Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

kristinuta, ce frumos ca mergeti la Moeciu! Sa va distrati bine!Am admirat intre timp cativa copilasi: maria de andreeea: frumoasa foc; mihnea de diplodocus, de asemenea dulce dulce (si ce poze superbe!); Sara (norina):frumoasa si eleganta, asa cum ii sta bine oricarei domnisoare; Iaris, scump si el. Celelalte fete vad ca nu au poze.sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Valen, as pune si eu ceva poze noi dar cum sa fac? Alexia nu a gasit altceva de bagat in gura decat cablul USB al aparatului foto si acum nu-l mai recunoaste calculatorul.Oare oi putea cumpara alt cablu?Se gasesc separat , la vanzare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alexutza lasa cablul la uscat bine si poate merge. La mine imi dadea mesaj la calc ca e conectat un device necunoscut cand balea Vlad in cablu . Dupa cateva zile si-a revenit si merge brici de atunci. Nu, nu lucrez la multinationala aia cu franceji .

Pana la urma am si eu liber pe 30 asa ca bag si eu un WE prelungit. Dar nu la munte ci la ai mei parinti care se vor muta in alt oras. Ne ducem sa facem un ultim bairam in casa unde am crescut. ma apuca deja .

Sper macar la o padure sa iesim sa vad ce face Vladut in poienitza . Abia astept... Dar am de gand sa cumpar un patut pliant ca sa nu-l invat iar in pat cu mine .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La cat deschide Kidex portile maine?

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Kid-ule cand e expozitia de pisici? Poate-mi duc si eu "motanii" sa vada pisicile.

A fost careva la Kidex? Cum e? Eu cred ca merg maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Daca mor de curiozitate o sa ma aveti pe constiinta . Kid banui ca e la sedinta de semnat autografe cu Alex, imi poate da cineva link-ul pentru coperta revistei ?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare!

Merge greu pe aici? Ca vad ca de o saptamana o tinem tot pe loc...

Eu am muncit dar acum, gata, am terminat cu perioada nasoala si ma pregatesc sa merg la Braila sa imi ridic copilul, copil care se pare ca e un pic racit si cu febra. Dar zau daca mi se mai pare ceva aiurea, mama2 e mai panicata si eu ii tin teorii de genul "toti copii racesc, de ce nu si al nostru?".

Vladut e un limbut si e shashait, toate cuvintele sunt cu sh la el si mi se pare tare complicat mai putin lui.

M-am trezit sa iau unica si bineinteles ca nu am gasit decat numarul de mai, aprilie nexam asa ca va rog sa imi spuneti ce scria Sofia in el.

Si am cautat si pe net coperta noua de la Ioana, visul copiilor dar nu este! Probabil ca peste 1 luna vom gasi, cand expira si numarul!

Norina nu mai am numarul tau, ca vreau sa te sun duminica sa venim in vizita . Ne faci tort? Glumesc, ca nu stiu cum voi dormi toata ziua daca ma va lasa pushtiul!

Si unde e Ina? Contzed sau se epuizeaza la munca? Sau au epuizat-o imobiliarele? Sau s-a saturat de noi?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

As merge si eu la kidex pe la pranz ca sunt programata dimineata la epilat dar nu am nici o lista facuta! Si parca nici in stare nu ma mai simt sa stau in picioare nici macar 1 ora... m-am ingrasat destul de mult si retraiesc momentele grele mult mai devreme decat sarcina trecuta...

Saptamana viitoare merg la gimastica, kristinutza sa ii zic ceva Ceraselei din parte ta ?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR-am fost la Cluj la dermatolog cu Luca( ii aparusera 4 pete rosiatice-2 pe fata si 2 pe corp) Ea mi-a zis ca s-ar putea sa fie o alergie la laptele prea gras( ii dau de vaca de la tzara), si mi-a indicat pe cel pasteurizat de 1,8...nici macar 3,5!!!
Voi ce ziceti???
Aici am povestit, am mai citit si eu pe net, k in aceasta perioada copiii ar avea nevoie de grasimile acestea din lapte pt dezvoltarea neuronilor si ca siluata e pe planul doi ..
Dna Dr a spus k e prea mic si nu poate metaboliza laptele asa gras...
Nu mai stiu ce sa fac, ea e totusi dermatolog nu pediatru...
Offf...ma ajutati cu un sfat?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplo, noi avem pe fata niste bubite rosii (ca niste cosulete), de vreo cateva luni si numa nu dispar. la ce dermatolog ai fost? Ca as duce-o si eu pe Petra la o consultatie. Ieri avea si ceva bubite pe corp, mai mult in dreptul pampersului si pe burtik, eu sper ca de la transpiratie.
Azi ne-am trezit la 6 -ca ne-am culcat ma tarziu, pe la 9.30. Cand o culc la 8.30 se trezeste la 8.
Eu sunt ingrozita de iesitul la iarba verde (mai ales ca la noi la cabana nu prea am cum merge cu Petra, ca nu e sigura zona-sunt pietre, garduri , etc-da pun eu un gard viu in jur si la anu' vom sta pe gazon ). Si cand vad atata lume pe mp si mizeria lasata in urma.....moor. Oare is eu defecta ca nu-mi place la iarba verde (de cand is mica ne strangeam prietenii si mergeam la gratar la iarba verde-dar acuma NU mai vreau)? Prefer sa mergem in parc, la plimbare, in vizita
Va doresc distractie faina celor care plecati in wk

Editez: la toate va doresc un wk fain , nu numai celor care pleaca.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput