Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi suntem maraite pana la plans, face muci si se ineaca si vomeaza saliva. Oare e de la gat totusi? Nu tuseste si nici muci nu are decat atunci cand plange...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ok, Ruxi, sper sa ajungem azi, iti dau PM daca venim. Tot asa, pe la 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

yuuuhuuu... pe unde a disparut toata lumea....
de ceva vreme suntem mereu pe pagina 2 .

Eu am niste zile ca ... si nu prea reusesc sa scriu.

Gabi cred ca Vlad are o criza acuta de mamosenie . Sanatate multa la puiuti!

Marinela stai linistita ca nu uitam !

Codruta sa-i treaca febra la Petra!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am gasit un articol interesant pentru viitoarele mamici www.parenting.com/parenting/babytalk/article/0,19840,1558689_1,00.html?" target="_blank">"Cum sa vorbesti limba bebelusilor". Are si 3 filme, din pacate totul e in engleza .
Ideea de baza e ca ei scot 5 sunete diferite cand sunt
- flamanzi : Neh
-obositi: Owh
-trebuiesc batuti pe spate: Eh
-au amortit : Heh
-au gaze in burtica: Eairh
Tipa care a descoperit asta e muzician, a fost invitata la Oprah, in alte talk-show-uri. O fi stiind ea ceva, sau nu ...?!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Haideti fetelor pe prima pagina.
Tind sa cred ca toata lumea e ocupata cu piticii astia,ca daca sunt toti ca Iaris,va inteleg.Al meu e titirez,ma intreaba vecinii daca l-am facut in viteza si le spun ca sunt o ardeleanca autentica,nu m-am grabit deloc,dar a fost el rapid sa nu piarda ocazia sa se nasca.
Irina
Noi azi am fost la aniversarea fetei nasilor si iaris a dansat si s-a distrat de parca el era sarbatoritul.Nu prea mananca acum iarasi,dar cred ca are toane,ca dinti nu ii mai ies,are suficienti pt varsta lui,adica si caninii si premolarii.Abia daca inghite cate ceva ,azi m-a enervat la masa de imi venea sa il bat,dar tot el a castigat ca l-am lasat sa plece si gata.Ar manca doar pufuleti,ceea ce nu mi se pare normal si nu ii dau,mai primeste pe afara de la alti copii.cred ca ma barfesc mamele astea "pline de bani" care isi rasfata copiii cu prostioare,ca eu nu ii iau decat foarte rar prostii de rontait,preferand sa il duc in casa si sa il indop cu iaurt sau fructe sau mancare,atunci cand trebuie si vrea,normal, ca doar e cu fite.
Fug in pat ca sunt obosita de-mi iese prin toti porii oboseala.Va pupesc

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani sarbatoritelor!

succes cu talusurile si mai stiu eu ce minuni. mai tineti minte ce-am bocit eu cand mi-au spus ca trebuie sa-i pun orteze lui radu la o luna?! a facut kineto si e totul perfect.

n-am mai scris de ceva timp ca am avut o sapt intr-un ritm teribil, n-am mai avut timp de net. dupa ce am vazut ca am 277 mailuri necitite , ma gandeam ca cine stie cate pagini trebuie sa citesc la piticodrom. dar vad ca nu v-ati inghesuit prea tare.

vrem sa plecam cu radu duminica si luni pe la munte undeva. mai aproape, nici prea aglomerat, sa gasim si locuri... daca aveti vreo idee, ajutati-ma va rog.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Acum am ajuns acasa.....
Ma ardea dorul de puiut si am fost la ea....
Ma stiga in disperare "mammy, mammy"
Maine ma duc iara, pt minivacanta de 5 zile....
As fi plecat la mare dar dau petrecere sambata cu cei care au mai ramas in Buc.........
Poate plecam duminica undeva........

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza...

Eu inca nu stiu daca am liber pe 30 ... si am asa o presimtire neagra . Oricum o tulesc la ai mei si de 1 mai o sa fim la capitala .

Vladut a dormit mai bine azi noapte, sper sa-l tina cat mai mult.

Si acum la munca

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Si al meu a dormit mai bine azi noapte desi caninii de sus inca nu au spart. Cred ca e o pauza.

Ca sa nu va mai plangeti de 30 neliber va anunt ca eu o sa lucrez pe 1 mai. Pe motiv ca labor day la noi se ia in septembrie

Kidule, ti-am vazut minunea in poza azi dimineata , se uita la mine de pe taraba. Recunosc ca n-am cumparat revista dar mi-am adus aminte cum se dadea aseara pe tobogan again and again .
O sa am masina dupa-amiaza asa ca vorbim cum ne vedem.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

off topic
Fetelor voi ati achizitionat ceva de pe dc

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput