imi impun sa nu mananc carne , dar daca se poate , atunci de ce nu!?
Eu sunt mare amatoare de dulciuri , asta e marea mea problema.Inca nu imi face nimic cu ochiul desi am destule miam miam prin casa pentru pisicuta mea.
Va pupacesc si sa auzim de kg in minus !

mamidestefan spune:
quote:
Buna ziua!
Azi am 3 floricele , cantarul meu areta putin putin sub 100kg.
Ma simt foarte bine si vreau sa va spun ca si mama mea a inceput cura.
Gabi j - nici eu nu vreau sa imi impun sa nu mananc carne , dar daca se poate , atunci de ce nu!?
Eu sunt mare amatoare de dulciuri , asta e marea mea problema.Inca nu imi face nimic cu ochiul desi am destule miam miam prin casa pentru pisicuta mea.
Va pupacesc si sa auzim de kg in minus !
FELICITARI ...Aida 
Si la mine dulciurile ..de fapt ..ciocolata ..e slabiciunea mea ..
daca nu ar fi fost inventata .cred ca nu as mai fi tinut nici o dieta ..niciodata
LIDIA si