Piticodromul de sept-oct 2005 (178)
Raspunsuri - Pagina 9
kid2003 spune:
Hehe, Ruxi, dupa ce ati plecat voi din parc, s-a mai dat de vreo 50 de ori, m-a disperat, apoi s-a lipit de gard si se uita la masinile care urcau pe pod. Drept pentru care la ora 9 a fost in pat ca un copil cuminte, nici baie nu mai avea chef sa faca, vroia la nani direct...A fost rupta dar si eu...
Ok, daca e ne vedem direct acolo, vorbim...
Diana30 spune:
Kid,tocmai se uita la mine dintr-o poza niste ochi nemaipomenit de frumosi.Primul lucru pe care l-am facut ieri cand am iesit cu Mihnea afara a fost sa cumpar revista cu pricina si am avut parte de o minunata surpriza.Alex e nemaipomenit de frumoasa si chiar nu mi-am dat seama pana acum ce ochi frumosi are.Sa fie sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii din partea ei.
Si Mihnea a avut pana nu demult obsesia toboganului.Acum e indragostit de minge.Jucam fotbal tot timpu si chiar are talent(si asta n-o zic doar eu).
Codruta,nu cumva trebuie schimbata bateria termometrului?Si noi avem termometru de acelasi cam la fel a reactionat cand bateria ii era pe duca.Marius l-a luat cu el si a schimbat bateria la ceva magazin din Sora,nu stiu exact la care.
Ioana75 spune:
Salut, si sanatate copilasilor bolnavi.
catush, te referi la magazinul buburuza? Ca el nu mai apartine proprietarilor DC-ului. Am impresia ca au fost mamici de la noi care au cumparat. Eu am cumparat de la bazar, subiectul de la "Umanitare", si a fost OK.
marinela, cit mai aveti pina plecati? Ai emotii?![]()
irina, te enerveaza seful sau colegii? Drum bun la ai tai si poate ne vedem pe 1!
Ma duc la kidex la vinatoare de jucarii la pret redus, sper sa gasesc toata lista.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
codruta_grg spune:
Diana, am schimbat bateria o data si atunci ne anunta. Acuma s-a dus Pepe sa ia alt termometru. Nu esti pe mess?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
norina spune:
Salutare salutare,am vazut si eu minune de coperta cu Alex, ce sa mai zic e SUPERBA !!!

Bravo Kid, ai de ce sa fi mandra, e un adevarat fotomodel!
Cred ca ta-su e topit
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!
Teodora Sara (norina)poze
catush spune:
Ioana - de pe DC de la mica publicitate......
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
alexuta2005 spune:
Ne mai tineti minte?
Intru si eu mai rar,ca nu prea mai am timp de loc.
In ultima vreme cum vroiam sa scriu ceva mergea asa de prost DC-ul si ma enervam, abandonam.
Catush La multi ani, scuze de intarziere!
Ia ghiciti voi ce ochisori frumosi admiram noi pe coperta unei reviste?Ghici ghicitoarea mea?Kid-ule felicitari!
Kristinutza 277 mailuri necitite ? Oauu!!!!
Noi o sa plecam ceva mai departe.Mergem la Borsec.
A mai fost cineva acolo? Oare cum o fi?
Irina lucrezi cumva la o celebra multinationala de la Mioveni?Nu de alta da frati-mio se plange si el de niste omologi francezi.Parca-mi suna cunoscut.
kristinutza spune:
moama, a fost saptamana de cosmar asta! dar gata! simt week end-ul prelungit cum se apropie. nu vreau sa vbesc de funie in casa spanzuratului, dar eu am liber si luni si marti.
mergem la moeciu de sus cu radu sa-l aerisim de duminica pana marti (ca nu cazeaza mai putin de 2 nopti - noi vroiam in principiu doar duminica si luni).
de-abia astept! sper sa am timp si sa ajung si eu sa spun ca "ma plictisesc". uau, ce vise indraznete am!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video