Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce liniste

va distrati.......pai bine faceti .......va doresc distractie placuta in continuare ........

diploimi pare rau pt Luca,dar eu cred ca nu este grav daca ii dai lapte pasteurizat de 1.8 grasime,Antoine din asta bea intreadevar este imbogatit cu niste vitaminii si fier,ca este un lapte special pt pitici de la 12-36

codruta asa este Antoine tot timul:"trezire este la 6 dimineata" si citeodata duminica se trezeste si la 5,bucuria lui Ta-su care isi face planuri ca o sa doarma mai mult

gata la masa ca dupa plecam si noi in parc

romanii de aici se duc sa manifesteze azi la ora 14 pt Basescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !

Chiar toata lumea a plecat in vacanta ?Ce bine de voi !

Eu sunt nevoita sa stau tot singurica (nu chiar singura , ca atunci mi-as fi putut face de cap , dar asa mai am doi iezi pe linga mine care ma suprasolicita ),desi sotul e liber .El profita de zilele astea libere ca sa faca modificari , renovari la salon si trebuie sa stea toata ziulica pe acolo .Ieri a mai si plouat si nu am putut iesi din casa , asa ca va imaginati ce we am eu .

Azi trebuie sa ajung urgent la dr cu Mihnea .Se repeta istoria de acum 2 ani ,cind dupa episodul cu stomatita aftoasa s-a manifestat dermatita atopica .Si acum e plin de pete , are o eruptie pe miini si picioare in special care e mai pronuntata la caldura .Dr l-a vazut simbata si nu s-a putut pronunta cu certitudine ,mi-a spus sa ii dau claritine si calciu zilele astea ,si azi sa ma duc sa ii fac analize complete .

Ciudat e ca nu e singurul copil din grupa lui care a facut asa ceva .Mai sunt inca 2 si o educatoare.In cazul lor la fel de greu s-a putut pronunta un diagnostic ,dar pina la urma au ajuns toti la concluzia ca e o alergie la ceva .

Diplodocus si Codruta ,multa sanatate lui Luca si Petrei .

GABI35+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Catush, eu nu am cumparat de la mica publicitate, dar am fost la o tipa acasa sa vad niste produse second hand pe care le vindea pe DC; erau ok.
Irina, mutare placuta parintilor tai. Cred si eu ca e ciudat sa se mute ai tai din casa copilariei; si ai mei vroiau sa se mute, dar m-am uitat urit la ei si au renuntat.
Casiana, cel putin in IT, din ce vorbesc colegii de breasla, toti "omologii fracezi" sint .

Sanatate tuturor copiilor bolnaviori si distractie placuta pentru cele care nu sint la munca. Am fost la Kidex vineri, am gasit aproape toate jucariile dar n-am luat decit citeva; copilul nu a vrut sa probeze nici o pereche de sandale, asa ca n-am mai luat nimic altceva. Ne-am intilnit la Kidex cu Kid si Ruxandra cu piticii - foarte frumosi si foarte cuminti. Ieri ne-am intilnit cu Maria Ramonei, sper sa reusesc sa pun poze, sa vedeti cum se dau fetele amindoua odata pe tricicleta. Miruna se aseza azi dimineata in portbagaj, o astepta pe Maria sa se aseze pe locul soferului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Intru si eu repede, ca avem treburi la greu pe aici .

La Multi Ani Norina pentru ieri ! Sap dupa numarul tau de telefon!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Multam' pt urari Jadi si Alinam Jadi, Sper sa fie frumos afara dupa amiaza sa ne putem inatlni, ca nu ne-am vazut de anul trecut.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Se pare ca am avut o sarbatorita pe ziua de ieri.Norina,La multi ani!multa fericire si sanatate!

Ioana,esti tot in negicieri legate de numele fetitei din burtica sau ati ajuns la concluzia finala?

Gabi,imi pare rau ca ai probleme cu Mihnea.Nu era ceea ce-ti lipsea acum.Multa sanatate.

Mergi la inceput

Norina, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie!
Diana, sotul meu isi face de cap, tot nu a ales nume; de fapt mi-a zis de cind i-am bagat lista de optiuni sub nas ca niciunul nu ii place mult, dar eu tot sper ca pina la urma sa se obisnuiasca cu ele.
Gabi, v-ati intors de la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjurica la fete,

Vacanta placuta celor care ati evadat.

Norina, La Multi Ani! Tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi .

Gabi, multa sanatate iezilor.

Ioana, esti la munci, nu v-au dat liber azi?

Irina, .

La noi s-a terminat greva laptelui din fericire, Victor e din nou vesel si bine dispus.
In schimb a facut kk moale, nu des dar moale, apogeul fiind ieri cand a facut si mult si moale in somn, s-a umplut pe el, patul, jucariile, etc, s-a "distrat" sotul decontaminand zona.

Intrebare: in cazuri similare voi dati medicamente pt diaree sau numai regim alimentar? Si ce medicamente? Eu nu am nimic in casa pt diaree si habar nu am ce se poate da.

Pupaturi, o zi buna,

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Anto, de unde liber .. As fi putut sa imi iau o zi din concediul de odihna, dar sint socrii veniti si nu imi convine sa-mi consum zile de concediu cu ei. Bine ca e vesel Victor; eu ii pun Mirunei Biotics Baby in lapte, sint niste prafuri cu bacili nushdecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, mersi, .
Te inteleg cu socrii, eu faceam schimburi de tura sa stau mai mult la serv cand erau aici.

Pup fetele x3

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput