Piticodromul de sept-oct 2005 (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna dimineata fetelor
Va invit la o cafea...

Ruxandra(Locca), Ioana 75, Mary mersi de felicitari,inca nu am petrecut....,sambata o sa se intample, dar toata lumea pleaca la mare...

Apropos de sandalute pe copii, am vazut in Mall la Bata niste sandalute frumoase de la Primigi dar mi s-au parut f scumpe 160... , sigur le gasesc in alta parte mai ieftine. Am intrat la ei pe site si sunt din colectia noua .

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Eu nu prea pot sa va povestesc nimic despre bebe caci sta la mama ....
Dar e f cuminte si mancacioasa ....

Catush & Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Noi de 2-3 zile avem febra (nu stiu cat e de mare ca termometrul digital imi arata niste valori fff diferite-trebuie sa il schimb). De tusit nu tuseste, nasul nu-i curge, poate are rosu in gat. Daca nu ii trece sau apar alte simptome vine maine tanti dr. sa o consulte, pana atunci luam Nurofen. (poate iar e de la dinti, ca iar e constipata de 3 zile)-data trecuta nu au iesit

Voi aveti la plete , noi ne tot gandim (de 2 luni) cand sa ii tundem varfurile (in somn, ca altfel nu sta)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana americancam ti-am trimis pe PM reteta de pateu de ficat. Sper sa intelegi ceva ca la ora asta...nu mi-am baut cafeaua si sunt cam zombie. Aseara m-am uitat pana pe la 2 jumate la dezbateri politice la tv, ce nebunie e in tara asta.

Codruta, eu nu i-am taiat inca varfurile, nu mi se pare ca s-au tocit inca, si norocul nostru este ca e f cret parul si oricat ii creste i se rasuceste in carlionti si nu ii vine in ochi. Si e draguta asa cu carlionti, nu imi vine sa ii dau jos. Tin pumnii sa fie febra doar de la dinti. Noi ne-am dotat cu un termometru de ureche de la Omron si suntem f multumiti si copilul la fel, ca nu il mai chinuim cu ala bagat in fundic.

Catush, o colega de-a mea a cumparat sandale Primigi f f frumoase cu 75 Ron de la un magazin din Amzei, pe langa Planters acolo... O sa ma duc sa dau o raita, nu cred ca sunt din colectia noua dar arata f bine, daca nu gasesc la Kidex, ma duc acolo.

Ruxi, eu nu m-am gandit sa o iau pe Alex cu mine, o sa aplic metoda "Jadi" cu masuratul pantofilor. Ea i-a desenat talpita lui Vlad pe o hartie, apoi a decupat conturul si a verificat incaltarile la targ (BE) c hartia aceea introdusa in pantof. Si a mers! Eu cam stiu din ochi care e masura ei, acum se invarte pe la 20-21, o sa ii iau 21 sa le poarte pana la toamna, 22 ii sunt deja mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Si eu zombie

Simona, am inteles metoda, pare buna doar ca al meu copil se pare ca mosteneste picioarele imposibile ale maica-sii, adica are talpile late si groase, mi s-a intamplat sa-i probez un pantof care era bun pe lungime dar prost pe inaltime ca sa zic asa.
Plus ca nu-s lamurita cu marimile astea, la ultimii pantofi i-am luat nr. 22 desi in iarna a avut 23 la ghete si ii erau bune, depinde de producator (mi-a zis si vanzatoarea ca la unii o sa-i vina bine 22 si la altii 23). Asa ca eu il iau pe matei la shopping
Multumesc de pontul cu Amzei, chiar vroiam sa trec pe-acolo maine, pe la magazinul de bumbacuri si inuri, asa am un motiv in plus.
Cand vrei sa mergi la targ? Poate totusi ne vedem. Desi as vrea sa vad si carliontii blonzi ai lui Alex ...

Ma duc sa bag o cafea in vena.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Kidd, si eu am luat termometrul tocami in ideea asta (pt tampla si ureche), am dat pe el 2 milioane, doar ca in ultimul timp vad ca nu sunt la fel citirile.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

KID-ai luat cumva termometrul de ureche de pe net? Daca da, imi spui, te rog, de unde?
K la mine in sat, la farmacii nu numai k nu au asa ceva, dar se si uitau ciudat la mine vinzatoarele cind intrebam

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diplodocus, nu, nu l-am luat de pe Net, pe Net am facut in schimb research-ul aferent (eu ca si Ioana, citesc intai tot ce se poate apoi ma decid). Deci din research-ul amplu am ajuns la concluzia ca termometrul care citeste temperatura timpanului e cel mai bun...asa ca am mers la Sensiblu si am luat marca Omron ca aveam incredere in ei, sunt japonezi parca si aveam si un tensiometru f f bun de la ei acasa. Sunt multumita de el. A costat 3 mil. dar merita, acum il folosim toti si fara durere sau asteptare (si pe mine ma ucidea sa stau cu termometrul ala bine strans la subrat).

Ruxi, eu am luat hotararea mareata sa ies in fiecare seara la plimbare cu Alex, dupa serviciu sa mai ajut si eu la arderea sunculitelor din dotare (ale mele ca ea nu are nici macar o urma de sunculita pe undeva). Asa ca daca ne dai unda verde, nu mai umblam capii pe strazi si venim in parcul nostru de langa biserica. Ce zici? Te gasim acolo seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Buna ziua!
Raportez copil mucios si cu putina febra- n-am reusit s-o conving sa stea la termometru, dar e cam 37,5, din experienta -, dar nu prea stiu motivul... Nu mai conteaza acum, oricum... S-a trezit pe la 1 jumate ca nu putea sa respire, si a tinut-o intr-o maraiala pana dimineata, in pat cu noi. Oricum, se vad si caninii care vor sa iasa curand. Sper ca noaptea viitoare sa fie mai bine!
In alta ordine de idei, sta toata ziua afara, cu exceptia somnului si a meselor, deci preconizez curand un copil foarte bronzat. Bucuria generata de vremea asta frumoasa imi umple sufletul!
O zi superba va dorim!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona, noi suntem in parculet dupa-amiaza. E adevarat ca uneori ne ducem in herastrau.
De obicei iesim pe la 6 pt. ca in ultima vreme copilul doarme dupa-amiaza de pe la 2 pana pe la 5.
Asa ca va asteptam.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput